Sadece merak ettiğimden soruyorum. Bize bu konuda hiç bişey anlatmazlar o yüzden bilmiyorum. Evlenme zamanı ya da ilişkiye gireceğim zaman ben bakire olduğumu söylemezsem ve bazı durumlarda olduğu gibi bende de kan gelmezse bir erkek başka şekilde anlıyor mu. Bunun başka anlaşılır bir yolu yok mu. Tek şartı kan mı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılen başta oturup kalkmasından kültür seviyesinden inanışından aile hayatından ve hayat görüşünden de anlaşılabilir.. bunun dışında ilk gece başbaşa kalınca o anki hal ve hareketlerinden de anlaşılır, ilk kez bir erkeğin yanında çıplak kaldığındaki hal ve hareketleri, erkek bedenini ve özellikle sertleşmiş kalkmış bir penisi ilk gördüğündeki tepkilerinden vs anlaşılır.. sevişme esnasındaki tavırlarından da kendini belli eder. ayrıca vajina yapısı bakire kızlarda serçe parmağın ucu kadar biri girişe sahip olur aşırı ince ve aşırı dardır, içine girerken kolay girmez, belli bir yerden sonra daha da zorlanır girerken, penisi sımsıkı sıkıştırır vajina, kesinlikle ilk kez girildiğini erkek anlar, özellikle ilk ilişkiden sonraki ilişkilerde içine girerken ki his daha farklı oluyor ilk seferle kıyaslanınca vs.. ayrıca kızın içine ilk girerken kızın o anki vücut tepkilerinden de çok net anlaşılır, rahat olamaz canı acır kendini geri çekmek ister, aşırı inlemesi olur, kendini aşırı kasar, vajina kısmı bacakları bu sebeple kaskatı olur, vs.. içine tamamen girip tam birleşme olduğunda ister istemez canı acır az biraz, bu sebeple de kıvranır sürekli.. yüzünde acı ifadesi olur net şekilde. bacakları titrer biraz. ben ilk kez girdiğimde 5 dakika içinde bekletmiştim hareket ettirmeden, içine girmeden önce de biraz alıştırma yapmıştım yalnızca penisin baş kısmını sokup biraz bekletip çıkartarak, bunu en az 20 kez tekrarladım en son yine başını sokup bekletip geri çeker gibi yaptım kız kendini sıkmayı bıraktığını hissettiğim anda ileri bastırdım kendimi çok fazla zorlanmadan köküne kadar girmişti ve öylece 5 dakika kadar beklemiştim, aslında içine girmeyi zorlaştıran faktörlerden biri de o kızın ilk kez o duyguyu yaşadığı için penisin girmesi esnasında istemsize kendini sıkıp kasmasından kaynaklanıyor, kaskatı oluyor vajina kısmı giremiyorsun ve bastırırsan canı acıyor kızın, halbuki kız kendini sıkmadığı anda birden sokarsan fazla zorlanmadan girer fazla da acıtmaz. böyle
12 Yorumla
Soran+1 yılO halde bütün erkekler mi böyle anlıyor
Cevap sahibi+1 yılbu da erkeğin görüşüne yaşantısına göre değişir, bir tek kan durumuna odaklanmışsa başka türlü detayları umursamaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
+1 yıltecrübeli birisi anlar, tecrübesiz olanı sadece kanla zanneder belki
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılBellidir bide niye yalan söylesin ki vicdan azabı çeker
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl belli oluyor
- +1 yıl
Nesini anlatım ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlar tâbi ilk giriş orası çok dardır zor giriyor ama bir defa açılmış ise her nekadar uzun süre yapmamış ise yinede rahat girer
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🙏 erkeklerin hepsi biliyor mu bunu peki yani anlaşılır bir şey bu demi
Cevap sahibi+1 yılYani daha önce ilişki yaşayan bir erkek mutlaka anlar lakin ilişki yaşamayan biri belki anlamaz bir ihtimal dilerseniz beni ekleyin ayrıntılı konuşabiliriz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazi erkekler anlar ne yaparsan yap bilir hiçbir şey sonsuza denk gizli kalmaz zaten karşına çıkar
04 Yorumla
Soran+1 yılYok Allaha şükür sakladığım bir şey yok tam tersine düzgün biri olduğumu anlasın isterim
Cevap sahibi+1 yılBen genel diyorum zaten şimdi evlilik olur anlar bırakır bir yerden duyar birakir daha kötü olur
Soran+1 yılHaklısınız tabi
Cevap sahibi+1 yıl✋✋
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnternette araştırma yapmış biri o an anlar açıkça anlatıyor şimdi doktorlar vs zaten bilmemek çok nadir artık
08 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi. Yani illaki kan değil mevzu dimi
Cevap sahibi+1 yılZaten nadir kanama oluyormus zorlanınca ve tam ıslaklık olmayınca
Soran+1 yılAma ilk ilişkide de zorlama illaki olur diyorlar
Cevap sahibi+1 yılOlur da iyice sevişip sulanmayinca çok acır tahriş olur ondan kanar çoğu zaten diğer türlü yapısı gereği kanayan da var
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Soran+1 yılO zaman bunları da elersek görünüşü kalıyor ne biliyim küçük olmasından falan anlaşılır gibi
Cevap sahibi+1 yılAyırıp bakınca anlaşılır tabi
Soran+1 yılTeşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılBakarak bile anlasilir ki
05 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misiniz bazıları anlamıyor diyor
- +1 yıl
Anlasilir tabi ki.. tecrübeliyse anlar
Soran+1 yılTecrübesiz nasıl anlayacak peki
Soran+1 yılBen tecrübeli istemem bende tecrübesizim
- +1 yıl
Anlayamaz o halde. Ben anlarim mesela.
+1 yılDudaklarını aralayıp bakınca anlıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa ilişki öncesi doktor testi ya da kan
00 Yorumla Anlaşılır muayene ile
00 YorumlaGüven
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem