Kadınlara sorum: Eşiniz yatakta türban takmanızdan hoşlansa bunu yapar mıydınız, tepkiniz ne olurdu? Erkeklere sorum: Eşiniz ayaklarınızı yalamak isteseydi ne yapardıniz, tepkiniz ne olurdu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Fantezi olarak zaten her türlü yalıyoruz. İsterim tabi ama benim de onun her yerini öpüp koklayıp yalamamak izin vermeli. Başka türlü tek taraflı srks haz vermez bana… 😎🙈
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatakda türban olmaz kadini olduğu gibi fanteziye alet ediyorlar zaten bide dini bi sembole gerek yok ve bence dine cok saygisizca bi durum
bunu eşim diyorsa zaten kendisi müslüman değildir ve böyle biriyle evlenmem bile30 Yorumla
+1 yılTakmazdım çünkü baş örtüsüne saygısızlık olur. O kapanmak için kullanılan bir şeyken, sevişirken takılacak basit bir şey olarak kullanılamaz.
13 Yorumla- +1 yıl
Dini simgeleri cinsellikle bağdaştırmak iğrenç bir kafaya işaret. Acıyorum bu kafaya sahip olanlara.
20 Yorumla
+1 yılÖnce ayaklarımı yıkasın, sonra isterse şey ahahah
Tabi yatakta türban takma fikri epey kışkırtıcı..00 Yorumla
+1 yılİlk soru bize değilse de türban mukaddestir, ilişki esnasında kullanımınu tasvip etmiyorum, ikincisi eşime bağlı, ama bana kalırsa yapmasın
00 Yorumla
+1 yılyalatmazdım, türban taktırmak ne aw asjkdlasd twitter da çok takılma
01 Yorumla
Soran+1 yılTwitter kullanmıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHuylanırım ben yalanacak o kadar yer varken ayak niye 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılAyak falan yalatmam kimseye. Kusmuk torbam dolacak yine. Sorulara bak.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben de kadınımı yalamayı sevdiğim için karşılıklı yalaşırdık ben onu o beni yalardı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIstemezdim ona yapilmis bir saygisizlik olarak görürdum ve o dudakları ben öpecem sonuçta bu saygısızlığı layık gormezdim o na.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok farklı bakış açılarımız var...
Cevap sahibi+1 yılNeden? Ben bir kadına yapmasını severim ama ona hoş görmem. kadin narindir çünkü ben öyle düşünüyorum.
Ayağım gıdıklanır olmaz 😂 ya bu nasıl soru be.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadin ayaklarimi yalayip ayni zamanda koltuk altimi da yalarsa çok hoşuma gider, bayilirim böyle kadina.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGönder bana bekliyorum
+1 yılAyaklarımın yalanmasından hoşlanır mıyım bilmiyorum, daha önce denediğim bir şey değil. Merak ediyorum açıkçası ne hissedeceğimi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTercih etmem ama istiyorsa da kendisi bilir bir şey demem.
00 YorumlaBen onun ayaklarını yakardım ayak fetişi olarak oda çok isterse yalatirim yatakta türban takmak çok seksi fantezi
00 YorumlaYalardım sorun olmazdı sen rüban takarmıydın
00 YorumlaÖncelikle başka yerlerin olduğunu hatırlatırdım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYalamak isterse yalasin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYalatırdım
00 Yorumla
+1 yılNeremi isterse yalayabilir. Bu çok zevk verir
00 Yorumla
+1 yılIstemezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatakta sınırsızım. Ayak felan bunlar basit kalır
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi