Evlenmeden önce cinsellik olmaz vs dediler tamam da o kadar şeyi tek başıma yaşamadım. Ayrıca kendisi de her şeyi yaşamasına rağmen bakir olmamasına rağmen bakire kız sevdası neden? İnsan 2 yıldır tanıdığı her şeyi yaşadığı sevgilisini bir çırpıda sırf bekaret için bırakıp bakire biriyle evlenir mi? Neden bu bekaret takıntısı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim seni hiç sevmediğini emin olarak söyleyebilirim daha önce bakire olmadığın için sorun yaratır bunu dile getirirmiydi? Bekaret takıntısının en büyük nedeni ülkemizin eğitim ahlak ve iyi niyet kuralarının düşük olmasıdır sana örnek kendimden eşim bakire bir bayan değildi evlendiğimizde biz sevdik bir birimizi evlendik iyi bir insandı gerçekten ben geçmişi takmadım kendimde bakir bir adam değildim zaten ama eşimin eski erkek arkadaşı yani özeli olan kimse eşime mesaj atmıştı evli olduğunu bildiği halde beraber okuduk bir düşün eğitimli ahlaklı iyi niyet kurallarına uyan bir adam eskiden beraber olduğu kadını evli olduğunu bildiği halde rahatsız ederi mi belki bu eşinin sorunu abi diyebilirsin içinden eşim hiç görmek adını anmak istemez ben konu açınca bozulur hatta bana işte durum bu bence eğitim seviyesinin düşük olması saygının düşük olması iyi niyetin düşük olması bu beraber sorunun nedeni bak Avrupa ülkelerinde bekaret sorunu yok neden eğitimli insanlar onlar orada bir bayanı rahatsız edersen kendini içeride bulursun çünkü bununu biliyor insanlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sırf ego tatmin etmek denir ona başka açıklaması Yok yani yaparken iyi ama evlenirken bakire kız yok oyle bı dünya
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsiz hala yaa kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz bekaret takıntısımı kaldı diyip önünüze gelene vermeye devam edin, sevdiğiniz adamlar sizi kullanıp bakire kız bulup onunla evlenecekler.
011 Yorumla
Soran+1 yılSeks yaparken ne güzel. Ayıpsa neden yapıyor o zaman. Yapmasın. Yaparıyorsan da neden bakire takıntın olur? O zaman hiç yapma
Cevap sahibi+1 yılsen zaten yapmışsın önceden ben enayimiyim ben neden becermiyim diyor. Yani kuralmı var seks yaptın diye bakire kızla evlenemezsin diye? ben çok duydum bırak sadece seksi 3-4 tane bakire bozan bile bakire kızla evleniyor
Soran+1 yılNeden kızlardan bozuk para gibi bahsediyoruz da erkek şah padişah oluyor ikisi de işi yapan yani
Cevap sahibi+1 yılbak şimdi açıklayayım. Siz kızlar olarak bacağınızı açmazsanız erkekte becerecek kız bulamayacak otomatikman erkekte evlenmeden seks yapamayacak. sonuçta erkeklerde tek başına yapmıyorlar bu işi siz açarsanız herkese bacağınızı onlarda girer içine
Soran+1 yılHahahahha çok komik anlatmışsın. Ama bu şekilde oldun ya sende hani. Dünyanın kanunu bu. Kadın ve erkek bu şekilde birbirini tamamlar
Cevap sahibi+1 yılkomik veya değil sonuçtaseni tekmeleyip bakire kızla evlendimi sen sonuca bak
Soran+1 yılSebebi bu mu sadece ne belli? Ayrıca çok kötüyse benimle evlenmek ne diye seks eyledi ben kötüysem?
Cevap sahibi+1 yılsen kötüsün demiyorum seni evlenecek biri bulana kadar kullandı cinsel ihtiyaçlarını giderdi bakire kız buluncada gitti onunla evlendi. Her nekadar erkekler bizim için bekaret sorun değil desede çocuk yapacağı kadının el deymemiş başka erkeklerin bedenine dokunmamışını ister.
Soran+1 yılNeden peki başkası dokunduysa da geçmişte dokundu geçmişin ne önemi var ki ne önemi var
Cevap sahibi+1 yılhazım meselesi. Anlayamazsın bunu sen
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence tek bakirelik mevzu değildir işin icinde baska bir şey daha vardir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yıldüşük iqlu insanlarla sevgili olup her şeyi yaşarsanız böyle oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynı durumdayız biz ayrılalı 1 yıl oldu başkasıyla evlendi çoktan , ama bende önüme bakıyorum belki diktirip evlenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadece kullanmak İçin sevgili olmuştur ve ailesi başkasını bulunca gidip evlenmiştir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMevzi bekaret değil bence. O evlendiği kişi senden önce de olabilir. Seni idare etmiştir sonra da sallamış işte
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır mı
Cevap sahibi+1 yılOlabilir hiç sezmedin mi
Soran+1 yılHayır o kadar iyi gidiyordu ki çok ilgili çok romantikti. İşi ve bendim tüm hayatı. Zaten beraber yaşıyorduk çoğu zaman
Cevap sahibi+1 yılBiranda bu şekilde çekip gidişi tuhaf olmuş ya
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılolan sana oldu bu durumda
00 Yorumla
+1 yıltecrube onemlı oldugunu ılerıde anlarlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir çok kişiyle yapmış olmanı kabul etmemiştir.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe önemi var ki önemli olan onunlayken yspıp yapmamam
Cevap sahibi+1 yılHerkes öyle düşünmüyor iste.
Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Canı öyle istemis ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMenfaatler iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDelinmemişi delmek tatlı gelir insana
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var delinmemişi delmek için evlenilir mi
Cevap sahibi+1 yılAlakası olmasa seni alırdı
Soran+1 yılEvlendiği kişinin delinmediğini nereden biliyor alnında yazmıyor ya
Ben de mi öyle yapsam
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkek 2 yıllık ilişkisini bitirip neden apar topar başka biriyle evlenir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat