O zaman kir dizini otur sen de ne istediğini bilmiyorsun tapılan her yoruma ters cevap veriyorsun yap diyorlar anlat diyorsun yapma diyorlar ama istiyorum diyorsun evlen o zaman diyorum saçmalama diyorsun kuzum sen ne istediğinin bir fakrına var bence daha mantıklı olacak
Ailen arada sırada aç bakalım demiyorsa... ya da skişeceğin adam ben onu bi sktim bi sktim diye reklam yapmazsa anlamazlar
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiç demedi ama arkadaşım var ondan duydum ve sok oldum ailesi kontrol ediyornus onu benimkini bilmiyorum biraz baskicilar ve öyle bir şey olursa adamı oldururum diyor vs vs
Farkındayım da ailem annem özellikle hem cahil hem de narsist, birey olmama onumde kocaman bir engel beni hicbirzaman desteklemez asagilar geri ceker beni bu konuda da oyle aynı şekilde
Hadi ya sende de ayniymis bak Birini sevsem onu sevmedigini biliyorum sen öyle bir şey yapmazsin diyor sevmene izin veririm karşı çıkmam bu olabilir diyor 20 yaşından sonra bu nasıl bir dusunce (( Biri beni sevsin mesela ben hiç ilgim olmamasina ragmen utandirir dalga geçer bununla ( Kimseyi sevemiyorum ben şimdi doğru sevmeyi ogrenemedim
Hayatmda bir adım attım 4 ay falan önce psikoloğa başladım mesela ama şu an ailemle kalıyorum unilerin online olması yüzünden psikolojimi bozuyorlar onlar da (
Yo hiç ilgilenmkyor bu konuda ne yapıyorum ne hisediyorum umurlarinda değil dolayısıyla mastürbasyona da karismkyor annem beni bir parcasi gibi gordugunden kendi istemedigi şeyi bana izin vermiyor onun gözünde ben onun yarattigi bir canliyim o da tanrica cidden bu boyle
Valla anlamaz sen söylemediğin sürece bide evlenirken sorun yasayabilirsin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sorun cikarmayacak biriyle evlenicem zaten o kafada biri bana göre degil Anlamasin önemli olan bu özgür olmak istiyorum bu şeyleri dusunmemek rahat yasamak (
Yani başlarda bundan daha güzel bişey olmaz diye düşünüyorsun çok şık yapınca normal geliyor biz erkekler biraz daha şanslıyız partner değişikliği ister istemez heyecan veriyor siz bu konuda daha kısır geciyor tabi
Eminim yani inceledim zaten kızlım zarın esnekse felan 2.-3. de patlar belli olmaz o işler ama belli olmuyor mastürbasyon yaparkende zedenelmmiş olabilir bakmak lazım 😂
Ya kardeşim seks için erken değil de evlenmek için niye erken ben buna anlam veremiyorum, ailen eski düşüncede derken kastın yobazlık mı, o halde ben de yobazım.
Seksefobi falan diye terimler uydurmayın. Eğer evlenmeden başkalarıyla olursan mutlu bi evlilik hayali kurma, çünkü illa evlenmeden altına yattıklarının bir veya bikaçı eşinden bazı konularda daha iyi insanlar olacak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Neden böyle tehlikeli işler yapıyorsunuz? Çok matah bir şey sanki
Yaş 20 olucak hala ilişkim olmadı öpüşme bile olmadı
Olmasın, çok mu iyi? Ne meraklısınız hemen kendinizi elletmeye
Ne var bunda sanki
Evlen bence en mantıklısı ailem takıntılıya benziyorlar
Ne evliliği ya sacmalamayin
O zaman kir dizini otur sen de ne istediğini bilmiyorsun tapılan her yoruma ters cevap veriyorsun yap diyorlar anlat diyorsun yapma diyorlar ama istiyorum diyorsun evlen o zaman diyorum saçmalama diyorsun kuzum sen ne istediğinin bir fakrına var bence daha mantıklı olacak
Ne istediğimi ben biliyorum ailemi cozemedigimden insanların düşüncelerini soruyorum ailem de bu toplumdan onları anlamam lazım
He sen farklı toplamdaydın okey hdpsnslsnns
20 yıldır anneni babanı çözememişsin gelmiş bizim fikrimizi soruyor
Evet annem babam duygusal olarak yakın değiller bana konuşma iletişim sorunu yaşıyorum ben onlarla
Bu da normal böyle olması şimdi
söylemezsen anlamazz.. eve de vibratör söyleme sonrasında :d
Oyuncakla denemistim zaten
Ailem bilsin istemiyorum
Yaptığın kişi kimseye söylemez se bilemezler nerden bilsinler ki
Öyle diyor annem anlasiliyormus
Nasıl anlaşılıyor mus peki
Yüzünden vucudundan sesinden
Ben ilk defa duydum yani belki göğüsler de buyume olabilir ama sesi felan ilk defa duydum
Bak sen de diyorsun goguste biyume oluyorr
Olabilir dedim kesin oluyor demedim ya 😊
Yüz hatlari vücut hatlari değişir diyor annem hatta babam da keşke baskı olmasaymis
Yani bı ilişki bu kadar etki ediyor mu yani anlamadım ki demekki ben cahil kalmışım bu konularda 😊
Ailen arada sırada aç bakalım demiyorsa... ya da skişeceğin adam ben onu bi sktim bi sktim diye reklam yapmazsa anlamazlar
Hiç demedi ama arkadaşım var ondan duydum ve sok oldum ailesi kontrol ediyornus onu benimkini bilmiyorum biraz baskicilar ve öyle bir şey olursa adamı oldururum diyor vs vs
Sende yapma
Çok yardımcı oldun (
Ailen değil de eşin anlar ailenle de paylaşabilir belli olmaz
Sakın sakın kardeşim ben inandım bir... E hayatımın hatasını yaptım sen yapma
Nesi hata
Yani sen caktirmazsan anlamazlar. benim aile dindar baskıcı idi anlamadılar
anlaması imkansız ama tabıkı ıstek boyutuda onemlı
Benimki de ona yakın bir şey
Baskı var bizde de
Nasıl caktirmedan yapicam ben bunu
@AkrepKral_22Cm 😅peki olur ver bakalım
Gizliden çıktım dilersen yaz bans canim mesajda daha rahat konusuruz
Seni tanıyorum konuşmuştuk
hyr sanmıyorum
@AkrepKral_22Cm seni değil)) o kızı
senı tanımak lazım o zaman :)
20 yas uzerı her kız potansıyel verme adayı zaten
Alnında yazmayacak ki hem kaybetmiyorsun ki bir şey
Bilmiyorum belli oluyor diyorlar
Hayır kızlık toplumun cahilliğiylr büyüdü
Senin vajinan istediğini yapma hakkın var zevkin için
Farkındayım da ailem annem özellikle hem cahil hem de narsist, birey olmama onumde kocaman bir engel beni hicbirzaman desteklemez asagilar geri ceker beni bu konuda da oyle aynı şekilde
Sen takılma
Bir erkekle şimdiye kadar opusmedim bile ben düşün yani psikolojik olarak baskı kuruyor
Bende de aynı durum
Sen doğru bir şey yapsan da suçluymuş gibi hissettirir
Genç kızsın senin de hakkın
Duyguların var
Bozulmuyorsun ki hala o eski iyi sensin
Hadi ya sende de ayniymis bak
Birini sevsem onu sevmedigini biliyorum sen öyle bir şey yapmazsin diyor sevmene izin veririm karşı çıkmam bu olabilir diyor 20 yaşından sonra bu nasıl bir dusunce ((
Biri beni sevsin mesela ben hiç ilgim olmamasina ragmen utandirir dalga geçer bununla (
Kimseyi sevemiyorum ben şimdi doğru sevmeyi ogrenemedim
Hala o iyi sensin demen iyi geldi bana teşekkürler
Rica ederim ama öyle
İnsanlar senin çöküşünü izlemek için uğraşır
Bak bence güzel bir başlangıç yap motive olsun diye demiyorum
Kızlık zarı o bu olmayan şeyleri takma keyfince yaşa bence
Yaşın çok güzel
Böyle çok problem yaşarsın
Hayatmda bir adım attım 4 ay falan önce psikoloğa başladım mesela ama şu an ailemle kalıyorum unilerin online olması yüzünden psikolojimi bozuyorlar onlar da (
Bura gelme amacimi tamamlayip geri donucem ben okuduğum yere o da olmazsa başka sehire
Bozamasınlar boş ver
Değişiklik yap hep kendinde de
Her zaman iyi gelir sana
İleride güçlü bir kadın olarka devam edeceksin
Evet güçlü kadın olcagim kesin maskülen olmayım yeter
Öyle düşünme her şey çok iyi olacak
İleride bunlara üzüldüğün için pişman olacaksın
Şu an en büyük hayalin ne
Onlar masturbayonunu da yasaklıyor değil mi
Yo hiç ilgilenmkyor bu konuda ne yapıyorum ne hisediyorum umurlarinda değil dolayısıyla mastürbasyona da karismkyor
annem beni bir parcasi gibi gordugunden kendi istemedigi şeyi bana izin vermiyor onun gözünde ben onun yarattigi bir canliyim o da tanrica cidden bu boyle
Kotu
mastürbasyon yaparken onları umursama stresine iyi gelir
Onun dışında kendin için bi hobi edin
Hormonlarını da etkiler bunlat
Sağol 😊
Rica ederim ☺️
Çok iyi birisin bırcok kısıden
Teşekkür ederim 🙂 senin iç guzelligin o
Yaa teşekkürler çok incesin
Lutfen takma kımseyı
Açıp senin vajinana bakacak değiller herhalde
Evet de gec keyfınce yasa bu yaşlarını
Yıllar sonra guzel yerlerde gormek istiyorum seni
Bakar mi diye dusunmuyor degilim
Soruyor mu ki vajinanı
Öyle bir sey derse çok üzücü bi durum
Hayır vajinana herhangi bir nesne girince sen kötü insan mı oluyorsun veya herhangi bir şey
Senin için temiz bozulmazsın sen
Yok lazer haricinde konusmadi bu konuda
Ama bir arkadaşım var kız
Annesi kontrol ediyormus onu benim ki de acaba yapar mi diye düşünüyorum bazen
Lazer mi
O baya iğrenç bi düşünce kızlık mı kaldı ya
Lazer evet
Erkek her boku yapınca helal olsun kıza gelince dur
Epilasyon mu
Napalım öyle dusuncedeler maalesef
Ya takma sakın
Açıp parmağını sokacak değil
Duygularının kıpır olduğu yıllar istediğin şekilde geçir
Bastırma
Ne bileyim yapar mı diye düşünüyorum bazen (
Yapmaz ya
Bekaret dıştan da anlaşılmaz ki
Hmm nebileyim belki de yapmaz
Sen keyfine bak küçük bir et parçası
Seni kısıtlıyordur
Benim psikolojik sorunlarimi tam cozuyorjen tekrar başa sardim yine jsjsj uzun bir süre yapamicam muhtemelen bunu bekliyorum ama yine de
Neyi yapamıcan
Kendini kısıtlama
Yıllar sonra güzel haberlerini bekliyorum
Valla anlamaz sen söylemediğin sürece bide evlenirken sorun yasayabilirsin
Sorun cikarmayacak biriyle evlenicem zaten o kafada biri bana göre degil
Anlamasin önemli olan bu özgür olmak istiyorum bu şeyleri dusunmemek rahat yasamak (
Komşumuzun kızı neler yapmıştı. Onlar çevreden duydu.
açıp bakmazlarsa anlayamazlar
Ailemden herseyi bekliyorum
öyle bir şey için şüphelenmeleri gerekir şüphelenmemeleri için de eve geç gelme sevgilinin evinde kalma
Ya sen söylemezsen kimse bir şey bitmez merak etme korkma
Nasıl anlayacaklar ki. Yüzünde yazmıyor sonuçta
Nebileyim öyle diyor surekli
Kim ne diyor tam olarak
Yüz ve vucut hatlari gedisiyormus
Meme kalça büyür yüz tombiklesir biraz hatlar değişir diyorlar
Kim diyorsa kuyruklu yalan söylüyor. Yok öyle bir şey. Uyduruyorlar inanma bunlara
Evlenecegin kisi anlar sadece ailen nasil anlayabilir ki sen soylemezsen anlamazlar. Ilk cinsel deneyimini yasamak istiyorsun oyle mi?
Evlenmeden kaybetme
Müslüman Hristiyan vs değilim benim için önemli değil bu
senin için önemli değilse Aileni de çok dert etme. Ne düşündüklerinin pek önemi yok. Sen hayatını yaşamaya bak. Beden senin karar senin.
Ailemden ayrilip birey olmak istiyorum zaten deniyorum
Teşekkür ederim ayrıca 😇🙏🏻
Rica ederim. Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim 🙂
Niye kaybetmek istiyorsun ki
Canı istiyor olmaz mı
@Costantinnn bilemem
seks nasıl bir şey merak ediyorum
Yani başlarda bundan daha güzel bişey olmaz diye düşünüyorsun çok şık yapınca normal geliyor biz erkekler biraz daha şanslıyız partner değişikliği ister istemez heyecan veriyor siz bu konuda daha kısır geciyor tabi
@Costantinnn evet onu biliyorum hisetmek ayrı bir konu
Masal gibi dinlemekten bıktım bunu
Ne zaman yasicam dimi
Ama ailem bilsin istemiyorum ben
Kimse ailesinin bilesini istmez😄ama siradin biriyle yapma bnce önemli biriyle yap senin icin
nereden anlayacak tabıkıde anlamaz
Öyle diyor ama belli oluyormus
ımkansız anlaması jınakolog muayenesı sart
Ya kaybetme ya da aileni gözden çıkar.
boş ver ailen icin yasamiyosun
Sadece seninle yatanlar anlayabilir
Evlendiginde anlarlar
Yürüyüşünden bile belli olur
anlmazlar bunu sen söylemezsen
anlamaz ya nerden anlıycak
Ya evlenince ailen duyarsa
Açıp bakmadikca nasıl anlayacak?
Açıp bakmazlar herhalde
Bilmiyorum umarım bakmaz
Bir arkadaşımın annesi bakıyormus onu duyduktan sonra sok oldum benim annem Bilmiyorum artık bunu yapar mı yapmaz mi
Oha abartı baya yani
Evet
Benim annem öyle yapar mı bilmiyorum 😅
Kendi kendine bozcaksan boz biriyle yapmak istiyosan arkadan dene yani en kötü senaryo 😂
Kendi kendime (yani mastürbasyonla yaptım bunu zaten)
Ama bununla bozulmazki
Arkadan acıtır
Demek istediğim bu değildi sıkıntı olmaz bence hiç bir türlü kolay belli olan bir şey değil çok inceledim
Emin misin peki
Annem bi acikca or. spu demedigi kaldı bana
Eminim yani inceledim zaten kızlım zarın esnekse felan 2.-3. de patlar belli olmaz o işler ama belli olmuyor mastürbasyon yaparkende zedenelmmiş olabilir bakmak lazım 😂
Mastürbasyonla kendim bozmaya çalıştım ama olmamış sanırım
Esnekde olabilir belki
Bi materyal kullan + bi zevk
Anlamadım 😅
Yani burdan açık açık konuşuyorum ama işte birşeyler kullan girip çıkması için daha zevkli olur😂
Kimse anlamaz
Niye öyle yorum yapıyor peki kızlara yanındayken
Ya turarsa die 😄
😅anlaşılıyor diyor herkes cevremdekiler
Alakasınyok ya cok denk geldim 😂
Hmm anlasilmiyorsa sorun yok
Umarım anlamazlar jerseyime karisan bir annem ve dolayısıyla ailede herkes oyle
Yapcanmıda
Yaparım ya umarım bıktım bundan artik
Neyden bıktınnnn ki
Mastan sevgilisizlikten yalnizliktan
Yaa ama öyle olmaski 🥰
Neden
Ahha aman ne bilim ya
Niye evlenmiyosun
Ne evliliği öğrenciyim daha ben
O zaman ne bekareti öğrencisin daha sen
13 yaşında yapanlar var bunu ben 15te yapacaktim ailem baskı yapti
Ya kardeşim seks için erken değil de evlenmek için niye erken ben buna anlam veremiyorum, ailen eski düşüncede derken kastın yobazlık mı, o halde ben de yobazım.
Evlenmek için erken çünkü hazır değilim buna evlilik seks değil bana gore
Evlilik seksten ibaret değil, ama seks evlilikle meşrudur. Buna katılmıyosan or*spu bile olmanın mahzuru olmaz senin için.
🤦🏻♀️sexefobiklik bu ailem gibisin
Seksefobi falan diye terimler uydurmayın. Eğer evlenmeden başkalarıyla olursan mutlu bi evlilik hayali kurma, çünkü illa evlenmeden altına yattıklarının bir veya bikaçı eşinden bazı konularda daha iyi insanlar olacak.
Aynı dusuncede değilim
Saygı duyuyorum o zaman bisey diyemem
Bilimsel veriler ve analizleri inceleyebilirsin
Or. spuluk diyorsun ne bilimsel verisi var bunun...
Son cümlem bilimsel verilere dayanıyodu da boş ver ya
Zaten konustuklarini anlamadım çok saçma geliyor bana o yüzden saygiyla karsiliyorum demistim
Anlamaz evleneceğin kocan anlar
Yapma ya
nerden anlayacaklar
Anlamaz
Kaybetme sende ne gerek var
Sana ve erkegine baglidir kimseye söyleme
anlamaz knka
Anlamaz