Güncellemeler
+1 yıl
erkekelerden nefret ediyorum ama erkek ister translar. yoksa niye trans olsunlardı?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yıl olmuş 2023 hala dah inslanları
ırkına
tenine
göre yargılamayıp bütün bu hiçbirinin birbirine üstünlüğü olmadığını bilmiyorsunuz. saygıyı ve terbiyeyi görgüyü bilmiyorsunuz. insanları seçemediği bu özelliklerinden dolayı yargılayamazsınız. transeksüellik bir hastalıktır ve tedavisi cinsiyet değişimidir. bari hasta insana saygınız olsun yazık.
ırkına
tenine
göre yargılamayıp bütün bu hiçbirinin birbirine üstünlüğü olmadığını bilmiyorsunuz. saygıyı ve terbiyeyi görgüyü bilmiyorsunuz. insanları seçemediği bu özelliklerinden dolayı yargılayamazsınız. transeksüellik bir hastalıktır ve tedavisi cinsiyet değişimidir. bari hasta insana saygınız olsun yazık.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sen ve senin türevlerin kapansın, nedir şu erkeklerin sizden çektiği.
Öldüm şu an gülmekten nasıl yorum bu 😅😅
Sen bakma abla onun dediğine sana Bülent Ersoy arkanızda
ahahaa neden gizli olduğum senin gibi yobaz orta doğu toplum yapsısı olmasın hani hayatımızı mahvediyorsunuz ya yobazlığınızla katı kurallarınızla ve din mitlerinizle.
erkekler mi hım beni kimse üzemez rahata kal.
Gerçekten abla ya gizliden çık seni engelliyelim en azından 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Yorumum kaldırıldı, bu sitenin editörleride senin türevlerin destek çıktılar sana
seni yaptığının dünyada kabulu yok. dünyanın en gelişmiş ülkelerinde insanları cinsel kimliğiyle yargılamak suçtur. insanlık suçu işliyorsun. keşke cezanı bulabilsen hukuken.
Abla o değil seni erkek mi bayan mi yıkacak Vedat edince
şu an inan çok pişmanım viski içmek istiyorum bundan sonra size saygı duyacam transit flan görünce sağa cekilecem
İnsanları cinsel kimliğiyle yargılayan sensin burada erkekler kapatılsın demen bunun örneği keşke bulabilsen cezanı sen ve türevlerin tıpkı rusyada olduğu gibi.
@Mert_2626 vican sahibi bi insan insanların seçemediği şeyler için hakaret etmeyi kendine yakışıtıramaz. aptalca şakalar yapıp insanları kırmaktan haz alamaz. sadistlik bu. kim bilir kim seni ne kadar yıprattı ve üzdüde bu kadar karanlık ve acımasız bir kalbin olmuş. çok üzdün beni huzurla uyuabilrisn amacına ulaştın. iyi geceler.
yapıla yorumlardan dolayı olmasın.. görmüyormusun ne kadar üstüme gidildiğini. her zaman bunlara maruz kalan bir insan psikolojisi sadece.
Abla abi yapma ben uyuyamam bak bu saatte gittim viski aldım sana dediklerimi düşünüp üzülecem sen bir tırans olarak alttan al bakma bize ne olur özür dilerim abi pardon abla ne olur beni engelle
Erkeklere laf etmeseydin gram bisi demezdim abi, ama dersen cevaplarınada katlanırsın.
Abi mi ne abisi semaptik abla sen gene mi değiştin 2 dakkada ya erkek mi tekrar 😂😂😂😂😂😂
benim kafam karıştı abi pardon abla dicektim 🤔🤔
Biz senin yaşadığın hayatı hayal etmiyoruz aldığın parada umrumuzda değil, habire orta doğu diosun 3 sene rusyada yaşadım senin gibilerini hapse tıkıyorlar keşke ülkemizde de olsa böyle bir uygulama
Abla dikkat ettim okdar şey yazdın devam ke yazman seni hala bayan yapmamış bir ikincisi okdar yakışıklı erkekle yattın eee sen zaten erkeksin burada kafam karıştı benim sen gay olmıyasin 😂😂😂😂😂 şimdide gay mı oldun abla ya 🤦🤦🤦🤦🤦
Ben seni intihara yönelmeni hic istemem, senin cinsel yönelimin de umrumda değil lakin erkekler kapatılsın dersen abi ya da abla her neyse canın chnme.
öncelikle devamke bizim ecemle yani benim bestimle aramızda espri olarak keko fakir kültürsüz ve yobaz erkeklerle dalga geçmek için kullandığımız bir kelime. bu kelimeyi size söylememde dolayısıyla çok ironik.
gay olma meselesinde bugün MD&DI, the Lancet, NRCO gibi pek çok tıp dergisi bunu mtf translar için str8lik olarak tanımlıyor. ben google değilim. araştır ve bul. eğitimsizliğin burdan bile belli. ama hoş sen kendince klavye başında eğleniyorsun aklınca.
Bi yat zıbar be
Gizli olmasan engel atardım biz senin yönelimine bisi demedik bi s! ktir be
Abla ben arapça bilmiyorum oraya dergi flan yazmışsın arapça ile 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 iyi ki kültürsüz olmuşum yoksa bende dönerdim abla ben senin gibi değilim dönünce başım dönüyor 😅😅😅😅😅😅
Gizli olmasan engeli basardım kurtulurdum
sempatik sen aradan çekil biz mert denilen hadsizle konuşıyoruz.
tamam çekiliom yola gel şoyle erkeklere de laf atma bidaha
üzülme kültüraüz erkeklere bayılırım ;)
sempatik s*tir yat uyu bu saattee biz mertle konuşucaz.
Bir saksafon da yaparsın mert kardeşime bu saate😂😂
çok ayıp terbiyemi bozuyorsun.
tamam tamam ☺️
Abla Allah senden alsın sokak hayvanlarına versin inşallah engelle de yatayım artık bir şişe viski içtim senin adına moralim sıfır oldu neden kendine bunu yaptı diye 🥲
Genellemesek iyi olur. Laik bir ülkedeyiz isteyen istediğini yaşayabilir bana göre
yani durumu vahim o zaman..
hanımlara yönelebilir elbette.
Seni kollarında kadını yapacak benim gibi erkek çok var, dert etme.
Erkeklerden nefret eden bir trans 🤔
Knk erkek mi kadın mı istiyosun
Sende erkeksin ya 😂😂😂😂 zaten
ne kadar komik demi. bi insan debeleniyor öyle değilim istemiyorum diye. sende zorla osun diyorsun sırf canını acıtmak için. üzülmeleri mutlu ediyorsa seni başardınız sen ve senin gibiler.
Biz olmasak sende olmqzdin unutma
ne alaka şimdi. sen kendini kadın olarak hisseden bir transa sen ereksin diyorsun. öyle değilim diyen inkan eden birine. erkek olmak canını yakıyor belliki ve sen bu konuda onu aşağılıyorsun. vicdansızlık bu.
Kanka sen bize ihanet ettin bir erkek daha eksildi Türkiye den şu an ağlıyorum evde bunun için 😂😂😂😂
ben translara ilgi duyuyorum
Trans kadınmısın abla
trans kadınları severim