Denize ya şort ya bikini giyilir, fantezi iç giyim çamaşırı giymenin maksadı ne erkekleri manipüle etmek mi?

Denize ya şort ya bikini giyilir, fantezi iç giyim çamaşırı giymenin maksadı ne erkekleri manipüle etmek mi?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya bunlar rahat rahat teşhircilik yapmak için seni suçlu çıkarıyorlar blincli yapılan bişey, beni engellediği için burdannl yazıyorum
Hem açık bulup hem de arka plan fotoğrafı mı yaptın? 😅 Bir tık fazla açık bence de ama kendi tercihi
Güzelde poz vermiş
Bunlar Allah a isyan edenler. Toprak kabul eder inşallah
ÇıtırNiâanli
Yazmayu öğrensun gecke
Onun tercihi beni alakadar etmiyor şahsen
bakma
Ben bile bakiyorum sacmalamayin
Gerçekten saçmalıyorlar, biri orada çıplak olucak bakma diyor, o zaman kimse kıyafet giymesin kimse birbirine bakmasın yaşayıp gidelim
denizde giymiş kadın. yolda yürürken değil cahilelr
Denizde gstring giyilmez bikini giyilir gstring amacı başka
Bana gore bikini ve ic camasiri ayni
Dimi aslında aynı ama bu gstroing işte
Az once bir kizin yorumunu kaldirmissin onun cevabini buraya yazmak istiyorum
Herkes ozgur iradeye sahip saygi cercevesinde istediklerini soyleyebilirler bende acigim ve edebimle giyiniyorum suyunu cikarmayin lutfen.
Peki sence görüntüdeki abartı mı değil mi sizce öyle girilmesi normal mi
Abarti tabiiki
Benim merak ettiğim bir şey var kadınlar neden erkeklerin fantezi alanlarını kullanıyor hep yani orada bikini giymek varken, erkeğin gözüne cinsellik çağrışımı yapacak dantelli gstring vesaire giyiniyorlar, ilgi çekmenin başka yolu yok mu
Citir nisanli beni niye engelledin guzelim kudurdun mu :D
Dogrulari soyledik diye kudurdu yazik
Denize sort askili vs giysen anlarim ama bildigin sutyen ile kilotla denize girilirmi ben kiz oldugum halde utaniyorum çok kötüsün.
Kotu demedim bu arada iqrencsiniz dedim
bunlar rahat rahat milleti kudurtmak başkalarının bakışlarını toplamak ostiyor hoşuna gidiyor sonra teşhircilik diyenleri de cahil yobaz diye suclulyorlar
Bunlar tanga bikini diye geçen modellerden
İstediğini giyer