Cinsel Yaşam Libidosu düşük olan insan var mı? Kalmış mıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 libidosu düşük olan insan var mi? Libidosu düşük olan insan var mı? Kalmış mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Vardır 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Tabii ki vardır.bazı dönemler de insanların libidosu düşük olabiliyor. bu çok doğal bir şey. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Belli yaştan sonra artıyor 23'den sonra baya arttı bende 4 4 Yorumla Soran +1 yıl napiyosun peki Yorumla Kibar4154 +1 yıl mastürbasyon tabii Yorumla Soran +1 yıl hic ilsiki yaşadın mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır yaşamadım bakireyim Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl En çok libido erkeklerin yüksektir bana göreKadınların libido erkekler kadar vb yükseleceğini sanmıyorum 0 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. neden olmasın ki, herkes p*rno yıldızı değildir sonuçta. şurada her gün bir sürü soru soruluyor eşim çok isteksiz, hiç yaşamıyoruz falan diye yani. 0 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet yeri geliyor cok yuksek yeringeliyor daha sakin oluyorum 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Bazen sıfır bazen 100 , herkese yürümek libido değil gevşekliktir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet eşimin libidosu çok düşuk. Herşeyi konuştum kadın ayni. Ve en son KS ye verdim kendimi? burada takılıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Valla başkasını bilmem ama benimki sabah akşam hep yüksek 😂Sen peki 0 0 Yorumla
yildirim187 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ben duyduğum için artık düşük gibi hissediyorum zaafım olan şeyleri görmedikce azmıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl zaafin ne Yorumla yildirim187 +1 yıl Jartiyer çorabı siyah ten kilotlu çorap beyaz tenliler dolgun kalça yani bu Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Vardır da bu sitede azdır. 2 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Düşük çok şükür. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nasi ya Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Anlamadım? Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Düşük olan da var, aseksüel olan da 0 0 Yorumla
maksatmuhabbet13 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. Ben varım ama inanan olmaz yani 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. olmaz olur mu tabi ki var. not: ben değilim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yuksek olsun Yorumla armada +1 yıl yüksek zaten Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı. Var mesela ben 1 3 Yorumla Soran +1 yıl ciddi misin Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Eeevet hata erkekleri görünce daha çok libidom düşüyo Yorumla Soran +1 yıl garip Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben varım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nasil düşük ya neden ki Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Bilmem Yorumla
Joseph24 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Benimki de düştü bu aralar kalkmiyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl kalkar sorun degil sjdkwdkm Yorumla Joseph24 +1 yıl Cok deniyorum ama tık yok nedense anlamiyorum Yorumla Joseph24 +1 yıl p*rno dw izliyorum ama cok hafif kalkiyor Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Seninki düşük mü 0 8 Yorumla Soran +1 yıl cok yuksek Yorumla avcikaan +1 yıl Yaşın kaç peki Yorumla Soran +1 yıl 22 . Yorumla avcikaan +1 yıl Tam yaşı işte düşmez o kolay kolay Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla avcikaan +1 yıl Sohbet edelim Yorumla Soran +1 yıl ne konuda djkd Yorumla avcikaan +1 yıl Konu farketmez önce tanışalım Yorumla
icecell123 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl beeeen 0 5 Yorumla Soran +1 yıl neden ki Yorumla icecell123 +1 yıl erkekler sağ olsun Yorumla EfeBozkurt0606 +1 yıl İyi birine denk gelemişsin seksten soğutur kötü erkekler Yorumla icecell123 +1 yıl @EfeBozkurt0606 iyi değil abaza erkek çok Yorumla EfeBozkurt0606 +1 yıl Haklısın direk seks yapmak istiyorlar tamam cinselik olacak ama acele etince itici oluyor erkekler. Bunu anlamıyorlar Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Var çok gördüm 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Var ben 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Dolu var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Vardır
Tabii ki vardır.
bazı dönemler de insanların libidosu düşük olabiliyor. bu çok doğal bir şey.
Belli yaştan sonra artıyor 23'den sonra baya arttı bende
napiyosun peki
mastürbasyon tabii
hic ilsiki yaşadın mi
Hayır yaşamadım bakireyim
En çok libido erkeklerin yüksektir bana göre
Kadınların libido erkekler kadar vb yükseleceğini sanmıyorum
neden olmasın ki, herkes p*rno yıldızı değildir sonuçta. şurada her gün bir sürü soru soruluyor eşim çok isteksiz, hiç yaşamıyoruz falan diye yani.
Evet yeri geliyor cok yuksek yeringeliyor daha sakin oluyorum
Bazen sıfır bazen 100 , herkese yürümek libido değil gevşekliktir
Evet eşimin libidosu çok düşuk. Herşeyi konuştum kadın ayni. Ve en son KS ye verdim kendimi? burada takılıyorum
Valla başkasını bilmem ama benimki sabah akşam hep yüksek 😂
Sen peki
Ben duyduğum için artık düşük gibi hissediyorum zaafım olan şeyleri görmedikce azmıyorum
zaafin ne
Jartiyer çorabı siyah ten kilotlu çorap beyaz tenliler dolgun kalça yani bu
Vardır da bu sitede azdır.
Düşük çok şükür.
nasi ya
Anlamadım?
İstediğim zaman düşürebiliyorum
Düşük olan da var, aseksüel olan da
Ben varım ama inanan olmaz yani
olmaz olur mu tabi ki var. not: ben değilim
yuksek olsun
yüksek zaten
Var mesela ben
ciddi misin
Eeevet hata erkekleri görünce daha çok libidom düşüyo
garip
Ben varım
nasil düşük ya neden ki
Bilmem
Benimki de düştü bu aralar kalkmiyor
kalkar sorun degil sjdkwdkm
Cok deniyorum ama tık yok nedense anlamiyorum
p*rno dw izliyorum ama cok hafif kalkiyor
Seninki düşük mü
cok yuksek
Yaşın kaç peki
22 .
Tam yaşı işte düşmez o kolay kolay
evet
Sohbet edelim
ne konuda djkd
Konu farketmez önce tanışalım
beeeen
neden ki
erkekler sağ olsun
İyi birine denk gelemişsin seksten soğutur kötü erkekler
@EfeBozkurt0606 iyi değil abaza erkek çok
Haklısın direk seks yapmak istiyorlar tamam cinselik olacak ama acele etince itici oluyor erkekler. Bunu anlamıyorlar
Libido ne demek 🤔
Var çok gördüm
Varrr
Ben hep düşük
İlla vardır
Çok var
Var ben
evet
Dolu var
benımki düşük