Daha yeni yeni sevişmeye başladım ve o cekingenligi hala atamadım üzerimden napmam lazım? Çok hoşuma gidiyor sevişmek ama bagiramiyorum bile küçük küçük sesler çıkartıyorum sadece.
Alkol al gevşemek için demeyin sadece
Daha yeni yeni sevişmeye başladım ve o cekingenligi hala atamadım üzerimden napmam lazım? Çok hoşuma gidiyor sevişmek ama bagiramiyorum bile küçük küçük sesler çıkartıyorum sadece.
Alkol al gevşemek için demeyin sadece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
O küçük sesler de yeterli ama sadece karşıdakinin zevk almasına izin verme sende keyfini çıkar, o zevklrnip dotuklara çıkıyorsa benimlr ben niye çekiniyorumki diye düşün.
Ya odun gibi yatıyorum ben zevk alıyor mudur yine
Ooowwww en uyuz olduğum kadın tipi. Yatakta odunnn🙄🙄🙄 Zannetmem. Plastik manken niyetine kullanıyordur işte.😂😂😂
Zevk almıyor mudur yani o da
O sadece boşalmaya çalışıyordur, odun tip kadın ya da kızdan kimse zevk almaz, çok itici bence. O tür kadınla evlilik bile sağlıklı yürümez.
Evet öyle de ne bilim kasıyorum kendimi
İyi kasmaya decam et.
Ok
gözlerini kapa ve sadce o ana odaklan sadce zevk alıp zevk vermeyi dusun gerisii kendiliğinden gelir
Neden çekiniyorsun yapmacık olmasından mi korkuyorsun, kendini rahat bırak zaten zamanla istem dışı çıkacak sesler
Hayır ben öpmeye başlayıp onu soyarsam istekli olduğumu falan hisseder diye düşünüyorum herhalde bilmiyorum
Erkek istekli olabilir de kadın olamaz mı. Bu tarz şeylere takılıp zevkini düşürme. Kendini akışa bırak aldığın zevki gör 😅 .
Rahatlasam neler neler olcak da işte
İlk başlarda normal. Yaparken çok zevk alıyor musun. İlişki bittikten sonra keşke şöyle yapsaydım dediğin oluyor mu
Evet ya diyorum ve çok zevkli
Denemek isteyip yapmadığın şey nedir
İşte onun üstünü soymak üste çıkmak onu öpmek okşamak dokunmak
Bence yapmalısın. Bana göre bazen kontolü kadın ele almalı. Partnerin bu konularda anlayışlı birisi mi?
Evet öyle de çekiniyorum bir de tecrübesiz olduğum için yanlış bişi yaparım diye korkuyorum
Korkarsan işte o zaman yanlış bir şey yaparsın. Sevişirken yanlış yapabileceğin bir şey yok. Penisi dişlemek Dışında 😅
Sanırım onu da yaptım jjj
İlk seferde dişin değmesi normal ama dişlemek 😅😅
Bu konularda sormak istediğin veya öğrenmek istediğim bir şey olursa. Yazmak istersen yazabilirsin
Ya birden ağzımdayken kafami bastırdı beklemiyordum kötü ısırdım
burada hatalı olan sen değilsin erkek arkadaşın. Senin ilk seferin olduğunu biliyor yavaş yavaş gitmeliydi hak etmiş 😀😀
Djdj yani bence de
Bu tarz şeyleri sorup öğrenmek denemek işini kolaylaştırır. seks kolaydır püf noktaları bildikten sonra
Kendini çok kasıyor musun?
Evet
Kasarsan zevkin çok azalır. Rahat bırak kendini herkes annesinin karnında öğrenmiyor. Yapmayı en çok istediğin ama cesaret edemediğin ne var
Ona dokunup öpmek oksamak
Çekinme istediğini yap
Kaç yaşındasın?
22
Senin için sorun olmazsa. Eğer istersen bana yaz. Biraz eğitim vereyim sana 😅
Alkol al bak gerçekten işe yarıyor ama az alma sonra bana söversin
bu tamamen karşıdakine alışmanla alakalı durum
Seni kırmadan yönlendirecek bu utangacligi atmani sağlayacak olgun tecrübeli biriyle sevis. O zaman daha rahat olursun
Öyle biri zaten karşımdaki sadece ilk sevismelerim normalde de çok utangaç biriyim
Zamanla asarsin önemli olan güven hissetmen. Eğer güvenin tamsa asarsin zamanla
Ne kadar çok antrenman yaparsan o kadar geliştirirsin kendini.
İyi böyle. Küçük seslerde olsa sorun olmaz. Züküyor mu? sadece sevişme mi?
kendini sıkmamaya çalış derin derin nefes al ve zevkin keyfini çıkar
yaw o esnada ne yaparsan yap partnerin hoşuna gidecektir o yüzden kendini boşuna kasıyosun bence
En güzel utangaç olmak biliyor musun bir erkeği azdıran şey bu. Bırak hep böyle kal
çekinme, rahat bırak kendini.. zevkine odaklan.. karşındaki de zevk alsın. sende...
Ne desek boş iş sende. Rahat ol. Haykıra haykıra seviş
Gözlerini bağlat daha iyi hissedeceksin. Ve daha fazla orgazm olacaksın
Partneri de mi sorun var
Yok o baya tecrübeli
Demekki yoksa çıldırması lazım bu kızın
Umarım ilerde pişman olmazsıni
Benim için büyük tabular olmasına rağmen hiç pişman olmadım
Bu ilerde ortaya çıkar senden ayrıldığında yalnız kaldığında bakire olmadığın için kimse istemediği zaman
Benim sevgilim değil ki zaten o. Sevişmek istedim sadece ve güvenilir biriydi. Ayrıca bakireyim hala vermedim çünkü sevişmeyen kız da erkek de yok bu devirde
Bakirlik demek cinsel temas yaşamamış saf temiz kişidir ayrıca sevişmeyen kişilerde halen var herkesin kendin sanma
Temizlik ile ilgisi yok bunun sen 26 yaşında olup da hiç sevişmedi isen sorun vardır. İnsanlar bisiler yaşamalı sevişmek güzeldir. Unutma ki seninle evlenecek kişi de seviştiğini söylemez zaten eğer bu tavrı gösterirsen
Ne alaka evlilik öncesi yapılması anormal 😅normalleşmiş artık bir şeyler yaşamak
En sevilen pozisyon hangisi mi jsjsjs sen sevişecek birini bulamamissin bile o yüzden konuşma bence
Sen böyle devam et hayat senin hayatın
Arka arkaya 3 shot tekila at sonra rahatlarsın
Ya alkol. Al demeyin diye yazmisim
O zaman alma 😂
Rahat ol oral yap acilacaksin zmanla
relax ol çılgınlık yap
Özgür ol icinden geleni yap kasma kendini
Srnjnle konuşmak isterim
İstemem
Zamana bırak alisirsn
Kendine sınırlar koyma kısıtlama..
Tabularin var mı
Evet var özellikle eskiden cinselliğe çok kapaliydim hala onun etkileri galiba devam ediyor
Mesela sinirlarin
Ne fikrini degistirdi
Ama ozgur olmak icin tecrubeye ihtiyacin var.
Arkadaşım yaşıyordu anlatıyordu çok hoş diye ben de mastürbasyon yaparken hoşuma gidiyordu gerçeği daha zevklidir diyordum sadece toplumsal bir algı var ya seks cinsellik kötüdür diye ben de o yüzden uzak durmustum ama arjadasjm ikna etti
Anlatayım
Kaktüse sarıl
Zamanla
bi sanatçıyla sevişmen lazım :)
fılm ızle ya da arkadaslarından tavsıye al