Sexting yapıyorum bir sürü video attığım kişiler var boşaldıklarını çektiler vs. Pişman oluyorum şu an. Millet evlenmeden yapınca pişman olmuyor ama ben sadece bunlarla pişman oluyorum. Ben mi büyütüyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende bakirim ama yani gerçek değil bu sanal yüzünü paylaşmadıktan sonra hiç bir sorun olmaz herkeste aynı şeyler var farklı farklı şeyler yok bende partnerim olunca çok iyi sexting yapıyorum güzel zamanlar geçiriyorum ama şuanda yok olsa keşke canım çekti sncjdsjxjsk
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
+1 yılBilmem benmi yanlış düşünüyorum ama ben bakirim ama bakir kalmamı saplayacak tek seyde sexting yapmak benim tercihimde bu bilmiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılBende bakireyim işte... Çok zor
- +1 yıl
Evet zor oldugu için bunu yapıyorum yapmak istemem ama..
+1 yılPişmanlık olabilir ama millet birlikte oluyor yAni bakire değiller sen öylesin
10 YorumlaPişman olman normal, olmamak ölü bir kalp demek. Yapma artık
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazen seksting bende yapıyorum. yapmasak daha iyi aslında bazen o kadar fazla libido artıyor ki insan dayanamıyor. bu ihtiyacı uzaktan karşılıklı olarak gideriyoruz.
06 Yorumla
Soran+1 yılEn son ne zaman yaptın
Sevgilinle mi
Cevap sahibi+1 yılen son geçen hafta bu sitede biriyle yaptım.
Soran+1 yılÇok güzel oluyor kendimi tutamıyorum iliklerimde sanki hissediyorum erkekte de böyle mi
Sitede yapan var mı öyle
Cevap sahibi+1 yılevet bende illiklerime kadar hissediyorum. Sitede var. güvenilir birini bulursam yapıyorum
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılsen biraz buyutuyorsun bunlar yasanabilir olaylar baska turlu daha gercek gibi hissedip seninde bosalacagin bir aktivite yok seks disinda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence büyütüyorsun o an libido için yapmak zorunda kalıyorsun bende mecbur oluyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadın ruhuna hitap edecek yakın hissedeceğin biri ile olmamış demek ki? seni anlayan seni önemseyen biri ile yapılsa daha da özel ve güzel hissedersin. burcun ne yaş kaç?
00 Yorumla
+1 yılHepimiz bi şekilde tatmin ediyoruz kebdimizi, bu da senin yöntemin. Sıkma tatlı canını
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yaşanmış bitmiş sonrasında yaparsın yaomazsin sana kalmış takılma
10 YorumlaBu bizde boşaldıktan sonra oluyor ama geçiyor sendde çok takılma
10 Yorumla
+1 yılBence sen büyütüyorsun hem sexting çok eğlenceli bir şey ben de çok seviyorum ve yapıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes pişman olur ama normal bu. İnsanız ihtiyaç. Evli değiliz mecburen böyle yapıyoruz
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYapıyor musun hala
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda çok naif düşünüyorsun.
Rahat ol.10 Yorumla
+1 yılKüçük yaşta yapardım da beğendiğinle realde takıl daha iyi mantıksız geliyor bazen uzaktan
00 YorumlaTen tene değmemiş bisey olmaz ki bakireysen bisey olmaz bence ama bu zamanda artık onada bakmıyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok adamınkini büyütmülssğm
00 Yorumla Yene bilirsin tekrarlamayarak
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir daha yapmazsin olur biter
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendine bedavadan pazarlıyorsun yazık
03 Yorumla
Soran+1 yılParayla mı yapayım
Her türlü kadına değer vermiyorsunuz
Eekekler için de kendini bedava pazarlıyorsun de o halde. Bakir erkek mi kaldı. Hatta bakirse dalga geçerler ama kadında farklı. Zihne bak
Soran+1 yılCevabından önemsiz ve kişiliksiz olduğun belli
Cevap sahibi+1 yılŞeninde gelen geçene verdiğin belli
Pişman olma hiç bir seyden
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaptigin şeylerden zevk alıyor musun peki
00 YorumlaHımmmm peki bu sürekli mi oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşuna gidiyorsa problem yok
00 Yorumla
+1 yılSen büyütüyorsun gayet normal bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılozman bacım sende
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHala yapiyormusunn?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler