hic bir organin buyuklugu ile penis boyu ayni olmaz sacmalik sana tek dogru bilgi vereyik o da erkeklerin dudaklarinin rengi neyse penis basinin rengi ayni renk tonunda olur ya ayni olur ya bir ton acik ya da bir ton kapali
oyle bir sey yok penis boyunu hic bir organin uzunlugu ya da buyuklugu ile anlayamazsin ama sadece sevgilinin dudaklarinin rengine bak onun rengi ile penis basinin renk tonu hemen hemen ayni olur ya bir ton acik ya bir ton kapali ya da tam ayni tonda olur
bir ton acik ya da kapali da olabilir onu bastan diyim onun disinda uzunluk genelde turkiye ortalamasi 13 cm dir ama sen zevk icin diyorsan ve ariyorsan uzunluktan cok kalinlik daha on planda cunku kadin vajina derinligi 9 cm genislik 3 cm dir yani erkegin penisi 3 cm den daha kalinsa daha cok genislemeye musait olan vajina daha cok zevk alir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
hic bir organin buyuklugu ile penis boyu ayni olmaz sacmalik sana tek dogru bilgi vereyik o da erkeklerin dudaklarinin rengi neyse penis basinin rengi ayni renk tonunda olur ya ayni olur ya bir ton acik ya da bir ton kapali
Asıl soru şu: kast ettiğinin boyuna bakıp ayak numarasını mi tahmin edeceksin yoksa ayağa bakıp orta ayak numarasını mi 😂
Orta ayak jkdklfkdl
Hiç alakası yok ama eskilerin bir sözü var onun gerçeklik payını yasadiklarima göre kadınlar üzerinde daha gercekci olduğunu gördüm
Erkekte kulak, kadında dudak
onu köpeği küçük olanın şeyi büyük,
ya da
eli büyük olanın şeyi büyük olur, şeklinde de söylüyorlar :)
bence hurafeden başka bir şey değil :)
İnşallah öyledir. Benimkinin boyu 185 eli ayağıda uzun ama pipisi belli olmuyor bende anlamadım
Senin boyun kaç
160
Yanyana nasıl duruyorsunuz neresine geliyorsun
hiç renk vermiyor mu :)
Belli olmadı mı?
Omzuna
@wadeee dar giymediği için altına belli olmuyor hiç ne bileyim anlamadım
ne kadar süredir birliktesiniz?
Yakınlaşmalarınız oldu mu?
Oldu da orasını ellemedim. Bi de yakınlaşma sırasında orasına mont falan geliyordu tam göremedim
sarılınca, karnından doğru bastır. sıkı sıkı sarıl yani.
göbegine degecektir, o ara hissedersin
Hiç sertleşmiş bir penis görmek istiyor musun peki?
oyle bir sey yok penis boyunu hic bir organin uzunlugu ya da buyuklugu ile anlayamazsin ama sadece sevgilinin dudaklarinin rengine bak onun rengi ile penis basinin renk tonu hemen hemen ayni olur ya bir ton acik ya bir ton kapali ya da tam ayni tonda olur
İyi pembe o zaman
benimki pempe ya şu an birde kızardı iyice
bir ton acik ya da kapali da olabilir onu bastan diyim onun disinda uzunluk genelde turkiye ortalamasi 13 cm dir ama sen zevk icin diyorsan ve ariyorsan uzunluktan cok kalinlik daha on planda cunku kadin vajina derinligi 9 cm genislik 3 cm dir yani erkegin penisi 3 cm den daha kalinsa daha cok genislemeye musait olan vajina daha cok zevk alir
ayakkabı numarasıyla değil ama sanırım boyla alakası var biraz.
keşke öyle olsa ama değil. 47 numara ayaklarım.
Hiç alakası dahi yok. Kısa boylu ve çok zayıf erkeklerde var , ama bununla hiç alakası yok.
Kizlar icinde gecerli bu durum kizlarin ayaklari kucuk olunca vajinasıda küçük oluyormuş 😂
Ağzı küçük olunca knk o djdjd
@Descartes01 haa öyle miydi 😂
Öyle knka öyle. Ama bazen o denklem tutmuyor djdkdı
Öyle bir baglantı yok, tesadüfen olursa olur
Ayak numaramın neredeyse yarısı. Alakası yok. Ayağım küçük üstelik. saçmalıklara inanmayın.
Tabi ki benim ayakkabı numaram 40 mesale yeri geliyor 38 numara da giyiyorum
Bence saçma çünkü benimki kalın iri ama ayaklarım küçük
Şimdi onu buyutsem kiremle falan ayakdami büyüyecek 😁
Hyr olsaben bilirim eline bak
😂😂 hiç sanmiyorum ayağım 39 numara ama...
Soruyu görünce düşündüm de sanırım doğru olabilir
Hangi canım bunu uydurmuş acaba 🤔😊
hiç bir ilgisi yoktur
penis boyunun hiç bir yerle alakası yokturrrr
Uydurma. Ayağım 40 numara penisim 19 cm.
alakası yok
Alakası yok
Yalan inanma
Benim ayakkabı 42 ama penis boyum 16 :)
Değil
Değil
Alakasi yok.
Alakası yok
evet bağlantılı
Alakası yok
44 giyiyorum 😂😂
Evet