+1 yılbak önce duşa ir güzel temizle dışarıdan , sonra kayganlaştırııcı ya da şampuan vs. ile deliğini iyice sürt , orası gevşeyecek , kalçanı parmakla , 1 parmak 2 parmak hatta 3. parmağını da sok. sonra iyice su ile yıka içine rahat su girer, atyırırsın kalçanı öyle.
bide istersen bi meteryal bul anal kısmına sok kalsın biraz bu anal ilişki öncesi seni rahatlatır rahat bi anal ilişki sağlarsın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Kafaya koymuş yapacaksın anlaşıldı , temiz olmanda sana da fayda var, analdan vajinaya geçiş yaptırma sakın olan sana olur rahim kanseri olursun.
00 Yorumla
Detaylı bilgi veririm. Uygulama bakimindan 20 yildan fazla tecrubem var. Anal oncesi ve sonrasi temizligi hakkinda bilgilendirme yaparim istersen. Lavman iliskiye 3 saat kala çok önemli yapilmasi detoksda ayrica onemli. Gaz yapici gida ve besinlerden uzak durmali son 3 kala özellikle
016 Yorumla
Soran+1 yılPeki sıvı beslenmem gerekmez mi bugünden
Soran+1 yılYarın 4 gibi olacak sanırım
Soran+1 yılLavman sonrası posasız meyve suyu gibi gıdaları alsam birsey plur mu ve lavman degil de bende anal douche var o iş görür mü
- +1 yıl
Sonra yanaklari ac kapa esnetme egzersizi. parmak egzersizi delik agzini açma. yanakalari esnetme yine 15 tekrar sonra. Dogru doggy pozsyonu alip coo yavasca birlesme alisina kadar bekleme alisinca haz durumuna gore iliski ve bunu surdurme. Bitince dinlenme dus alma tazzikli suya ayarlama dus başligini yikama. Kurulanma. Yanma kizarma olmamasi icim soguk uygulama ve kremleme. Bitince de çamaşir uyuma. Squat ve sporla destekleme. Çok sık yapmamaya özen gösterme. Temizliginden emin olmadigin partnerle yaşama prezervatife dikkat et
Soran+1 yılAslında daha önce 2 kez anal yapmıştım. Lavman kullanmadım ve bir sorun da olmadı ama ikincide olacak gibi hissedip acıyor devam etmeyelim dedim. Lavman yapmayınca iş biraz şansa kalmış oluyor rahat olmuyor. Bir de anal douche daha pratik gibi geliyor sanki
- +1 yıl
Anal seks çok zor ve komplike bir iliskidir. Vajinal kadar kolay pratik degildir. Uzun hazirlik detayli temizlik ister. Dogru sekilde yapma yontemini anlatiyorum ben. Iliski asamasinida dedigim gibi yaparsan aci agri duymaz çok zevk alirsin. Lavman belirli araliklarla duzenli yapimasi gerek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılIlla azda olsa diski cikar bende cıktı
Penisi cok kalındı ben cok acı çektim ilkin mi olucak54 Yorumla
Soran+1 yılİlk degil ama uzun zaman olmustu, diski lavman vs yapınca cıkmaz ya temizlik onun icin gerekli
Soran+1 yılSen lavman yapmıs mıydın dıskı cıktıgında
Cevap sahibi+1 yılYook
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu be bunun gibi cinsellikle ilgili tüm soruları cevaplamaya hazırım
04 Yorumla
Soran+1 yılCevapla o zaman
- +1 yıl
İlişki dediğin planlanmamalı tatlım birçok kez anal ilişki yaşamış bir erkek olarak söylemeliyim ki yükselirsiniz birlikte ilişki istersiniz 2 dakika müsaade istersin gidersin tuvalete işini görürsün temizlenirsin tamam bu kadar öyle geceden ayarlayayım şunu yapayım bunu yapayım buna gerek yok sadece partnerin ilgilensin seninle rahatlatsın masaj yapsın rahat rahat birlikte olalım önemli olan
Soran+1 yılYani haklısın plansız daha iyi ama tuvalete gidip nasıl hemen temizleneceğim ki sonucta istedigin an gelmiyor yani tuvalet ihtiyacı
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu kadar eziyete gerek yok ya Oraya girmeye karar veren ucunda bir şeylere de razı olsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılhijyen önemli ancak, anal yapmak isteyen bundan iğrenmemeli zaten, onun için çok takılma derim bu kadar
01 Yorumla- +1 yıl
güncellemişsin ama bir durum yaşamıştım dm den yazarsan vereceğim teknik yararlı olabilir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe gereği var seni 2-3 kere kullanıp terk edecek biri icin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir şey kullanma zevkine ediyorsan denetelim mi
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Anal yapacak olan kadın erkek bunu düşünmez anın tadını çıkar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılGeceden degildd 2 3 saat once yap
10 Yorumla Anal plug kullan muhakkak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. ertesi gün kaçta buluşacaksınız
07 Yorumla
Soran+1 yılYarın 2 gibi yapariz sanırım
Soran+1 yıl4-5 gbi olma ihtimali de var ama o zaman nasıl yapayım
Soran+1 yılLavman yerine anal douche olur mu sence
lavman yeterli ve katı beslenme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı.
+1 yılHijyen önemli gerçekten..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 saat önce yapman ve bol sıvı tüketmen yeterli
02 Yorumla
Soran+1 yılGeceden yapsam neden olmıyor sonucta temizleniyor yine
Cevap sahibi+1 yılSabaha kadar bağırsakların çalışmayacak mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal yaptin mi nasil oldu bende yapicam
04 Yorumla- +1 yıl
Erkek için bir problem teşkil etmeyen kadın için bir ton uğraş gerektiren temizlik hazırlık vs zevkli olduğu söylenen ama tabi lavman vs gibi şeyleri yaptıktan sonra yoksa sıkıntılı bir seks çeşidi bu tavsiye etmem biraz alakasız olacak ama hak yolu varken b*k yolunu tercih etmeyin derim
Cevap sahibi+1 yılİstemiyorum ama sevgilim cok istiyo
- +1 yıl
Tavsiye etmiyorum zaten
- +1 yıl
O dar diye istiyordur muhtemelen ama normal daha iyi
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal yapacak adam ona buna bakmaz sokr geçer
00 Yorumla
+1 yılNe zaman yapacaksın ona göre yönlendireyim
08 Yorumla
Soran+1 yılYarın 2 gibi olur sanırım
- +1 yıl
Gece yatmadan önce lavmanı yap sabahda hafif şeyler atıştır ağır yüklenme biraz aç git. O zaman bir şey olmaz bende öyle yapıyorum
Soran+1 yılKahvaltıda yediklerim sonra bağırsaga gidecek ama. Sabah yememem daha iyi degil mi
- +1 yıl
Yok ac karnına gitme bayılırsın. Bağırsağa gitse de bir şey olmaz gece mastürbasyon once arka deliğini az alıştır zorlanma
- +1 yıl
daha fazla teknik istersen yazablrsin yardımcı olurum
Soran+1 yılZaten birkac kez yapmıştım aslında hic lavman da yapmadım ama dıskı cıkmamıstı sadece bir keresinde cıkacak gibi hissettim ve acıyor devam etmeyelim dedim. Sen lavmansıx yaptın mı hiç
- +1 yıl
evt yaptım
- +1 yıl
Sıça sıça gez
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı olmaz En fazla Tok olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tazyikli suyla yıka
00 Yorumlaİlk defamı deneyeceksin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026