Sevgilim genital bolgemi görmek istiyor artik ama ben utanıyorum ya ne yapicam sizce sorun olur mu kararma olmasi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Sevgilim genital bolgemi görmek istiyor artik ama ben utanıyorum ya ne yapicam sizce sorun olur mu kararma olmasi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bütün cinsellikle alakalı sorularını yöneltebileceğin ve cevap alabileceğin bir ağabeyin olsaydı nasıl olurdu
Nasıl yani
25 yaşında uzun zaman masörlük yapmış, cinsellikle alakalı oldukça bilgiye sahip ve psikolojiye meraklı biriyim böyle bir proje yapmak istiyorum
Canini bunun icin cok sıkma. Sevgilin begenir. Killarini jiletle mi alıyorsun peki pamuklu ic camasiri kullan ve vajina bolgeni nemli tutma. Özellikle de dudak kısımlarinda mi var kararma
Evet
Killarini jiletle mi alıyorsun
fazla cinsellik yaşandığı için kararma olduğunu duymuştum
Bu bir çok kişide böyle. Sorun olmaz. Sağlık daha önemli.
Umarim öyledir
Bazı püf noktalara dikkat et yeterli
Ne gibi
Ekle konuşalım en iyisi
kararma çoğu zaman kötü etki bırakır
Nasil yani
igrenme mide bulandırıcı ve bakımsız birisisin gibi izlenim bırakır karsi tarafa
Off ya
Vucudumun her yeri bebek gibi ama sadece orada kararma var zaten her yerimi gördü bi orasi kaldi
sana git orana makyaj yap demiyorum ama olduğunca hava aldır ve bakım yap
Öyle gecmiyormuş arastirdim lazer yapıp beyazlatacam ama onu yapana kadar beklemez 3 gündür oyalıyorum zaten bu gece kesin istiyor
🤣😂🤣😂🤣 kendini zorunlu hissediyorsun ama yapmak gibi bir zorunluluğun yok ki atmıyorum istemiyorsan ayrıl diyebilirsin
Aşığım aşık ve 25 marta nişanımız var
🤣😂🤣 sen buna aşk sevgi mi diyorsun yazık sana gerçekten
sevgi demek aşk demek hoşlanma demek iki bacak arasında değildir eğer seni seviyorsa yarın akşama kadar sana süre göster oranı bana demezdi oda senin gibi o ilk geceyi beklerdi kendini sana saklardı
Bana zaten süre göstermediki görmek istiyorum diyo
Ayrica 2 yildir sevgiliyiz ilk defa bu hafta cinselik konuştuk oda artık aileler tanisti nisanimiz var bişeyler yasamak istiyor ki bende istedim
Takılmayın böyle şeylere... Ağda yüzünden mi
Aç gez beyazlasın
Gosterirsen daaha cok sey ister artık, bence yapma
Zaten istiyor her turlu
Yapa pişman olursun ölüm var günah ben yaptm bin pişmanm
Yapma
Bilmiyorum ya aslında bende yapmak istemiyorum ama o kadar istiyorki rahat bırakmıyor bende çok aşığım kendimi tutamıyorum
Kullanıp bırakır seni, beni henüz bırakmadı ama sürekli istiyor bende kabul etmiyorum zaten bi. bi süre sonra alışkanlık haline gelir seninle ilgilenmez umursamaz sadece cani isteyince güzel davranir vermen için
Haklısın galiba en iyisi ben biraz uzak durayim bu konuda
Evet eger sen kabul etmessen ve o soguk yaparsa, demekki onun için senle olmak istiyor niyetini de anlarsn
Dogru da 2 yildir sevgiliyiz ilk defa bu hafta cinselik konuştuk daha once imasini bile yapmamıştı bana yani 2 yil sevgili olan kimse bu kadar seviyeli bi iliski yasayamazdi bence bu konuda ona haksizlik edemem bu hafta bu konuya girme sebebimizde yakinda nisanimiz var biraz sohbet ederken ben biraz o konuya cektim mevzuyu ama artik arkasi durmadi
Belki bişey olurda nişan olmaz bilemessin olan sana olur yani
Yalat gitsin
Olmaz
İğrenç
Sensin iğrenç
Aldatır seni direkt pembe varken ıyy