Mesela ben bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü şuana kadar seks yaptığım ve seks olarak baya keyif aldığım arzuladığım kişilere aşık olup sevmedim. İnsan olarak da değer vermedim seks dışında bizi bağlayan hiçbir şey yoktu. Ama tamtersi çok sevip aşık olduğum değer verdiğim insanlarla da aramda hiçbir cinsel şey olmaz istemedim arzulamadım. Yani seks ve aşk benim için çok ayrı. seks için arzuladıklarıma sadece hormonal aşığım ama o da zaten birkaç haftada azalıyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış anlama ama sende bir sıkıntı var. Bir yerde devreler karışmış. Evet seks yapmak için aşık olmaya gerek yoktur ama normal bir insan mutlaka aşık olduğu kişiyi arzular. Sen eğer seviyorum ama cinsel olarak istemiyorum diyorsan bu ciddi bir sorun.
02 Yorumla
Soran+1 yılYooo şöyle. Sevdiğim insanlar dostumdu ve çok tipsizlerdi ama sevdiğim insan güzel veya yakışıklıysa arzularım.
- +1 yıl
Sen istemedim, arzulamadım demişsin de sorunda o yüzden. Tabii zamansal veya bazı olaylar yüzünden olmaması başka bir konu. Ama insan sevdiği, aşık olduğu kişiyi normal birine oranla onlarca kat fazla ister. O zaman sorun yok. Bu açıdan baktığımızda da tabii ki aşk ve seksin bağlantısı var.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşkın getirdiği karşılıklı beklentilerin seksin doyurucu niteliğini bozduğunu yazıyor İsviçreli filozof Ronald de Souza. Yani aşık olmadığın, sadece fiziksel beğeni nedeniyle çekildiğin erkeklerle iyi seks yapıyor olman anlaşılır bir şey. Sevip değer verdiğin kişinin de dış görünüşünden çok karakterinden etkilenmiş olmalısın ki libidonu yükseltecek hormonlarını tetikleyememiş. Cinsel isteğinin olması için erkeğin iyi ve çekici bir dış görünüşünün olmasını beklediğin anlaşılıyor.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılEvet var ya. Daha fazla istiyorsun her şeyi yapmak sürekli onun olmak ve nirvanaya daha fazla çıkmak ve bu şu şekilde; sevdiğin kadın olduğu için gün geçtikçe azalmıyor hep aynı ve aynı şekilde devam. Ama sevgisiz yapılan sekslerde bir süre sonra sıkılıyor insan ya da amaan olabiliyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben de şunu diyorum ben hepsiyle sevgisiz yaptım sadece hoşlanma ve hormonal çekimdi. Benimle iki türlü yapan da oldu. Sexe doyduyça bana sıkılan ya da cidden aşık olan ve asla tutkusu isteği ilgisi azalmayan.
Soran+1 yılZaten olay sadece cinselse yaptıkça azalıyor. Ama gerçek sevgi aşksa bitmiyor.
- +1 yıl
Evet bende ondan bahsettim. Bende hepsini yaşadım ve sevgi olduğu zaman katlanarak devam ediyor. Diğer türlü ise sadece istek gidermek oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu nasıl başarıyosun ben 2 kişiyle seks için yattm sonrasnda hep aşık oldm onlara veya sadece sextinf yaptıklarmada hep bi beğeni oldu ama böyle olsn istemiyom ya sen erkekleri sadece s. k olarak görüyon ve bu iyi bişey ama ben göremiyom ya
.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğin kişiyle seks yapabilir cinsellik yaşayabilirsin. Ama seks yaptığın herkesi sevemezsin. Fark bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum ama şunu diyorum hiç sevdiğim biriyle seks yapmadım yani. Gerçekten sevip aşık olduğum sadece basit hoşlanma beğenmeydi. Ondan da zaten hep kısa sürede bitti onlar bana aşık olup sevse de ben onlara değildim çünkü soğudum.
+1 yılŞaşırdım baya,
İkisini de üst seviyede yaşadığın bir ilişki oldu mu peki04 Yorumla
Soran+1 yılHayır işte olmadı. Yani seks yaşadıklarım sadece hoşlanma eğlenme beğenme anlık şeylerdi ondan zaten kısa sürede de bitirdim çünkü derinlik hissetmedim.
- +1 yıl
Aşksız yaşanan seksin vasat olacağını düşünüyordum hep, bu yüzden pek yaklaşmadım.
Bu yorum düşüncelerimi değiştirebilir,
Teşekkür ederim
Soran+1 yılBen zaten istemediğim kişiyle yaparım demedim. Çekici bulduğum beğendiğim kişiyle yaparım zevk de alırım ama seks dışında bir bağım yoksa zamanla soğur diyorum. Gerçek sevgi aşk olmadığı için de zamanla azalıyor bitiriyorum isteğim.
- +1 yıl
Peki merak ettiğim bir şey daha var, özel olacak biraz.
Sürekli zevk yaşayacağın bir kişiyi mi tercih edersin. Yoksa farklı deneyimler için farklı kişiler mi. Talep ettiğin zevk hangisine karşılık geliyor
Bu sitede böyle düşünen kadınlar mıydı ya gerçekten.. şaşkınım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 731 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için var; hoşlanmadığım insanlarla sarılmak dahi tiksinç
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi benim için de öyle zaten. Ben de hoşlanmadığıma sarılmam yani. Ama aşk ve çok sevgi hissettiğim biriyle sevişmedim diyorum.
Soran+1 yılBunu çok yaşamak isterim çok aşık olup sevdiğim biriyle sevişmek eminim harika olur.
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sen asik oldugunla yakinlas ondan sonra konus
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte kısmet olmadı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkisi bağdaş bir birinden kopamaz ikisine de ihtiyaç var
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle zTen.
Cevap sahibi+1 yılCinsellikte ilişkide temel unsur o olmadan Sevgi de bitiyor ben bunu yaşadığım için bilirim
Soran+1 yılNasıl yani çok sevip cinsellik yaşayamamak mı diyorsun. E tabii biter. Yani bi taraf aşıksa diğer taraf değilse reddediyorsa isteyen taraf da bozulup kırılıp soğuyor. Benim başıma çok geldi. Yani erkekler beni istiyordu ben istemeyince üzülüp ağlayıp küsüyorlardı.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle sizinde belirttiğiniz gibi hatta çoğu evlilikler cinsel sorunlardan ötürü bitiyor
Aşk cinselliği de kapsayan bir durumdur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. demek ki yokmuş
00 Yorumla
+1 yılSeks beden tatmini aşk ise gönül tatmini
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen işte ben de onu diyorum bedenime hitap eden kalbime etmedi. Kalbime eden de bedenime etmedi.
- +1 yıl
Gönül açlığımı kotu yoksa beden açlığı mi kötü sence
Soran+1 yılTabii ki gönül. Bedeni çok rahat doyurursun.
- +1 yıl
Bencede
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılbiribiryle bağlantılı
00 Yorumla Evet
00 YorumlaVar tabi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla
+1 yılKaç erkekle yattın?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi