İç çamaşırsız bir şekilde sürtünmenin zararı var mıdır? İçine girmeden üstüne oturuyorum, Ya da o üste oluyor arasına koyuyoruz bunu yaparken sağlığa zararlı bir yani varmıdır?
(bakireyim)
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar içine girmedi hiç. Üç kısmıyla oynuyor. Kan gelmeden bakirelik bozulur mu? Bilmediğimden soruyorum
Bekaret sadece vajinanda bulunan o ufacık et parçasına denmez. O zar zaten işlevsiz şu an. Sadece bebek yaşlarda mikrop kapmanı engelleyen ufacık bir et parçası o kadar
Sen biriyle sevişiyor, aynı yatakta dakikalarca ilişkiye giriyorsun ve kendine bakireyim diyorsun. Kendini boşuna avutma, bekaretten korkuyorsun ama bekaretini kaybedeli çok olmuş bari devamını getirin.
Bu ve benzer bütün sorular için yeni bir projeye başladım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yok ileride sevgilim olduğunda ben de aynı şekilde yapmak istiyorum sevgilin içine girmek istemiyor mu peki nasıl dayanıyorsunuz
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
İçine girme konusunda o daha hassas. Sana zararı olmasın, kötü hissetme falan diyor. Ben diyorum ki evlenicez bı şey olmaz. O diyir ki olsun düğünü bekleyelim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bişi olmaz keyfine bak bir gün ansızın zıplayabilrsin içine kaçacakken
Bir gece ansızın..
Yani oynarken otururken vs olabilir ortam kaygan ıslakken bi anlık ittirme isteği 🫠
Napalim artık riskleri de göz önüne alıyoruz.
Bakire değilsin 😂
Zararı var, meni bulaşma riski var.
Bekaret sadece vajinanda bulunan o ufacık et parçasına denmez. O zar zaten işlevsiz şu an. Sadece bebek yaşlarda mikrop kapmanı engelleyen ufacık bir et parçası o kadar
Sen biriyle sevişiyor, aynı yatakta dakikalarca ilişkiye giriyorsun ve kendine bakireyim diyorsun. Kendini boşuna avutma, bekaretten korkuyorsun ama bekaretini kaybedeli çok olmuş bari devamını getirin.
Evet tek korkum bekareti kaybetmek, gerisini düşünmüyoruz. Zaten 25 gün sonra düğünümüz var
Tamam allah ayırmasın, evlenince vaninal ilişkiyi de deneyimlemiş olursun. Ben de sevgilinle yaptığını zannettim
Sağol teşekkür ederiz düğün yaklaştıkça bu kadar ileri gittik. Tabiki önceden aynı yatağa girmek gibi şeyler söz konusu değildi.
Bakireyim diyor kfkf yapılacak her şeyi yapıyor 🤣🤣
Napalim TC şartlarında böyle
Bu ve benzer bütün sorular için yeni bir projeye başladım
Yok ileride sevgilim olduğunda ben de aynı şekilde yapmak istiyorum sevgilin içine girmek istemiyor mu peki nasıl dayanıyorsunuz
İçine girme konusunda o daha hassas. Sana zararı olmasın, kötü hissetme falan diyor. Ben diyorum ki evlenicez bı şey olmaz. O diyir ki olsun düğünü bekleyelim
Ben daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım
O dikkat ediyor güven bana vs diyor. Bende ona bıraktım bişey olmadı uzunca bir süredir
Hmm anladım
Bı zararı olmaz merak etme 😊 içine kaçmadığı sürece
Kendine sürtmeyi biliyorsun ama bozulur mu bozulmaz mı bilmiyosun seni cahil bilgisiz
Ağlama ablacım hadi
Degilsin knk kandirma milleti de kendini de...
Kan gelmeden bozulur mu?
Ne kani yaa...
Bekaret bozulunca geliyormuş ya
yasin kac 16 falan mi?
21 yaşındayım
olsun yinede bakire degilsin..
Birsey olmazda bunları yaparken bakire olduğunu düşünüyormusun cidden 😂😂
Kan gelmedende bozulur tabikide
Ama tam yapınca kan gelir değil mi
ekmek arası sucuk gibi anlattınız
Teşbihte hata olmaz derlerdi doğruymuş 😁
bir şey olmaz zevkine bak
Bu aşamada bile bu kadar zevkliyse😋😋😋
Aynen 😊 bir de yalasa delirirsin
Herkes yalasa diyor. Benim herif hiç yalamak için yeltenmedi. Bende yala demedim :((
bence büyük bir zevkten mahrum kalıyorsun, yalamak da yalatmak da harika zevkli
Üstüne boşalmazsa yok
Boşalmadığı sürece sıkıntı olmaz
Bekaret kalsa bile hamile kalabilirsin
Zevk suyu bile hamile bırakabilir
* oluyorsun o kadar :D
sürtünmeden bir şey olmaz
mikrop kaparsin en fazla temiz degilseniz.
Oncesinde duş alıyoruz onun haricinde bı şey? Allah korusun
cok sık yapiyorssniz bu isi bir gün olay surtunmeyle de kalmaz. hapini vs al yinede.
Çok sık değil zaten
Mıyala hastalığına yakalanabilirsin
kanser olursun
Nasıl yani
dalga geçiyorym
Boşalırsa dikkat et
Üstüne boşalmiyor ona dikkat ediyoruz
Yani üstüne bir damla da gelse sıkıntı
Onun için o sıvının içeri kadar girmesi gerekmez mi
Evet ama o anda sende ıslanıyorsun ya senin ıslaklığı ile beraber vajina içine çeker bizde yaptık sizin gibi😊
şu an korktumm:/ kılıf kullanmayı sevmiyor, ne gibi bı önlem alabiliriz
Doğru
Öylemi yapıyon
Evt var yapma
Ne var mesela
Zevk oluyomu