Nasıl anlatsam, şimdi linç yiyeceğim ama s*KS konuşsak ileri dereceye gitmemek şartıyla hemen bi şey oluyor insanlarda “ay sen nasıl kapalısın” diyorlar tabikide ulu ortada konuşmuyorum ama bizde insanız ya hani, bizimde libidomuz yükseliyor ya? İnsanlar bunu anlasa keşke
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKonuşursun yaşarsın yaparsın bir şey demiyorsun ben bu saatten sonra kadına bir şey demedim mantığı yok yani göremiyorum hani yanlış anlama sorunu sorunum seninle veya işte birisiyle değil gene kadın ya başka bir şey demem işte yani hiç belli olmaz vicdan yoktur kadında acıma yoktur zevkini keyfine alır işte ya Bu kadar yani kadının tek derdi günümü günediği Mezara Kadar yani düşünüyorum da hani deprem gören o eldiven insanlar acaba kadın kısmından genç kız var mıydı acaba illaki vardı değil mi Ne ya umutları vardı değil mi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılgayet doğal bir durum, benim çok kapalı kız oldu hayatımda sanal olarak ve gerçek hayatta özel konuları konuştuğumuz, bazılarıyla daha ileri seviye sanal sexe varan sohbetler yaptık, hiçbirini de yadırgamadım, bence kapalı kızlar bu konularda daha istekli hevesli ve gayet doğal bir istek. birbirini rahatsız etmeden sohbet edilebilir her zaman özel konularda da. hatta böyle sohbetler yaptığım kapalı güzel bir kız vardı sonra evlendi çocuğunun göbek adının benimle aynı olduğunu öğrendim ;) ayrıca kapalı kızlarla daha heyecanlı sohbetler oluyor daha meraklı oluyorlar güzel sorular soruyorlar cevapları da öyle güzel oluyor, bence.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılBizim insanimiza göre bir kadini dovebilir, bicaklayabilir, arabayla ezebilir ancak yolun ortasında opemezsin... niye namuslular... ben bu görüşe karşıyım ve sizlerde insansınız, hepimiz gibidir sizinde istekleriniz var, bir de şunu düşünün şimdi yapmadin bir seyler ve sonrasında yaslandın bu hayat böyle... sonrasında keşke yapsaydım biseyler tatsaydim demek en zoru... seni dinleyecek kimse olmazsa yaz bana, dinlerim ben
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Sanki kapalı olunca cemır oluyo telefon çekmeyecek. Ne kadar saçma fikir. Bikini giyen de pardesü giyende insan. Sonuçta et kemik duygu hormon yapısı aynı. Bı daha eleştiren olursa söyle elbise duygularımı ötmüyor vücudumu örtüyor aradaki farkı anlayana kadar konuşmayalım de.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
66Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılOlur tabi ki neden olmasın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence sizi diğerlerinden ayırmayın sizinde duygularınız var sizde mastürbasyon, sexting, cinsel konuları konuşup bilgi wlisverisi ve rahatlama sağlamak hakkınız her şey sizinde hakkınız bunu yapanlarda takdir ediyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılinsanız.. kapalı ya da açık farketmez.. aynı kimya ve biolojiye sahibiz sonuçta.. ancak herkesin işte dozu tabusu önyargısı var.. kendince sebepleri var.. görüşe göre yargılamayı seviyorz ya da işimize öyle geliyor bilmiyorum..
00 Yorumla
+1 yılHata hepimiz için. Bir tavsiye insanlara günahınızı yansıtmayın, insanlarla bu durumları paylaşmayın. Hem şahit tutmuş oluyorsunuz. Libidonuz yükselecek evet ama kendinize hakim olacaksınız. Rabbim sabırlar versin amin.
00 Yorumla
+1 yılBence kapalı olan dini için kapandıysa ciddi düşündüğü biriyle bunları konuşabilir ama sevgili, flörtle vs abes kaçar
28 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden konuşmayip evlenince de sıfır ten uyumuyla millet birbirini aldatınca daha mı iyi olur sanıyorsun 😃. Ciddi dediğim ilişki de nişan, söz vs
- +1 yıl
@grkmmm9 Bu da beni ilgilendirmez. Fikrimi açıkça beyan edebilirim ablam
- +1 yıl
@grkmmm9 burada şu an gördüm ki, mantıklı bir ateist yanlışlıkla müslümana tebliğ yapabilir kdndkfnfkjfkkd çok iyi
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 yapsın canım herkesin ifade özgürlüğü var. Özellikle araştıran biri ise yapsın Kendi fikri. sabote etmediği sürece sorun yok
- +1 yıl
Ne kadar medenice karşılamanız çok güzel. Daha ters bir cevap bekliyordum 🙃
Bu arada şunu da söylemeden geçemeyeceğim. "Evlenmeden konuşmayıp evlenince sıfır ten uyumu sebebiyle birbirini aldatınca" dediniz ya. Ten uyumu, cinsellik konuşarak anlaşılabilecek bir şey değil diye biliyorum. (Ben mi yanlış biliyorum?) Ama aldatmaya sebep olamaz ki bu. Evlenince bir süre çocuk falan yapmadan önce emin olursun ten uyumu var mı diye. Yoksa zaten niye aldatsın? Boşanır yani... Boşanmak yasak değil.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı olunca biraz daha kendini saklıyor ya kadınlar ondan kaynaklı ön yargı. Açığı kapalısı yok insanız ve ihtiyaçlar var olduğu sürece yaşamak keyifli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılyaptığın s. e. x sohbetini kızlarla yapıyorsan ve bunu sana kızlar diyorsa hatalı olan onlardır çünkü aksine senin daha çok ihtiyacın var kapalı olduğun için sıcaktan yükselmesi normal
00 Yorumla Gayet de haklılar. P**sen p*ç*iğini, Müslümansan Müslümanlığını, ateistsen ateistliğini bileceksin arkadaş. Çakma Müslümandan farkın yok seninde.
00 Yorumla
+1 yılAyıplayan kim varsa emin ol ki iç dünyasında senden benden beter vaziyetteler. Kişi kendinden bilir işi misali. Hiç takma kafana herkes baksın işine
00 YorumlaEminim bir çok insan bunu anlıyor, ama onaylarsa kendinin de yaptığını teyit anlamına geleceğini düşünüp ayıplıyor
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle kapali açik farketmiyor ne zaman sexk isteğin geldiyse ozaman yap özgürsün sonuçta bu güzel bişey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu genelde erkekler anlıyor. Sizi anlamayan taraf genelde kendi cinsleriniz. Tabii ki konuşulmalı
00 Yorumla Aeks ve arzunun açığı kapalısı olmaz bu fıtri bir duygu. Her bireyde var. Öneml olan onu nasıl kullandığın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bunu kime söylediğine göre değişir.. sanal seks ve reel seks yaptığım kızların çoğu kapalı 😂 garipsemiyorum artik
00 YorumlaTakılma çevrendeki dar görüşlü insanlara
Tâbi arkadaş ortamında böyle şeylerde konuşulur. kapali olunca Kutsal rahibe gibi görenler çok cahil00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Senin duygularını , hissinin, arzunun, İsteyen bir yerinin olduğunu umursamıyorlar demek ki. Bence yadırganacak bir durum değil.
00 YorumlaYargılamıycak arkadaşlar bulmalısın seni yadırgayan kişilerden sadece bu konuda değil genel olarakta demekki başka bi sorun olsa seni satarlar yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. boş ver insanlar istediğini der kapalı olanın nefsi yokmu elbette var ve oda evlenecek ya da konuşacak
00 Yorumla
+1 yılNiye paylaşıyorsun ki bunu arkadaşlarınla. Kendi içinde yaşa herşeyi
10 YorumlaProblem yok sevgili dostum.
Keyfine bak. Kime ne?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden kapali die insan olmuyor mu onunda vajinasi var klitorisi var zevk almak onunda hakki bence
00 Yorumla
+1 yılYoo kapalı kızlarında istekleri vardır illa bunun türbanla alakası ne.
00 Yorumla
+1 yılkapalılar açıkları açıklar da kapalıları yargılamamalı bence, herkesin inancı kendine
00 Yorumla
+1 yılkeşke, millet sanıyor ki kapandığında libido yok oluyor ahjskdmkd
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Her insanın zevkleri olur kapalı açık olması önemli değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen seni linç etmeye kalkanlara aldırış etme hayatını nasıl istiyorsan öyle yaşa
00 Yorumla
+1 yılkapalılarda bazı duyguların daha yogun oldugunu bılıyorum yasadım
01 Yorumla- +1 yıl
tabularını koruyarak yasıyabılırsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de kapalıyım da hani dinen bu işler evlilikten sonra yapılıyor ya hani o açıdan
32 Yorumla- +1 yıl
Sexting için bekliyorum 👅😘
Cevap sahibi+1 yıl@İzmrli9535 yürü git
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılhahahha aynı benim model sen bilmem nenin oğlusun sen yapamazsın len erkeksin şeyin var illaki yükselir bir şeyler kadınlar içinde böyle takılma boşverrr bak keyfine
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSextingten mi bahsediyorsun yoksa cinselliğe dair yapılan sohbetlerden mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılSe*ting değil diğeri sohbetler falan
Cevap sahibi+1 yılHerhangi bir erkekle olan muhabbetler mi yoksa flört mü
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormalsin. Sorun varsa her zaman sorabilrsin. Destek olurum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılherhangi biriyle mi yoksa genel anlamda mı dediniz?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılistediğini yaparsın sana dininide anlatcak değiliz niye kapandığını sende biliyorsun çelişki yaratıyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın ama konustugun kısıye baglı bu durum bu
Nerede ve kımınle konustugun onemlı gevseklerle konusulmaz bu konular
00 Yorumla
+1 yılOlmaz olur mu kapalılar açıklardan daha çok seksi geliyor bana o memelerini yerim kafanların
00 Yorumla
+1 yılKapalıyla da yaptım herşeyi açıklada yani sek in bununla alakası yok bence ihtiyaç sonuçta
00 YorumlaOlabilir bence gayet doğal bişey insanlık gereği olabilir yaşın kaç
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar maldır takma onları.
10 Yorumla
+1 yılTabikide yaşaaa gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen anlıyorum bebeğim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHormonların açıklık kapalılıkla ilgisi yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen istediğin gibi yaşa , hesabı Allah a karsı sadece sen vereceksin sonuçta
00 Yorumla
+1 yılkapalı olunca istek olmaz mı çok saçma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTanışmak, konuşmak isterdim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılgayet iyi anlıyorum seni.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Özel şeylerin kapalısı açığı olmaz
00 YorumlaKapalı heyacan dir kesinlikle 😌😌
00 Yorumlaanlaya bilenlerle konuş derim..
00 Yorumla
+1 yılAçık kapalı farketmez herkesin ihtiyacı bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sen onlara aldırma herşeyin yeri ayrı sonuçta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılİşte bu yüzden kapalı partner candır 👍👍👍
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilim kapali ama bizde sevişiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTercih meselesi sende insansin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaoalı olman kadın olmanı engellemez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. anlayan anlar merak etme sen
00 Yorumla
+1 yılBu tip insanlara bişey diyemezsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bu bir ihtiyaçtir sana uygun olan neden bana değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlayamayacak kadar öküzler var
00 Yorumla
+1 yılOlabilir seninde ihtiyaçların tabikide
00 Yorumla
+1 yılAynennnnnn
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi