Böyle ellerim kollarım bağlanıp t. cvz edilircesine sevişmek istiyorum Çok hoşuma gidiyor t. cvz eder gibi yapınca ayrı zevk alıyorum neden?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Hayır çok normal. Ben de erkeğin hâkimiyetini seviyorum mesela.
Asıl zevki veren o zaten 😉
@1Helin19 ?
Evettt gerçekten
@1Helin19 orada mısın
Kesinlik ile
Because hükmedilmek istiyorsun, çaresizlik hoşuna gidiyor vs.
En güzeli de o ya :)
şiddet kufur de cogu kadının favorısı
Çoğu kadının gizli fantezisidir, ama bunu dile çekinirler.
Birçok kızın bu fantezisi var normal yani.
Kadınlar seks sırasında üzerinde hakimiyet kurulmasından hoşlanır.
Şahsen mesleğim gereği kelepçem var Ve bunu seninle denemek için aslında hiç de fena olmazdı Peki partnere sana bu şekilde yapıyor mu
Tecavüz fantezisi genelde aldatılma fantezisini de barındırır.
Hayır barındırmıyor.
bunu cidden isteyen kadına denk gelmedim bir denk gelsem
zorla seni o duruma sokmaj ya da kendini o duruma sokmak etkiliyor sanirim olabilir
Bende o şekilde acı çektirerek yapmak istiyorum, mazo tarafım var, bence çok güzel
Hard seviyosun ondan. Uçuk bir fantezi gibi gelebilir ama bence öyle değil
Çoğu kadında olan bir durum bu, çok normal. Cnc ve bdsm fantezilerinin birleşimi.
Bdsm değil de cnc benimki sanırım
Bağlanmak (bondage) bdsm'e girer. T*cavüzde sertlik olması ve canının yanması da normaldir yani bdsm'e girmiyor veya onu sevmiyorum demen mantıksız olur biraz.
Bdsm de boğaz sıkma tokatlama falan var onları hiç sevmiyorum bence bdsm fantezisi yok bende bağlanmak şiddete girmez çünkü
Onları içinde barındırması illa olmasını gerektirmez ki. Bağlanmak da ona giriyor sonuçta. Fakat t*cavüz nazikçe olacak bir şey de değildir yani bilemiyorum bu konuda biraz çelişiyor gibisin. Neyse keyif senin sonuçta, sadece cnc olsun bakalım madem.
Her tecavüz sert olmuo bence çelişmiyorum çünkü bdsm tamamen şiddet icerikli seks yaparken kadını dövüyor ve kesinlikle bana göre değil. Cdc de ise elini kolunu tutup zorla giriyormuş gibi yapıyor hard olsa bile bdsm girmez
Benim başka fantazilerim de var 😉
Tanıdığım bir hatun var oda böyle tecavüz edilir gibi zorlayarak ilişkiye bitiyor.
Benimde hoşuma gidiyor öyle yapmak bence çoğu fantaziden güzel
Role play. Sonuçta bu da bir fantezi. Gayet normal. Zevkler ve renkler tartışılmaz
Erkeğin hakimiyeti hoşuna gidiyor. Sana seçim şansı vermesin istiyorsun. Bence çok hoş bir durum
oral yaparak elleri kolları bağlayıp çıldırtmak istiyorum bende... zevkten delirmesini... çıldırmasını istiyorum..
Yalniz degilsin canim 🤗
Heyacan haz veriyor kontrolu onun eline veriyorsun,
ilginç ve varip değil 🙏🙏 hoş
Kesinlikle hoş bence de ;)
Ara sırada kamçı vurayimmi?😊
Çok normal bence
Şiddeti anladımda küfür niye sjdjsklssk
Kim küfür
Başka birinin yorumuna cevap vericektim küfürü sevendr var yazmış normal gitmiş yorum
Bu da bir çeşit fantezi ve seven çok kişi var
Aşırı hakimiyet seviyorsun.
Sert becerilmeyi birçok kadın sever
Genelde oyle derler ama yaptin mi hic bu sekilde
ne bileyim ölçmedim ki
Çaresizlik fantezisi mi deniyor ona ne deniyor 😂
Ne güzel harika fantezi 😉
Kadınların bazılrı sever garip değil
Boğazını sıkılıcak tokat atilicak falan 😂😂
Hayır öyle sevmiorum
Nasıl o zaman
Böyle ellerimi kollarımı tutup zorla girmesi hoşuma gidio
Anladım , role play
Evtt
Bdsm. Kendi zevkin anormal olan bir şey yok.
Bdsm değil.
Çok farklı değiller.
Farklı ama bdsm de dayak atıyor tecavüzde zorla giriyor
Cdc de tecavüz edilir gibi yapıyorlar ya karşılıklı rıza ile tabi
Evet haklısın. Sonuç olarak anormal bir durum değil farklılık haz meselesi bu.
Bdsm severmisin
Hyr
Sen hart seviyorsun bdsm in bir altı
Bdsm çok aşağılayıcı
Evet hart guzel ama
bdsm meraklısısın.
Bnede de Aynı fantezi Var 😍😍😍😍😍
Değil bende kadına köle olmak pissing fart vs
Benimde orman fantazim var
Siz kadınlar tokatlanarak yapılmak istiyorsunuz
Hayır
Nasıl kimle yazıştıysam sert istiyor
Kafayı sıyırmışsın
Neden denemedin
Sana mı soracağım sıyırık
Pardon yanlış yazmışım. Neden? Denemedin. Olacaktı. Yani denemeden bilemezsin
Sana ne benden kardeşim işine bak.
Denemeden bilemezsin yani
Sapkın saçma sapan şeylere vaktim yok.
Ben bilirim öyle tipleri burada böyle söyleyip günlük hayatta başka sapkın şeylerle uğraşırlar. Duyan da hacı olmuş namazında niyazında haramlardan kaçınan biri sanar
Benim hayatım seni ilgilendirmez. Sapkınlıklar özsaygıyı bitirir
Sen böyle bir cümle ile kendini savunuyorsan ben de sana karşı benim fantezim de seni ilgilendirmez iğrenç demeye hakkın yok deme hakkına sahip oluyorum.
İğrenç bişey. Kendine saygisi olmayanın başkasına da saygısı yoktur
Kendime saygım var gayet de zevkliyin
Sen evden dışarı atmamış erkek yüzü görmemiş istekli bir karısın. Üstelik ahlaksız
Hmm bakire olmuş olmam neden sana bu kadar battı? Bekar kızın patlak olması anlayışına ters değil mi ha? 😌
Kafanda böyle sapkınlıklar kurmak pek hayra alamet olmadığını gösterir. Sen kafayı siti
Sıyırmışsın
Sen 4 te 4 Müslüman mısın yaniii
Elhamdülillah baba oğul kutsal ruh adına
Yani Müslüman değil misin? ve bana ahlak mı öğretiyorsun?
Müslüman olmayan ahlaksızdır özsaygısını yitirmiştir diye bir kural mı var? İyice kafayı sıyırmışsın senin kafa doktoruna gitmen şart.
Ay sapkın bir kendine bak bir inandığın şeye bak
Bence durumun benden kötü çünkü Müslüman olan herkes cehenneme girse bile sonunda cennete girecek. Ayrıca küfür etmek bile kul hakkına girer İslam'a göre. Tabii senin şu anki dininde kul hakkı diye bir şey yok yok sanırım.
Benim dinsiz biri olmam emin ol senin durumuna düşürmez. Sen zavallı sapkın birisin. Umarım hiçbir zaman evlenemez evde kalırsın.
Bed dua yatakta edilir. Sen müslüman olmayı hak ediyor musun önce kendini sorgula bakalım. Acınacak durumdasın. Bak şu haline.
Müslüman olmayan birisi bana beddua ederek Müslümanlığı öğretecekmiş ahah
Beddua eden yok. Kendine beddua edildiğini sanmak bile şizofreni hastalığının belirtisi. Sana kafa doktoru şart.
Aynen buradaki herkes şizofreni bir sen akıllısın (!)
Dünya senin için ne anlam ediyor?
Niye acımak için mi sordun
Biz insanlar bu dünyada senin o sapkın eli kolu bağlı yaşıyoruz yani senin inancına göre. Bu da sapkınlık değildir de nedir? Tanrı neden Adem ve Havva'yı prangalayıp bu dünya denilen cezaevine attı? Tanrı bağışlayıcı değil miydi
Hz Adem ile Hz Havva geri cennete döndüler, yaptıkları hatayı telafi ettiler. Sıra sende 😉
Bu cennet varsa eğer dünyada acı çekerken cennete gidemiyor olmamız sence mantıklı mı? Bence bu cennet kavramı insanlar tarafından uydurulmuştur. Çünkü insanları böyle şeylerle avutarak her şeyi elde edersin.
Yani dünya sana göre boş? Öyle ise ahlak konusunda millete ahkam kesmen saçma.
Sizin ahlaksızlığınız dünyayı yaşanmaz bir hale getiriyor. Tecavüzün fantezisi olamaz.
Aslında sende bir sıyırıklık var, hem "elhamdülillah (bu İslami bir terim) baba oğul kutsal ruh adına (bu da hristiyanların terimi)" diyorsun hem de "cennet" uydurma diyorsun. Sende ÇOKLU KİŞİLİK BOZUKLUĞU var. Tedavi olmalısın.
😂😂😂 zekice bravo sana büyük oyunu çözdün
Diyecek başka bir şeyin yok.
Özele gel bakalım sana haddini bildireyim yerse tabi ama sanmam. Cesaretin bile olamaz
Yaş kaç ki ergen olduğun iç öyle
Hmm ergenlik 18 de bitiyor ama
Kaçsın şu an
18
Yok teşekkür ergen sevmezsin sen şimdiii
Kapalı mısın
psikoloğa git
Hemen her şeyde psikolog diyorsunuz
ne deyim arkadaşım.
bilimsel olarak kadın ilgi şefkat ister. buna göre yaratılmış
sen ise zorbalık yapılmasını istiyorsun bu normal değil.
psikolojinde sorun var ve bu aşikar.
Şiddet değil ki bu karşılıklı RIZA dahilinde tcvz fantezisi yapiyoruz çok zevkli dene anlarsın
karşıdaki şahsın senin rızanla yapması konu değil. senin şiddet istemen mesele
offff yahu ne halin varsa gör. ben sana insan gibi doğru yol gösteriyorum sen hala debeleniyorsun saçma saçma yorum yapıyorsun
ne yapıyorsan yap yahu.
kendin bile kendinen kuşku duyuyor anormal davrandığını hissediyor bu soruyu soruyorsun
normal bir yaşam olsa zaten sormazsın
Cdc şiddet içermiyor yani ben zevk alıyorum çünkü rıza dahilinde oluyor. Eğer istemeseydim o zaman şiddet olurdu. Şiddet sayılmıyor o yüzden.
hala rıza diyorsn yahu
neyse senin türkçen de yok vazgeçtim ne halin varsa gör
Fantezi bu yani gerçek yaşanan bir şey değil sen anlamıyorsun ya da anlatamıyorsun
Fenasınnn
Değişik hiç denemedim birgün denerim
Güzel bir fantezi
En sevdiğim.
Süpersin
partnerin ne diyor buna
En sevdiğim bağlayıp vahşice
Çok mu
Acımam:)
Güzel fantazi🥰
Gayet normal.
Delirmişisn
Niye
Böyle şeyleri genelde biz düşünürüz filan ama sendeki bu isteği görünce bi hoşuma gitti ondan delirmişsin dedim sgahahah
Hmm çok azgınım çok
Yanlız değilsin 😌
Çok iyi
Güzellllll😀