Güncellemeler
+1 yıl
S****** kendisi kötü daha da iyi mi değil midir sizce
Erkek erkeğe ilişki yaşamış birisiyle evlenir misiniz? Ya da Neden evlenmezsiniz ne gibi problemler yaşarsınız Yani ben seksi her bir erkeğim hem kadına hem erkeğe ilgi duyuyorum ama Genelde erkek beni yapıyor birkaç defa kadınla birlikte oldum Evet yani ben de hani hamile bırakacağım kabiliyeti var Biz de olsanız evlenir misiniz Neden ya da neden evlenmezsiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kadın ile evlenirim.
Silebilirsin istersen.
Gay ilişkisi sınırım öyle bir şey yapsam ben kendimden tiksinirim, ama yapana da saygı duyarım
Ya neden öyle düşünüyorsun ki ya tiksinecek bir durum yok sonuçta yani duş alıyorsun temizleniyorsun birisi arkana geçiriyor beni yapanlar yanında üç dört kişiydi ama g***** acıyor da bir ister istemez yemek çok zor yani
Ben kendimden diyorum gay Ler den deniyorum
Anladım canım ben seni
Sıkıntı yok o zaman fındığım 😂😂😂
Ben de gayim
Bilgiyi Yaşayalım mı Neredesin Ne yapıyorsun ya gerçekten yani hani aldırabilirsen Ben Seni İstesem beni yap
Ben kadınsı sevmem
Tabi ki evlenmem. Soru mu bu
Büyük konuşmak istemiyorum ama yaşamam
Olmadı olacaksa da bu gay olmaz, saygı duyuyorum ama ben öyle biri ile olmam tiksinirim
İğrençsin cidden, bi daha yazma tamam haklısın sen
Yorumumu siler misiniz, midemi bulandırıyorsun
Ne boş insansın bende insanca yorum yapıyorum, siler misin artık
Hayır
Neden ki? Senin yaşayacağın şeyi yasadigo için mi?
Erkek erkeğe yaşadığı için
Tamam da zaten sen Yaşıyorsan ya da yaşayacaksın ya da yaşamışsın diye başkasının yaşadığını niye bu kadar rahatsız oluyorsun ki yani bu duygudan
Kızla yapmadım ben k
Sonuçta bir erkek organi sana da girecek veya girdi. O organ bana girmis çıkmış ne fark ediyor. Sen yasayacaksin yasadin
Knk sen erkeksin senin kıza yapman lazım erkeğin sana yapmasını iğrenç buluyorum onu diyorum
Bilmiyorum yani igrenc niye sonucta sen yaşayacaksın erkek de yasasin
Peki
Kendini kısırlaştırdın mı?
Evet
Karşı cinse karşı bir şey hissediyor musun?
Kalkıyor ama *. Sarılmak istiyorum. Tayt görsem bacaklarına dokunmak istiyorum. ama *. Erkek degilim
Ben kendimi kısırlaştırmak değilde hisizleştirmek istiyorum var mı bir tavsiyen. Kadınlara karşı hiçbir şey hissetmek istemiyorum
Hormon kullanılan doktor kontrolünde kullandım. Tecavüz girişiminde bulundum. Kıza zarar vermedim ama kizligini bozdum. Böyle durum varsa adli vaka olmadan destek al
Oha be usta neler yapmışsın böyle kadınsızlık insana her şeyi yaptırır valla
Androucr diye bir ilaç var hiç duydun mu bunu
Onun etkisi çok azmış. Direkt kadınlık hormonu. kullandim. ostorojen progesterone
Ben kadın gibi olmak istemiyorum sadece cinsel isteğimi yok etmek istiyorum
Tecavüz aklından gecsese tedavi ol hemen
Benim aklımdan tecavüz geçmiyor cinsel isteğimde çok yok. kadınlar erkekleri anlamadığı için onları hayatımdan tamamen çıkarmak istiyorum
Andracur baktım evet hormon o da kadın ediyor.
Ha. Hormon kullan. Ben hadi ordan
Bende artık ilaç kullanmaya başlayacağım