Cinsel Yaşam Kendi vajinama oral yapmam mümkün mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Duruş pozisyon olarak mümkün mü? Kendi vajinama oral yapmam mümkün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sonum bu olacak galiba 😂Yalnız yapan varmış ama baya esnek olman lazım 4 9 Yorumla Soran +1 yıl Keşke esnek olsam nddn Yorumla devilish_humanity +1 yıl esnek degılsen aklını kullan baskasına yaptır Yorumla sudesiyahseven +1 yıl İroni yaptim be 🧐 Yorumla Merttt10 +1 yıl Yetmez sanki 😅 @sudesiyahseven Yorumla Merttt10 +1 yıl Benle evlensene @sudesiyahseven Yorumla KoscheiMaster +1 yıl Ne ne ne pardon? Yorumla devilish_humanity +1 yıl :) algıda secıcılıkten olsa gerek farketmemısım Yorumla sudesiyahseven +1 yıl Ruhen evliyim zaten 🙂 Yorumla Merttt10 +1 yıl Anladım😅 Yorumla
LieDünyam Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Allah herkese beyin verirken sen nerdeydin acaba 3 3 Yorumla Merttt10 +1 yıl Hhaaha Yorumla LieDünyam +1 yıl Ancak senin seviyende bir insan bu yorumu yapabilir 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Evet hadi aiktir şimdi kffk Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Diş macunu mu o? Ne ki? 😂😂😂 daha önce sana yaptılar mı pekii? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Diş macunu derken Yorumla gokantemur +1 yıl Oral b. Şaka yaptım ya, takılma.. Yorumla gokantemur +1 yıl Yaptılar mı daha önce? Yorumla
KoscheiMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Baya esnek isen olur ancak. Yapabilenler var ama çok nadir. :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de istiyö Yorumla KoscheiMaster +1 yıl Çocukluktan başlaman lazımdı esnek olmaya, artık zor. :D Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Videosunu görmüştüm. Boyun kısa ve esnek olursan yaparsın bence hshdjs 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Jimnastikçi. olsan mümkündü ama senin durumunda mümkün değil. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Of yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha önce oral yapan oldu mu sana onu ozlemi mi? Yorumla Soran +1 yıl Oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet tekrar bu kadar arzuladığına göre olduğu belli ama işte mümkün değil dediğin başka şeyler denemek zorundasın Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ben yapmistim bi kere ergen iken.. agzimda patladi sonra daha yapmadim. Ama cok eglenceli biseydi.. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Çok zor... Penise mümkün ama vajina zor. Yapan gördüm videoda 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. cok esnek olman lazım ama neden bu ıskence sana oral yapan yok mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok istemiyom Yorumla devilish_humanity +1 yıl ozaman esnemeye basla Yorumla
Karga221 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İmkansız erkek lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Niye kendin ugraşıyon başkasına yaptır 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Başkasını istemiyom Yorumla yanlızvesane +1 yıl Niye Yorumla yanlızvesane +1 yıl Başkasını istemiyosan başka yoluda var konuşalım istersen Yorumla
dagci29 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yardımcı gönderelim sana 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok kalsın Yorumla
SadeceErenn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Antrenman yapa yapa esnetirsin belini olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zor yaş geçti Yorumla SadeceErenn +1 yıl Aynen maalesef baya zor Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Esneksen yaparsın kfkekeks 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yapamıyom Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. cok elastik olman lazım 0 0 Yorumla
TeslaDaVinci Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 97% +1 yıl hmmm. abuda kalkarak bir dene bakalım 0 0 Yorumla
Legend0642 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Neden birini bulmuyosun iki buklum kalirsin bak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Allah aklı bize bunun için verdi... 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla CAGRI16 +1 yıl Herşeyin bir yolu var ne gerek var bunlara Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kız olsaydım benim haller 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ndnd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yenir, vitamin var vitamin Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Şakaysa komik ciddiyse daha da komik 0 0 Yorumla
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sanırım imkansız ya 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Keşke imkanlı olsa Yorumla Loger +1 yıl Kuşlar gibi olabiliriz mesela Yorumla Soran +1 yıl Ne anlamda Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yapanlar var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla haşinama +1 yıl Aç bak filmlere Yorumla
Maxp3yne Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Maalesef çok mu istiyorsunda 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ebet Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. İmkansız 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. hayir 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayatta yapamazsin 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Mümkün değil. 0 0 Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Uğraş uğraş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyo Yorumla Be_smart +1 yıl Cok ta abartma... olmaz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir sürü erkek var yardımcı olacak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka erkekle Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Değil kemik engeller 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Engelliyo Yorumla apro45 +1 yıl Anatomi Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İmkansız sanırım 0 0 Yorumla
Zyeprrexa Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. delimisim :) 0 0 Yorumla
MoRningStar91 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sence mümkün mü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmsem Yorumla MoRningStar91 +1 yıl Öyle bişey mümkün olsa kendime oral seks çekerim 😂 Yorumla
Crazydonjuan Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Neyin kafası bu🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne ya Yorumla Crazydonjuan +1 yıl Saçmalıyon Yorumla
Corapcinizgeldi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl İmkansız 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Corapcinizgeldi +1 yıl Lastik gibi kız diye tabi edilen insanlardan değilsen imkansız. Kaldı ki kızsın milyon erkek bulursun neden kendi kendine?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Sonum bu olacak galiba 😂
Yalnız yapan varmış ama baya esnek olman lazım
Keşke esnek olsam nddn
esnek degılsen aklını kullan baskasına yaptır
İroni yaptim be 🧐
Yetmez sanki 😅 @sudesiyahseven
Benle evlensene @sudesiyahseven
Ne ne ne pardon?
:) algıda secıcılıkten olsa gerek farketmemısım
Ruhen evliyim zaten 🙂
Anladım😅
Allah herkese beyin verirken sen nerdeydin acaba
Hhaaha
Ancak senin seviyende bir insan bu yorumu yapabilir 🤭
Evet hadi aiktir şimdi kffk
Diş macunu mu o? Ne ki? 😂😂😂 daha önce sana yaptılar mı pekii?
Diş macunu derken
Oral b. Şaka yaptım ya, takılma..
Yaptılar mı daha önce?
Baya esnek isen olur ancak. Yapabilenler var ama çok nadir. :D
Ben de istiyö
Çocukluktan başlaman lazımdı esnek olmaya, artık zor. :D
Videosunu görmüştüm. Boyun kısa ve esnek olursan yaparsın bence hshdjs
Jimnastikçi. olsan mümkündü ama senin durumunda mümkün değil.
Of yaa
Daha önce oral yapan oldu mu sana onu ozlemi mi?
Oldu
Evet tekrar bu kadar arzuladığına göre olduğu belli ama işte mümkün değil dediğin başka şeyler denemek zorundasın
Ben yapmistim bi kere ergen iken.. agzimda patladi sonra daha yapmadim. Ama cok eglenceli biseydi..
Çok zor... Penise mümkün ama vajina zor. Yapan gördüm videoda
cok esnek olman lazım ama neden bu ıskence sana oral yapan yok mu
Yok istemiyom
ozaman esnemeye basla
İmkansız erkek lazım
tamam
Niye kendin ugraşıyon başkasına yaptır
Başkasını istemiyom
Niye
Başkasını istemiyosan başka yoluda var konuşalım istersen
Yardımcı gönderelim sana
Yok kalsın
Antrenman yapa yapa esnetirsin belini olur
Zor yaş geçti
Aynen maalesef baya zor
Esneksen yaparsın kfkekeks
Yapamıyom
cok elastik olman lazım
hmmm. abuda kalkarak bir dene bakalım
Neden birini bulmuyosun iki buklum kalirsin bak
Hahahahahh olm güldüm aksam aksam
Allah aklı bize bunun için verdi...
Aynen
Herşeyin bir yolu var ne gerek var bunlara
Kız olsaydım benim haller
Ndnd
Yenir, vitamin var vitamin
Şakaysa komik ciddiyse daha da komik
O kadar esnek mi vücudun
Ben yapmanda yardımcı olurum🤭🤭
Çok çalışman lazım
Sanırım imkansız ya
Keşke imkanlı olsa
Kuşlar gibi olabiliriz mesela
Ne anlamda
Yapanlar var
Nasıl
Aç bak filmlere
Maalesef çok mu istiyorsunda
Ebet
Dene bakalım yapabilirsen benden ödül var
İmkansız
Omurga kemiklerini aldırmam lazım 😂
hayir
Hayatta yapamazsin
Mümkün değil.
Uğraş uğraş
Olmuyo
Cok ta abartma... olmaz
Bir sürü erkek var yardımcı olacak
Ne alaka erkekle
Değil kemik engeller
Engelliyo
Anatomi
İmkansız sanırım
delimisim :)
Sence mümkün mü
Bilmsem
Öyle bişey mümkün olsa kendime oral seks çekerim 😂
Neyin kafası bu🤣
Ne ya
Saçmalıyon
İmkansız
Neden
Lastik gibi kız diye tabi edilen insanlardan değilsen imkansız. Kaldı ki kızsın milyon erkek bulursun neden kendi kendine?