Eşim sekste cidden çok iyi üç dört kez beni boşaltır. erken boşalma problemi de yok Dün. Kavga ettik kavgadan sonra geldi yatmaya sonra beni öpmeye ellemeye kalktı. Bend3 yapma istemiyorum dedim. O da geçen gün öyle demiyordun yap aşkım devam et aşkım diyordun kıvranıyordu dedi bende sen çok havaya girdin dedim haksız mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
size bir tavsiye vereyim her ne olursa olsun kanlı bıçaklıda olsanız yatağa küs girmeyin hem erkek için hemde kadın için uzun ömürlü ilişki de çok iyi geleceğine eminim iyi akşamlar bu tavsiyeme kulağınıza küpe olsun
13 Yorumla
Soran+1 yılKüs girmedik. Sadece ben seks yapmak istemedim
Soran+1 yılYok küslük değil canım seks istemiyor sebebp bu canım istemiyor hani bu canı isteyince oluypr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. her istenildiğinde cinsellik olacak diye bir kural yok. Bir dahakine sen daha fazla istersin olayı böyle çözmüş olur
00 Yorumla
+1 yılEvet kullanıyor ama normal kullanması.
31 Yorumla
Soran+1 yılBende iyyim bende kullanayım mı
Biraz cilveli olunmalı diye düşünüyorum. Tatlı tartışmalar bunlar.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeğilsin 😄 adam kur yapmış
21 Yorumla
Soran+1 yılBilenen sinirli ve hamileyim
- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılHaksızsın, genelde evlilikler böyle tatlıya bağlanır. halk arasında buzları eritmek deyimi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnankörlüğün bir örneğisin sonra neden aldattı dersin
07 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle mi? Bende sekste çok iyiim. ? Bende aldatayım mı? Adama bak
Cevap sahibi+1 yılcinsellik eşlerin birbirini elinden geldği sürece asla esirgememesi gereken en önemli şeydir iyi ol kötü ol konu bu değil
Soran+1 yılBen esirgemiyoeum ama dün yapmak istemedim ger zaman olan bir durum değil. 6 yıllık evliyiz hastalık hariç ben bunu iki üç kez anca rededim
Cevap sahibi+1 yılinsan ya açlıkta ya zorlukta ya da aradığını bulamamasında önce yanlışı düşünür düşüncede aklına girerse yaşamak için fırsatını kollamaya başlar
Soran+1 yılBiz zaten dolu dolu yaşıyoruz. Ama seks iki kişilik birinin xanı istemezse eziyet bunu da öğren
Cevap sahibi+1 yılkızdım diye reddetmek başka istememek başka bunuda sen öğren eşine seks ile cezamı verilir neyse tartışmaya devam etmesem iyi olur ki zaten eşler arası yaşanan seksi cinselliği bile anlatanlardan nefret ederim
Soran+1 yılBen dün kızgın değildim. Sadece istemedim. Canım o an seks yapmak istemedi. Kimseye ceza vermiyorum. Bu sadece erkek için değil
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHaksizsin adam seni nirvanin uzerine cikariyor daha ne istiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBende onu çıkarıyorum ne yapayım
+1 yılcinsellikle her şeyi halledebiliceğini sanmiş herhsldr vazgeçilmez sanmiş hatta kendşni
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle bir koca amin
41 Yorumla
Soran+1 yılBenim hoşuma gitmedi
+1 yılBenzeri basima geldi gecenlerde 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısınız biraz Uzak Dursun çok arpa verince nerden geldiğini bilmez 😄
00 YorumlaNiye reddedersin ki yap işte
02 Yorumla
Soran+1 yılCanım istemedi
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İyi bir yerden vuruyor ama bence hakli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılhaklısın sen yinede yanaş bırak üstüne çıksın
00 Yorumla
+1 yılŞanslısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBuldun tadını çıkar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılkullaniyor
00 Yorumla Normal
00 Yorumla
+1 yılHaklısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026