Daha hiç sevgili bile değiliz. Arkadaşlık çerçevesinde her şey ama onun bana duygusu olduğunu biliyordum yani söylemiçti seni seviyorum diye bende ben seni arkadaş olarak seviyorum dedim sevgili olmayacağım. Yakın bi ilişkimiz vardı yani başka şehirlere falan gidip geziyorduk bu kere bi gezide otele geldik kalmaya otelde oda aynıydı ama yataklar ayrıydı. Yani cidden hiçbi temas olmadı aramızda. Sabah uyuyordum bi baktım yatağıma gelip oturdu ve dokunmaya çalıştı ne zamandlr bu anl bekliyordum sabah seni gpreyim diye makyajsız görmek istiyorum falan o an cidden çok sinirlendim sonra çok zorlamaya başladı kavga ettik ağlayıp özür dilemeye başladı. orada çok sinirlendim bağırdım artık sustu sonra ağlamaya başladı haklısın özür dilerim falan bilmem ne bende canım gibi yine acıdım tamam dedim hepimiz hata yapabiliyoruz ama kusura bakma ben senle bu gün bu odada artık kalmam hazırlanıp çıkıcam. Üstünden 30-40 dakika geçti. Hazırlanmaya başladım sandalyede oturuyodum bi baktım bana diyor odadan çıkar mlsın lütfen şu an bende ne oldu dedim çıkarım ama neoldu. O an yaşadığım şeyi asla unutmucam. Bana libidom yükseldi iyi hiss etmiyorum dedi. O an anlamadım yanlış anladım diye düşündüm sonra işte bişeyler yapmak istiyorum elimde değil falan dedi. Senle yapalım mı orada donup kaldım cidden bi kaç dakika inanamadlm sonra baktım ciddimiş harbi eşyalarımı toplayıp çıktım odadan. Dünden beri şimdi ağlıyo zırlıyo canım gibi elimde olan şey değildi özür dilerim istemsizce oldu. Kendimi çok aptal ve canım hiss ediyorum şuana kadar hiçbi erkekle asla bi ilişkim olmadl sevgili bile olmadım. Sevemedim bilmiyorum neden. şu an neden bu otele geldim nasıl kandım çok ama çok aptal hiss ediyorum ilk kez böyle bişey başıma geldi. Nasıl iyileşeceğim. Bu eşek herif harbi sinirlerime dokunuyor şu an olduğumuz yerden geri dönemiyorun yarın biletim var yarın donucem yarlna kadar başımın eti gitti artık nereye geliyorum rahat blrakmıyor ağlıyor bu gün lütfen sen git odaya ben gelmeyeceğim sokakta kalıcam ben hak ettim. Çok sinirli ve kendimden iğreniyorum ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcl olur musunuz cidden çok utanıyorum ve bu konuyu başkasıyla paylaşamam. O yüzden buraya yazdım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani bir erkekle aynı odayı paylaşmayı seçerek başka ne bekliyodun ki? Hâlâ da bu insan sana ulaşabiliyor çok enteresan. Birini her yerden engellemek bu kadar zor olmamalı. Başka şehre gidip gezmeni anlarım da aynı otel odasında yatıp uyumayı seçmek samimiyet parçası değil gereksiz bir davranış ve tercih olur ancak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşı cins arkadaşınla aynı odada geceleyerek ne bekliyodun ki başka? Yani uzun uzun anlatıp tacize uğramış gibi veryansın etmişsin de yolu da kendin açmışsın kusura bakma. Otelde başka boş oda mı yok sanki hadi yok diyelim erkek arkadaşına dersin sen git başka otel ara erkek adamsın bulursun kalacak yer diye. Yani yer olmasa aynı yataklı odada da kalacaktın demek ki bu kafayla. Biz çok samimiyiz diye bir şey yok sen insanlara sevgili olmayalım ama sevgili gibi takılalım mesajı veren kadın olursan her arkadaşın bu şekilde yaklaşır sana. Sevgilin olmamış ama gerek de kalmamış zaten sen böyle küçük oyunlarla mutlu ediyorsun demek ki kendini.
00 Yorumla
+1 yılAynı otel odasında kalmayı seçerek başka ne bekliyodun ki? Nesi sürpriz olmuş gibi anlatıyosun? Sevgilin olmadı diyosun da ilerde sevgiline anlatsan sana gayet olmuş der. Sevgiliye gerek kalmayan yakınlıklar kurmuşsun çünkü erkek arkadaşlarınla. Sevgilimin böyle arkadaşlık anıları olacağına her şeyi dürüstçe yaşadığı isterse en uca gittiği ilişkileri olsun daha çok güvenirim, kafam rahat olur. Senin olayın belli değil arkadaşlıktan samimiyetten çıkardığın sonuçlar çok değişik.
00 Yorumla
+1 yılKarşındaki erkek kim olursa olsun böyle bir şey olması kaçınılmaz. Ateş ve barut aynı yerde durmaz. Bu önceden çocuğun istediği birşeymiş zaten ne derse desin inanma uzak dur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
Biletini bugüne aldır ve derhal bin otobüse. Yanında bulunduğun kişi psikolojik hasta ve sapik
00 YorumlaKendinden iğrenecek ne var onu anlamdım ortada bi hata varsa kabul etmiş zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılHamamda natır seni çitilesin birşeyin kalmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Cinsellik karşılıklı istek ve arzu ile yaşanır biri istiyor diye değil
00 Yorumla
+1 yılSen neden ayni odada kalırsın ki adamın niyeti belli
00 Yorumla
+1 yılinsanlar çok güzel rol yaparlar herkesi kendin gibi görme artık
00 Yorumla
+1 yılSen kendini bir yerlerden atman gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılOdasına kadar girdiğinde ne bekliyordun ki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası