Ideal yaş ne zamandir siz ne zaman yaptınız? Bana evlendikten sonra ya da din zirvalarina girmeyin bu degerleri umursamamama rağmen seks yapmamış biriyim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılDinden çok o kişinin kendine verdiği değerdir ki, zırvalık dediğin şey, sırf senin gibi kafası çalışmayan malların bunu idrak edemediği için, farklı bir şekilde izah etmiştir!
Tabi, okuyup anlayamamak ve anladığı zannedip iyice yobaz olmakta ayrı bir kusur!
Biraz gücüne gidecek belki Allah demem ama, şunu bilki herseyi bizim daha güzel ve temiz yaşamamız için yapmıştır.
Ha sen birinin malzemesi, itaat eden hayvanı olmak istiyorsan o ayrı mesele!
Ha şimdi sağ solu, Afrika’yı ve ona benzer bir sürü şeyin öğrenimini vereceksin!
Onların ahlaklarını ve kafalarının nasıl ne yönde çalıştığını azıcık bilseydin, bu konulara zaten girmezdin!
Sana ufacık bir hatırlatma ve bir nasihat vereceğim!
“Allah insanları yaratanların en şereflisi olarak yaratı ve onları düşkünlerin en düşkünü yaptı”, bunun yapmasının nedeni, insanların nefisleri ve kötü amelleri idi!
Sen düşkün kimse olma ve manevi değerlerini yüksek tut ki, o şefe sahip olasın, egoist değil, kendinin pek çok değerli kimse olduğun ve senden başka bir tane daha olmadığının farkına varasın!02 Yorumla
Soran+1 yılÇok boşsun
Cevap sahibi+1 yılDolu olduğumu zeka kapasiten görmeye yetmiyor ki, bilmem ne diyeyim 😃😃😃😃
En İyi Cevaplar
Evet, tamamen normaldir. Cinsel deneyimler yaşamak veya yaşamamak tamamen kişisel bir tercihtir ve herkesin kendi hızında ilerlemesi gerekiyor. Bazı insanlar erken yaşta cinsel deneyimler yaşarken, bazıları daha sonra veya hiç yaşamayabilir. Önemli olan, kendi rahatınızı ve sınırınızı bilmek ve başkalarının beklentilerine uymak yerine kendi kararlarınızı vermek. Unutmayın ki cinsel deneyimler sadece fiziksel bir aktivite değildir ve birçok kişi cinsel ilişki yaşamadan önce romantik, duygusal ve zihinsel bağlar kurmaya ihtiyaç duyarlar.
00 Yorumla
+1 yılDini zirvalara girmeye gerek yok dediğin gibi hazır hissetmiyorsundur hak edecek insan çıkmamıştır sana göre yanlıştır olabilir de bunun yaşı yoktur ki illa suzaman olacak diyemez kimse bi bakmışsın anniden gitmiş bekaret anlık bişey anlık duygu anlık his
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında çoğu gencin bu duyguları yaşadığı zamanlarda bizim toplumumuzun hazır olmadığımızı hissettirme gibi cahilce huylari var, evde bu duyguları bastırmaya ve bizi utanmaya iten. Kişisel algılamiyor hazır olmadigimi dusunmemde ailemi sucluyorum
- +1 yıl
Toplum genel olarak böyle zaten. O yüzden bu işler gizli saklı dönüyor daha çok herkes yaşıyor emin ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl18 çoook büyük yaşmış gibi bir de söyleniyorsun daha dur yeni o yaşa girdin, asıl bu yaştan sonra başlar bu olaylar. sen bakma 15-16 yaşında yaşayan mallara.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendini ne zaman hazır hisseder ve seks yapmaya değer birini bulduğunda yaparsın... Bunun erkeni, geçi yok...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence beklemelisin ya da çok yapmak istiyorsan bu yaşlarda yapabilirsin ama beklersen eğer senin için özelse özel briiyle yaşa
00 YorumlaNormal bir şey hissedersin ve yaşarsın şuana kadar istememiasindir ya da karşı taraftan bu duyguyu almamissindir olmamıştır
00 YorumlaPsikolojik olarak hazır hissettiğinde gerçekten hak edecek ileride başını ağrıtmayacak seni tehtit etmeyecek doymuş aklı başında biriye yaşayabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çok acelecisin bir 22 yaşına gel çevreden bu işler konusunda bilgi sahibi ol daha sonra olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Buraya yazdıktan hemen sonra kapını tıklayanlar çoğalacaktır.
00 Yorumla
+1 yılNormal önüne gelenle sevişirsen motor olursun dikiş tutmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle bir duruma gelinmiş ki gayet normal olan birşeyi anormal sayıyorsunuz. Aslında normal olmayan hayvanlar gibi gayesiz maksatsız seks peşinde koşmak
00 YorumlaBence önce kendini tatmin et sonra biriyle yaparsın
00 Yorumla
+1 yılYapmadıgın diye birşeymi oluyor yeri ve zamanı yok cinselliğin
00 YorumlaSevip arzuladığın bir insan olduğu zaman ideal zamandır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal tabiki, istedigin an istediginle yaparsin buna kim ne diyebilir? Hoslandigin biri cikmadi mi hic tatlim birde libidon yuksekmi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal olabile. Zamana bırak elbet bir gün yaşarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal ilk sevişmemi 20 ilk iliskimi 21 yaşında yaşadım acele etme
00 Yorumla
+1 yılBenim ilk 19da oldu erken bence ben de hazır degildm
31 Yorumla- +1 yıl
Tecavüz müydü?
+1 yılBen 16 yaşında herşeyi yaptım pişman değilim canın istiyosa yap bence güvenceğin biriyle başına iş alma sonra
00 Yorumla
+1 yılSeksin yaşı olmaz. Hazır hissettiğin anda ve istediğin kişiyle anlık gelişir
02 Yorumla
Soran+1 yıl30 yasinda sevişmekle 18 veya alti civarlarda sevismek aynı tadı vermeyeceği için katilmiyorum
- +1 yıl
Seksin ilki her yaşta aynıdır. Seks 10 yaşında neyse 50 yaşında da odur
+1 yılKullanılıp atılmak istiyorsan yaşa
12 Yorumla
Soran+1 yılSeni kullanıp atmıslar heralde
- +1 yıl
Sâlâk kız beni kullanıp atsalar sana bu lafı dermiyim?
Gizli Üye(18-24)+1 yılmantıgını kullan seviş bende 19 um 3 kere seviştim mutluyum sevgilimle degil
00 YorumlaDur lan bu ne acele Allahim ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Canın artik istiyorsa durma
00 Yorumla
+1 yılçok geç kalmışsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değilse öpüş bebeğim
00 Yorumla 18 den sonra istediğin zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne güzel ama yapmalısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tam vakti yavastan başla
00 YorumlaTam yaşındasın şu an
00 Yorumlaşu an en gizel zamanları
00 Yorumla30'a kadar bekleyebilirsiniz nerede yaşıyorsun sen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani anormal Bi durum yok tabikide normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 16 yaşında yaşamıştım
02 Yorumla
Soran+1 yılKeske ben de 15 16 civarı yapsaydim
Cevap sahibi+1 yılNeden bu kadar çok istiyorsun ki
normal
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAteistim kız olsam evlenmeden yaşamazdım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 22 hala sevişmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence en iyisini yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal, bu yaşlar keşif yaşları zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi tamamen senin libidona bagli..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence bunun yaşı yoktur
00 Yorumlaİsyesen yaparsın yaşı yoktur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne acele
00 Yorumla
+1 yılİdeal yaş şimdi 🙂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılOlur illaki
00 Yorumla
+1 yılYapp
00 Yorumla
+1 yılKötü reis
04 Yorumla
Soran+1 yılGeç mi kalmisim?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılSen ne zaman yaptın?
- +1 yıl
Reis kucukluken berı ten tene deger