Kocamla yatakları ayırdık, hep tartışma halindeyiz. Günüm güzel geçmiyorsa yatakları da ayıralım dedim, sizce biraz akıllanır mı?

Kendini degistirip sizinle cocugunuzla ilgilenmeyen bir esle surekli telefon sohbet muhabbet yok birlikte birsey teklif edince sizi sinirli ve kavga edecek bir sekilde reddediyorsa onunla birlikte uyumanin ne manasi var? Dogru degil mi arkadaslar. Bakinca agir birsey gozukuyor ama benim butun gunumun guzel gecmedigi adamla niye bide ayni yatakta uyuyayim biraz tepki veriyorum oglumuda yanima aldim dun kocaman soguk yatakta uyuyup dusunsun bakalim belki biraz aklanir siz ne diyorsunuz? Buarada cinsel iliski guzel bisey ama gunun sorunlarini cozemiyor maalesef bencr biraz icini bensizlik korkusu kapsin
Güncellemeler
+1 yıl
Onun cok isarari uzerine onunla birlikte yatiyorum, ustelik benim bir teklifimi kabul edip eyleme gecerek birseyler yasadik Şu an mutlu mutlu uyuyabilirim. Iyi geceler KS çet
Kocamla yatakları ayırdık, hep tartışma halindeyiz. Günüm güzel geçmiyorsa yatakları da ayıralım dedim, sizce biraz akıllanır mı?