Hep klitoris orgazmı denedim vajinal yapınca zevk almıcam gibi geliyor. ilişkiye girerken Klitorisi uyarmadan orgazm olunuyor mu?
Sadece vajinal seks yaparak orgazm olunuyor mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
24
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sen üstte olursan penisi istediğin gibi kullanabirsen birde kendi ağırlığını kullanarak klitorisini ezip sürtünüşlerle uyarılmayı başarırsan orgazmı her zaman yakarsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Sen üstte olursan penisi istediğin gibi kullanabirsen birde kendi ağırlığını kullanarak klitorisini ezip sürtünüşlerle uyarılmayı başarırsan orgazmı her zaman yakarsın
klitoral orgazma alışmışsan diğer orgazma ulaşamayabilirsin. çok sık mastürbasyon. yapıyomusun
çok sık olmasa da 5 yıldır yapıyorum
klitorisini mi uyarıyorsun yani dudaklarıyla falan uğraşmadan tek zevk noktan orası mı oluyor
evet sadece klitoris bazen de anal
anal mı? orayı nasıl uyarıyorsun sen
partnerim olduğunda o uyarıyor olmadığında da ben bir şeylerle demiyorum
deniyorum
benim kız arkadaşımda yeni başladığını söyledi. masaj aletiyle orgazm oluyorum diyor. sen nasıl bu kadar bilgilisin kaç yaşndasın
matürbasyona mı yeni başlamış
18 yaşındayım
evet yeni başlamış bana biraz yalan gibi geldi ama sen çok mu erken başladın?
bir insan 26 yaşında masturbasyona başlamış olabilir mi
ben başladığımda 13-14 yaşındaydım. bilemiyorum 26 yaşına kadar kendi vücudunu keşfetmemiş birisi olması ilginç yani
sen nasıl öğrendin birimi bahsetti mesela? Banada çok ilginç geldi. çok korkuyormuş ailesi birazda tutucu. Bekaret konusunda çok takıntılılar
ben uğradığın tacizden sonra vücudumu keşfettim belki onu keşfetmeye yönelticek bir şey olmamıştır dicem de hiç mi sevişmemiş
iyi de korkmak kendini keşfetmeye engel değil
bekaretten korkuyor işte
kadında orgazm tek noktada başlamaz vucudun tüm hatlarıyla başlar, küçük temaslar ve hatta sohbetle, işin tepe noktası vajina da son bulur.
Kendini masturbasyona alıştırırsan vajinal seks tabii ki zevk vermez.
Klitorisi uyarmadan sadece vajinal penetrasyonla orgazm mümkün. Öncesinde uzun ve doyurucu bir önsevişme olması şartıyla tabii.
Uzun sürerse oluyor ama partnerin devam edemezse ne yazikki elinle mudahale olmadan zor
Ne kadar sürmesi lazım peki
Kadın rahatlama süresi değişir en azından ikisi birlikte gelmeli
Pozisyon önemli mi peki
sadece vajinal olarak orgazm olan pek az kadın var çoğunlukla ilişki esnasında klitorisi uyararak rahatlıyolar
Klitorisi uyarmadan da orgazm yaşayabilirsin tabi. Pozisyona, erkeğe, duruma göre değişir
Zaten seks nir bütündür. Klitotisi uyararak vajinal orgazmı yaşarsın. Ama aslolan vajinal orgazmdır.
Bu erkeğe bağlı bence onun aletine performansina
Bunu bende merak ediyorum
Cok mastürbasyon yapmaman lazım
Yapmadanda olmuyor
Evet olmaz
hayal gücünü de eklemen şart
Canım ikisi farklı değil ki
Partnerimin klitorisini emerken vajinadan da parmakliyorum ve orgazm oluyor
Klitorisin uyarılması şart
Olursun ehil ellerde olursan
Muhakka bir sekilde o uyarir
alırsın alışma sürecin var sadece
yaş kaç?
18
cinsel deneyimin var mı? sevişme falan var mı
sevişme var
oral peki?
oral anal hepsi var sadece seks yok
vajinal yok sadece öyle mi? analdan orgazm olabiliyor musun? ilk sevişme kaç yaşında oldu. istersen özelden yazabilirsin buradan zor olacaksa
Denemeye değer.
Olunur
Hiç girmedin mi ilişkiye
İlişkiye girerken elinle uyar kendini
Olur
Olur
Olunmaz
olunuyor evet
Sen şanslısın o zaman
Denemek lazım
Olunur