Cinsel Yaşam Erkekler ince bel, kalın bacak mı seviyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 İnce bel, biraz kalın bacaklar ve büyük popo seviyor mu erkekler :/ Erkekler ince bel, kalın bacak mı seviyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Rossea Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Genel olarak farklılık gösterir şahsen bahsettiğin tarzda bir kız bana çok çekici gelmez biraz daha minimal olsa daha da iyi olabilir. tabi herkes farklıdır.. 0 0 Yorumla
KoscheiMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. İnce bel severim. Kalın bacak ya da büyük popo gibi spesifik bir tercihim yok bütün olarak görmeden bir yorum yapamam bununla ilgili. 0 0 Yorumla
Legend0642 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kalin bacak sevmem biraz balik etli olmasinda sorun yok ama 0 0 Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevmez mi deli olurlar çünkü hepsi sapik sizin gözünüzde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl fizik mükemmel olduğunu sevişirken yaşayacaklarıyla görecektir dediğin fizik şahane gibi 0 0 Yorumla
Fearlessdr Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Evet aynen tarif ettigin gibi.Armut seklinde vucuttan hoslanirim.. 0 0 Yorumla
Şhrnnyağzdelikanlısı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ben bayılırım peki kadınlar boy kalınlık olarak iddialı ama kalkınca eğri duran penise itici der mi 0 0 Yorumla
EnsBrbr Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ben öyle çok büyük popo göğüs sevmiyorum ele avuca gelecek büyüklükte olacak 😉 0 0 Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kanka sorunun amaç ne aw 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyosanız zayıflıcam :// Yorumla KaanArducc +1 yıl Boy kilo kaç spor yapıyormusun söyle sana ideal bişey soyliyim Yorumla Soran +1 yıl Boyum 1.70 ve 63 kilo falanım :// spor yapıyordum bıraktım ama Yorumla KaanArducc +1 yıl Kanka kötü değil gibi ama devamlı spor yapmiyorsan biraz yaglisindır , önemli olan görüntü Yorumla
kira_black Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Kalın bacaklr işi bozdu gerisi iyidi 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gizli olmasan çok şey yazardım da gizlisin 0 0 Yorumla
uyumluer Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. büyük popo sevmem 0 0 Yorumla
Mehmetbjk1903 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl İnce bacaklar ince bel büyük popo küçük göğüs ❤️ 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sever 2 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet sevmeyen yoktur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Valla mı Yorumla Hendestra +1 yıl Evet öyle Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. sevmeyen erkek degıldır :) 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. ince bel dolgun kalça dik memeler 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben şahsen bayılırım 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Batuhan1003 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Nefes alması yeterli 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. %80i sever 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. sever 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. S vmeyen ölsünn 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çooook hem de 0 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. en sevdiğimiz... 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. sever severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Genel olarak farklılık gösterir şahsen bahsettiğin tarzda bir kız bana çok çekici gelmez biraz daha minimal olsa daha da iyi olabilir. tabi herkes farklıdır..
İnce bel severim. Kalın bacak ya da büyük popo gibi spesifik bir tercihim yok bütün olarak görmeden bir yorum yapamam bununla ilgili.
Kalin bacak sevmem biraz balik etli olmasinda sorun yok ama
Sevmez mi deli olurlar çünkü hepsi sapik sizin gözünüzde
Evet gözümde canlandı farklı şekillerde baya hoş 😛
fizik mükemmel olduğunu sevişirken yaşayacaklarıyla görecektir dediğin fizik şahane gibi
Evet aynen tarif ettigin gibi.
Armut seklinde vucuttan hoslanirim..
Ben bayılırım peki kadınlar boy kalınlık olarak iddialı ama kalkınca eğri duran penise itici der mi
Ben öyle çok büyük popo göğüs sevmiyorum ele avuca gelecek büyüklükte olacak 😉
Kanka sorunun amaç ne aw
Sevmiyosanız zayıflıcam ://
Boy kilo kaç spor yapıyormusun söyle sana ideal bişey soyliyim
Boyum 1.70 ve 63 kilo falanım :// spor yapıyordum bıraktım ama
Kanka kötü değil gibi ama devamlı spor yapmiyorsan biraz yaglisindır , önemli olan görüntü
İnce bacak daha güzel
Kalın bacaklr işi bozdu gerisi iyidi
Çoğunluk sever evet.
Gizli olmasan çok şey yazardım da gizlisin
seni hiç sevmediler mi :)
erkekler her şeyi sever
büyük popo sevmem
İnce bacaklar ince bel büyük popo küçük göğüs ❤️
Sever
Evet sevmeyen yoktur
Valla mı
Evet öyle