F*ck buddy ilişkisi yaşamış bir adamla ciddi ilişki yaşanır mı evlilik olur mu?

İnstagramdan tanıştık 2018'den beri whatsapptan sohbet ediyorduk. Başlangıçta ve uzun zamandan beri öylesine sohbet ettiğim konuştuğum bir adamdı. Benden 2 yaş küçüktü ama benden daha olgun yaşlı duruyor. O 26 yaşında ben de 28 yaşındayım. O Azerbaycan'da yaşıyor ben de buradayım.

İlk konuşmaya başladığımızdan beri beni çok beğendiğini, istediğini, sevdiğini söylüyordu ama ben sallıyordum genelde. Çünkü uzak bir memlekette ben burayı bırakıp gitmezdim. Onun geleceği de belli değildi. Son birkaç aydır da ciddi konuşmaya başladık. Gün içinde beni aramasına izin verdim. Ben onu aradım. Görüntülü konuştuk ama düşündüğünüz gibi görüntülü seks ya da yazarak seks gibi şeyler değildi. Fakat ona rağmen bakışlarından sözlerinden beni arzuladığını istediğini biliyordum anlıyordum. Ben de onu istiyordum çok ama bunu ona belli etmiyordum. Ve onu gerçekten sevmeye istemeye başlamıştım. İlk konuşmamızda onun bakir olmadığını öğrendim 2018'de. Ben bakireyim dedim. Gerçekten de hiç kimseyle el ele tutuşma, öpüşme falan aklınıza ne gelirse yaşamadım. Anca flörtöz takıldım. Sohbet ettim. Bir kafede kahve içtim. Mesajlaştım o kadar. Bu bana daha önce yaşadığını söyledi. Lisede bir kızla yatmış. Sonra da dul bir kadınla yaşamış. Bu bilgi cepte. Ben de ona demiştim ki biz olmayız çünkü sen yaşamışsın ben yaşamadım. Sen evleninceye kadar sabrtmezsin erkekler genelde böyledir falan. Bana ben bir hata ettim. Üzgünüm. O zaman gençlikti. Ergenlikti. Kanımın deli aktığı hormonlarımın mantığımı bastırdığı zamanlardı demişti. Sonra ben de hak verdim buna. Sevgili olarak değil de aklıma eserse muhabbet ettiğim biri olarak kaldı.

Son birkaç aydır sevgili mantığıyla hisleriyle konuşmaya başladım. Ben dediğine falan inandığımdan diyordum ki kendime herhalde 31'le p*rno falan idare ediyor. Bugün hiç kızmadan sadece hı hı hı diyerek dinledim. Meğer benimle konuşurken bir kadınla f*ck buddy tarzında ilişki yaşamış. 5 ay sürmüş. Kız buna istiyorum diye mesaj atıyormuş. Bu da gidiyormuş. O da ona yazıyormuş. Arada saygı, hürmet vardı ama aşk sevgi yoktu. O da bunu biliyordu dedi. Seksle sevgi aşk birbirinden ayrıymış. Her şey seks demek değilmiş. Her şey seks demek değil ama seks yapabilmek için gidip sevmeden etmeden biriyle yatabiliyormuş. Ben dedim senin yaşadıkların gibi şeyler yaşasaydım yine beni aynı şekilde sever miydin dedim. Böyle olmazdım dedi. Mesela o kızdırdığında kendimi frenlemem ama sana kızdığımda hemen yumuşuyorum. Kendimi frenliyorum dedi. Sürekli sen farklısın, mantıklısın, dürüstsün vs dedi. Ona, bir sürü erkekle konuştum hiçbiri kendisini evleneceği kadına saklamamış. Ama senin gibi bakire istiyor. Enayi yerine koyduğun için sağ ol. Yapabileceğim en kısa sürede bu bekaret, evlilik kafasından kurtulacağım yazıp engelledim. Ve ciddiyim. Benim seksi cinselliği aşık olduğum sevdiğim ve evleneceğim adamla yaşamamın zerre bir anlamı yok karşı cins için. Bir sürü erkekle konuştum. Ezici çoğunluğu böyle.

F*ck buddy ilişkisi yaşamış bir adamla ciddi ilişki yaşanır mı evlilik olur mu?