Arkadaşlar hep merak etmisimdir sabah seksi cok eglenceli dinlenip uyanmissin cok rahat bi sevisme ama mesela uyandınız sevismek istiyosunuz agzi kokuyo mu bu size engel mi napiyosunuz😂😂
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Uyumadan önce dişini fırçalar elini yüzünü yıkar kremini felan sürersen koku olmaz. Ha pissindir bayramdan bayrama diş fırçalıyorsundur o zaman her türlü kokarsın
koy yatagin bas ucuna iki kaymakli piskuvit :)
Bu nasıl düşünce ya snsnsnnaa
@EnesMete dusunce degil acken agiz koku yapar :)
Dişini fırçala ozaman düşünsen anlarsın djsnsnjaajs
@EnesMete ayyy kiyamam sana bi ufaklik :))) yatakdan kalktikdan sonra istersen gargara yap anlarsin :)
Günde 2 kez dişlerimi fırçalayan bir insanım emin ol ki senden daha bilgiliyim akıl yaşta değil başta ufaklık deme
@EnesMete guzel cocugum 12 veya 13 kere fircala konu agiz ve dis sagligi degil sabah kokanda agzin degil acligindir :) fircaladin bir gegirti bir oksuruk sonrasi ac mide tekrar kokar yani afferin dislerini fircalaman temiz olman guzel de bilgili degilsin oyleymis gibi yapma sen dinle beni emi kardesim :)
Sonkez uyarıyorum benimle çocuğum veha başka bir şey diyerek konuşma ismim yazıyor
@EnesMete :)))))))) korkutucu mu isim wawww sen soruyu oku sonra bilgilerini tazele ondan sonra yorumlara salca ol ufaklik yoksa bozulursun yasina yakismaz hadi bakiim
Sende biraz beyin olsa ztn anlarsın gece uyumadan önce bir bardak süt içersen miğdeni yumuşatır ce pis kokular olmaz agzın komuyor diye kalkıp abur cubur yenmez
@EnesMete akraba evliligi mahsulumusun cocugum sen g... t olunca ansiklopedimi okuyorsun :)))) uza :)))) bir b.. k bilmeden ahkam kesen zekasiz :)
Eşimin ağız kokusunu da severim ben o yüzden zaten o an onu da düşünmem
7 yillik evliyim sabah seksi diye bir şey yok. Ha ben vajinasini emiyorum sabahlari eşimi oyle uyandiriyorum neden emiyorsun dersen de o gelen akintiyi içmeyi seviyorum cok tatli oluyor
iğrenç ya. Öyle bir durumda bırak sevişmeyi soğurum bile
Cok yanlis dusunceler herkesde olabilir normal ama surekli degildir heralde. olumsuz dusunme erken yol alirsin bajim
Sevişmeye gerek var mı evli olsam çeviririm yandan girerim 😂
maalesef kokuyor. Benimde kokuyormus. Bu hos olmuyor rahatca opusup koklasamiyo insan bazen
Evli değilim ama bence o an düşünülmez ya öpüşme pas geçilir 😂
Evet kokuyor ama opuşmuyoruz 69 yapiyoruz direk ben o uyurken vajinasini yaliyorum birde anusunu parmakliyorum oyle uyaniyor sonra agzina veriyorum dirk
15 yıllik evliyim daha sabah seksine ikna edemedim
Ağız spreyleri var onu dene
Opusmuyoruz direk doggy
Evet kokuyor ama alışıyorsun
Kötü olurdu
Kokuyordur
Ya pislik yapma …
Aşırı soğurum
Kokuyor
öpüşmezler sdfsdf
Evettt