e ben nefret ettigim eski sevgilimi oyle dusununce bende igrenmiyorum bende hic bir organini gormedim sadece opusme oldu o kadar ki neden durduk yere ben eski sevgilimi kabiz ya da circir olurken ki yuzunun halini hayal edeyim ki o da insan neticede 😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İnsan sevdiğinden iğrenmez yanıma pırtlatmadına izin felan veririm iğrenmem hayatta cicisini kakasını yaprkendr video isterm. Sevgilim oldugu zamanda sevgilimle tuvalet yapma hayalim var hahahah
De niye iserken dusunuyosun başka şeyler yaparken düşünsene. İgrenmiyosun insanı olan şeyler ya WC ihtiyacı kusmak su bu. Normal yani bende tiksinmiyorum kimseden cok sarhoş arkadaşın arkasini temizledik bunun sevgiyle pek alakası olmuyo
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eski Sevgilimin hiçbir şeyin den hala igrenmiyorum neden böyle (ilişkiye hiç girmedik şeyini görmedim ama igrenmiyorumn)?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
e ben nefret ettigim eski sevgilimi oyle dusununce bende igrenmiyorum bende hic bir organini gormedim sadece opusme oldu o kadar ki neden durduk yere ben eski sevgilimi kabiz ya da circir olurken ki yuzunun halini hayal edeyim ki o da insan neticede 😂😂
İnsan sevdiğinden iğrenmez yanıma pırtlatmadına izin felan veririm iğrenmem hayatta cicisini kakasını yaprkendr video isterm. Sevgilim oldugu zamanda sevgilimle tuvalet yapma hayalim var hahahah
Ayni seyleri sende yapıyorsun niye igrencenki
Hani öyle bir şey varya tuvaletini yaparken düşünüp igrenme
Bilmiyorum yani insaniz onu diyorum bende igrenmem yani sevgilimle konusurken tuvalete olsa normal yani tepki vermem
İnsan olduğunu unutma istersen tuvaleti tabiki yapacak.
Ben iğrenmezdim.
Sevgilisiyle ilişkiye girmeyen kız kaldı mı ya helal olsun
Sevdiğin için popona bile işese ses etmezsin
Küçük tuvaletini yaparken video atsa hoşuna gider miydi peki?
Hayır igrenmem ama
Bir organ görmek ister misin peki merk ediyor musun neye benzedğni
Birader biz işkembe çorbası içen adamlarız b*ktan mı igrenicez
Birader mi
Benim de böyle bir ozelligim var kızlarla birader oğlum diye konuşurum ne var bunda
Işkembe çorbası içmiyorum
Bumbar ye gel sana ismarliyim izmirdeysen ilk olur 😃
Eski sevgilini niye dusunuyosun ki?
Seviyorum
De niye iserken dusunuyosun başka şeyler yaparken düşünsene. İgrenmiyosun insanı olan şeyler ya WC ihtiyacı kusmak su bu. Normal yani bende tiksinmiyorum kimseden cok sarhoş arkadaşın arkasini temizledik bunun sevgiyle pek alakası olmuyo
Seviyosan igrenmezsin niye igrenesin
Yanında sı*çabildiğin adam evindir
Ne tuhaf şeyler düşünüyırsun maşallah.
insan sevdiğinden iğrenmez zaten
Hala hislerin vardır.
Istiyorsun görmek istiyorsun Çok çok
Sevince öyle