Güncellemeler
+1 yıl
şuanki iliskim yeterince olgun eski tripler vs yok yani ciddiyiz ailelerle konusmayi dusunuyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar cinsellik icin degil iliskim yanlis anlasilmasin evlilik dusunuyoruz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sorun. Hormonal istiyorsun.
nasil yani
Cinsellik için yani
hayir evlenmeyi dusunuyorum sadece ileriye gitmeden ciddi sekilde adini koyup evlenmek
sadece opusme olacak sekilde o da kurallarim var
cinsellik icin olsa zaten coktan olurdu ki idare etmezdi cinsellik icin baksa
onu gectim ailelere anlatmazdik
İlkini unutmadan bir ilişkiye başlamak büyük hata olur
kanka zaten 1.5 sene hayatimda kimse yoktu ben kendime zaman tanidim
Fakat ilki kadar sevmiyorum demek sevgiyi onda tüketmek demek
evet bu dogru onda masumca sevdim bunda şehvet te var yasim ilerledigi icin
17 nerde 20 nerde
Artık ciddi boyuta gelmişse akışına bırakın bakalım, tabi bu da kumar oynamak bilemedim
yani oyle olmasa benim sınırlarima uymazdi bence degil mi kendini ele verirdi ciddi dusundugumuz icin elektrik aliyor muyuz diye test ettik hoslanmadigim birini arzulamam zaten o da öyle ileri de gitmeye karsiyim bunu ona soyledim ben bencil degil onun disinda seks te konustuk evlilikte onun veya benim beklentilerim ayni mi diye pisman olmak istemiyoruz
Orta yolu bulmuş gibisiniz, hayırlısı olsun
yani seks icin olsa coktan kendini ele verirdi bence diger kizlar gibi nude bile atmadim kimseye atmadim cunku muhafazakarim sadece bu da yasla alakali şehvet insanız sonucta eger begenmesem yükselmem degil mi o da yükselmezdi
cogu erkek kadin evlilikte seksten sikayetci bunlari konusarak anliyoruz cunku ben veya o farklidir belki istekleri beklentileri ama kafalar uyuyor
Evet haklısın mantıklı, fakat erkekler beğenmeden de yükselir, hatta duygusal bir şeyler olmadan da
Konuşmak gerekiyor tâbi
nasil yani ama sınırlarıma uymazdı o zaman degil mi
Hmm evet orası öyle tâbi, hem cinsellik için evlenecek kadar da hayatıyla kumar oynamaz
bence de agzindan evlilik kelimesi cikmazdi
Allah mutlu mesut etsin
Aynı durumdayım
ne durumda
ilk defa mi şehvet duyuyorsun bi erkege
azmissin
yani oyle olmasa benim sınırlarima uymazdi bence degil mi kendini ele verirdi ciddi dusundugumuz icin elektrik aliyor muyuz diye test ettik hoslanmadigim birini arzulamam zaten o da öyle ileri de gitmeye karsiyim bunu ona soyledim ben bencil degil onun disinda seks te konustuk evlilikte onun veya benim beklentilerim ayni mi diye pisman olmak istemiyoruz
yani seks icin olsa coktan kendini ele verirdi bence diger kizlar gibi nude bile atmadim kimseye atmadim cunku muhafazakarim sadece bu da yasla alakali şehvet insanız sonucta eger begenmesem yükselmem degil mi o da yükselmezdi
hayir evlenmeyi dusunuyorum sadece ileriye gitmeden ciddi sekilde adini koyup evlenmek
sadece opusme olacak sekilde o da kurallarim var
kanka sevgili olanlar cinsellik yasamiyor mu biz yasamadik sadece ilk defa opustum begendigim sevdigim adamla yani neresi azmak bunun
kötü bisey mi dedim normal bisey bu...
okudun mu hepsini
azmissin dedin orp muyum ya bakireyim bi erkege elimi dahi tutturmadim 20 yasima kadar millet ne haltlar yiyor evlenmedne yok dedim
cinsel şeyler hissediyorum aşk yok diyen ben mıyim kardeşim
aşk yok sevgi var seviyorum mantigima uyuyor kafalar uyuyor diye
aşk cahillik isi zaten her seven evleniyor mu kanka cocukken asik olursun zaten
aşık olmak delilik karsilikli olan sevgidir tek tarafli yanmak aşk zaten ihanete ugramistim ben
evlenin bence
niye ki aileler tansicak daha ayrica seks olsa amaci yedi yirmi dort bunu konusurdu kendini ele veriridi istemedigim seyleri yapmiyor zatende
28 yasinda olgun ergende degil yani
zamanla ister
ya dedim ki yakinlasma nişanda olur sadece evlenmeden asla seks yok yani
isterse ayrilirim bende zorla yapacak hali yok yani evde kalmadim
yani sevisme oral vs nişanda olur ama seks asla olmaz aklinda varsa cikart dedim kesinlikte netim burada
haklısın kardeşim
dalga gecme haksiz miyim ben temiz namuslu el degmemis kizim delik desik degilim alnim ak basim dik benim kendi kaybeder
hayatimdaki ikinci kisi ayrica seciciyim her onume gelenle cikmiyorum
sınırım bu severse katlanir ama yok derse sktr olur
dalga geçmiyorum..
haksiz miyim sence okudun mu hepsini sen anlarsin beni
kapaliyim ailemde muhafazakar bende sadece ilk defa opustum ya ilk o da ben istiyorum diyeydi senin istemedigin seyleri yapip soğumani istemem dedi yoksa hanzo gibi zorla yapardi
okudum ve haklısın
seni kaybetmek istemiyorum dedi yoksa şart kosardi yok su olsun sevmiyorsun diyip goz boyardi yani su zamana kadar
yargılamak için söylemiyorum öpüşmek istesen bile öpüşme ardından laf yaparlar sonra
Allah yukarda bi erkekle gezmedim ben sadece 17 yasinda uzaktan sevdim birini o kadar
şuanda 21 olucam ama artik dedigin gibi azma var ama nefsime hakim oluyorum kurallarim var ve evlenmek idtiyorum yani bu ona da dedim bunu
nasil yani arabada oldu bu zaten ve uzak mesafe ben bursa o Ankara tanimiyor kimse onu😃
sadece annem biriyle konustugumu biliyor aileleri katinca tanisirlar
laf yapacak biri olmaz kimse tanimiyor ki zaten onu
hmm yine de dikkatli ol kardeşim
ileriye gitmeye kalarsa ayrilirim bu kadar basit yani
ben söyledim kurallarimi zaten seviyorsa uyar yani
sen kac yasindasin cinsel hayatin var mi
yok...
niye kac yasindasin ki sen
ya bilmiyorum ama bildigim tek şey şu artık seven biri olsun yalansız dolansız güzelde kizim zaten karakterliyimde namusluyumda
artik kimsede yok namus... herkes her seyi yapiyor yasitlarim bakre bile degil
25...
yani sevgili olanlar bile opusme opme dokunma oluyor illa ki ileriye gitmeden yaşansin yeter diyorum eskiden elimi dahi tutturmamistim ama şimdi sacma buldum o dusunceleri
dusuncem evlenmeden seks olmasin yeter yani.. her sey ciddiyetiyle olsun
neden saçma olsun ki nikahsız haram sonuçta saçma değil..
ama evlenecegin adamla bunlari yapmak haram degil sonucta helalin olacak yani ciddiyet varsa nişan veya dini nikah resmi nikah olacaksa olmalı
peki begendigim sevdigim birini öpmem beni namussuz mu yapar ben sınırımı koymasam daha onceden opmustu ben Şu an istedim diye oldu yani
bu sevdigini gosterir bence yoksa daha onceden yapardi
evlencegin belli değil
ama aileler tanisacak söz ve ardindan hemen sonra nişan istiyoruz yani laf söz olmadan o da evlenmeye istekli ailesi de benim ailemde
canım sana namussuz diyen olmadı sen masumca seviyosun bence.. ama dikkat et diyorum hemde doğru değilll sadece bir tavsiye yani sana kalmış hayat senin hayatın kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değil
şu zamana kadar dokundurtmadim bile kendime ihanete ugradim bakalim bunda ne olacak ileriye gitmeye kalkarsa ayrilrim hemde kaybedecek birseyim yok onu kimse tanimiyor o kaybrder yani..