Erkekten daha iyi oyuncak mı var istediğin gibi evir çevir. Emdir vs vs 😁
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
yapmiyor ama. yani emmeyi sevmedigini soyledi bende bir daha istemedim ondan boyle bir sey. hayatim boyunca da sap gibi kalmak istemedigim icin boyle bir sey almayi dusundum. bu yuzden ayrilmak da sacma geliyor
evliyiz ama.. bunun icin bosanmak gercekten sacma geliyor bana. ama dedigin gibi bir gun agir basacak bu sey ve belki ayrilma ihtimalim olur. ama sevmedigi bir seye de zorlamak istemem.
Evliysen anlıyorsun. Zor oluyor. Baksana oyuncak bakıyorsun!!! Bu demekki tatmin olmada problem var. Çocuk yoksa sıkıntı değil olunca arayışa gçrersen o zor kısım işte.
sevgilim dedim fakat evliyiz.. esim yazmaktan utanmistim ama olsun soyluyorum. 2 yildir evliyiz ve evlenmeden once hic cinsel iliskim olmadi. ikimiz de bakireydik
aslinda biraz da onu provoke etmek istedim diyebilirim.. belki üzülür ama degismek ister.. yani sonucta sorun onda. ayda bir kere yapiyoruz. hep yorgun. yani bende insanim.. bazen cok guzel süsleniyorum onun icin işten geldikten sonra kafam agriyor diyip uyuyor ve üzülüyorum. Etrafim da herkes evlenmeye basladi ve kizlar anlatinca her gun yaptiklarini bile duydum. biz en fazla hafta da bir kere yapiyorduk. beni cok seviyor bana cok asik ama tembel. ve ben onu biraz provoke ederek belki degistirebilecegimi dusundum..
hmm.. aslinda yine de ne olursa olsun dinimiz de evlilikten önce (muslumanlar icin gercerli) iliskiye girmemelerini tavsiye ederim sonucta gunah.. ama evlenmeden once yine de bu konu uzere konusulmasini tavsiye ederim. ben cok utangac oldugum icin onunla bu seyleri konusamadim ve seksi bu kadar hafife aldigini dusunmemistim
Evet ayda bir cok çok düşük.. Çoğu çift haftada 3-4 yapıyor. Provokasyon etmekte çok haklısın. Çiftlerin birbirine duyarlı olması lazım. Birlikte olduğunda da erken mi geliyor?
haklisin iste bak ben mesela herkes haftada 3-4 kere yapiyor biz neden yapmiyoruz dedigimde biz herkes degiliz diyor. erkegin spermi istegi hemen gelmez bir kac gun gecmesi gerek diyor beni bu sekilde oyaliyor.. ve evet erken bosalma da var.
Anlıyorum. Dini açıdan tabi ki haklısın. Ama şöyle bir düşününce insan olarak diğer günahlardan da tam kaçındığımız yok en azından ciddi düşündüğümüz ya da nişanlılık evresinde bir defa yapılabilir.
acaba bu yuzden olabilir mi? özgüveniniz kirilirsa isteginiz de azalabilir mi? evliligimizin ilk aylari ona bir gun « of hemen bitti » demistim ve o gunden sonra benden daha da uzak kaldigini fark ettiydim.. belki de suç bende
Aslında senin tepkin suç olarak değerlendirilemez. Erkek kendinde erken boşalma problemi olduğunu evlilik öncesi de bilir. Bunu evlenmeden önce sana söylemesi gerekirdi. Bu sekilde bir tepkiyi her kadın verir. Yaşadığı kesinlikle ozguven problemidir bir uzmandan yardım almasında fayda var. Ayrıca süreyi uzatmak için geciktiri kremler var. Yine süreyi uzatmak için kalın prezervatif kullanılabilir. Bir de eşin çok heyecanlandigi anlarda temposunu düşürmeli
4 senedir bu durumda olmana rağmen hala kendini suçluyor olman gerçekten takdire layık. Eşin umarım içinde olduğu durumun üstesinden gelir ve birlikte mutlu olursunuz
Aldatmak ruhen ve fiziken yapılan bir eylem oyuncakla da olsa aldatma kendi elinle kendini tatmin etmen aldatmak olmaz ama uvzuna yerlestirdigin şey aldatmak
hayatim boyunca zevk almadim maalesef dedigim gibi pek yapmayi bilmiyor. bunun icin ayrilmak da sacma. ne yapmam gerekiyor o zaman ben hic mi tadamicam orgasmin ne oldugunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Önemli olan sekstene sevdiğine ne istediğin zaman öyle uygun olan bu yüzden de zevklerini bilmek lazım
Erkekten daha iyi oyuncak mı var istediğin gibi evir çevir. Emdir vs vs 😁
yapmiyor ama. yani emmeyi sevmedigini soyledi bende bir daha istemedim ondan boyle bir sey. hayatim boyunca da sap gibi kalmak istemedigim icin boyle bir sey almayi dusundum. bu yuzden ayrilmak da sacma geliyor
Hayır saçma değil. En sevdiğin şeyi yapmıyor. Bence buyuk sorun. Yani ilişkide full tatmin ypksa ilerleyen zamanlarda tatmin olmak bile namümkün...
evliyiz ama.. bunun icin bosanmak gercekten sacma geliyor bana. ama dedigin gibi bir gun agir basacak bu sey ve belki ayrilma ihtimalim olur. ama sevmedigi bir seye de zorlamak istemem.
Evliysen anlıyorsun. Zor oluyor. Baksana oyuncak bakıyorsun!!! Bu demekki tatmin olmada problem var. Çocuk yoksa sıkıntı değil olunca arayışa gçrersen o zor kısım işte.
evet cok haklisin.. cocuk yok daha dusunmuyorum cok erken bence
Daha erkenden mi böyle. Abooo Allah kurtarsın 😏 fantezi konuşun belki o etki eder biraz duzeltir
Sevgilin varken buna ihtiyaç duyman üzücü.. Titreşimli olanlar daha iyi olmalı
evet ama onu kirmak istemiyorum.. pek iyi yapmiyor yani cok az sürüyor ve biraz tembel bu konuda.. hic orgazm yasamadim 4 yildir birlikteyiz..
Uzun bir süre olmuş. Sevgilin ile evlilik düşünüyor musun? Eğer cinsellik senin için önemli ise ileride sorun olabilir
sevgilim dedim fakat evliyiz.. esim yazmaktan utanmistim ama olsun soyluyorum. 2 yildir evliyiz ve evlenmeden once hic cinsel iliskim olmadi. ikimiz de bakireydik
Anlıyorum. Bakire evlenmek elbette en güzeli ama bu şekilde olunca da insan bir ömür boyu bu zevkten mahrum kalabiliyor
aynen öyle.. işi şansa biraktim 😞
Peki evliyseniz bu oyuncağı sorun etmez mi görüp de sana yetmiyor muyum diye üzülmez mi?
Bekarlara tavsiye vermek istesen ne olurdu :)
aslinda biraz da onu provoke etmek istedim diyebilirim.. belki üzülür ama degismek ister.. yani sonucta sorun onda. ayda bir kere yapiyoruz. hep yorgun. yani bende insanim.. bazen cok guzel süsleniyorum onun icin işten geldikten sonra kafam agriyor diyip uyuyor ve üzülüyorum. Etrafim da herkes evlenmeye basladi ve kizlar anlatinca her gun yaptiklarini bile duydum. biz en fazla hafta da bir kere yapiyorduk. beni cok seviyor bana cok asik ama tembel. ve ben onu biraz provoke ederek belki degistirebilecegimi dusundum..
hmm.. aslinda yine de ne olursa olsun dinimiz de evlilikten önce (muslumanlar icin gercerli) iliskiye girmemelerini tavsiye ederim sonucta gunah.. ama evlenmeden once yine de bu konu uzere konusulmasini tavsiye ederim. ben cok utangac oldugum icin onunla bu seyleri konusamadim ve seksi bu kadar hafife aldigini dusunmemistim
Evet ayda bir cok çok düşük.. Çoğu çift haftada 3-4 yapıyor. Provokasyon etmekte çok haklısın. Çiftlerin birbirine duyarlı olması lazım. Birlikte olduğunda da erken mi geliyor?
haklisin iste bak ben mesela herkes haftada 3-4 kere yapiyor biz neden yapmiyoruz dedigimde biz herkes degiliz diyor. erkegin spermi istegi hemen gelmez bir kac gun gecmesi gerek diyor beni bu sekilde oyaliyor.. ve evet erken bosalma da var.
Anlıyorum. Dini açıdan tabi ki haklısın. Ama şöyle bir düşününce insan olarak diğer günahlardan da tam kaçındığımız yok en azından ciddi düşündüğümüz ya da nişanlılık evresinde bir defa yapılabilir.
Belki de seni mutlu edemediğini gördüğü için ozguveni düşmüştür o yuzden de bahaneler üretip uzak duruyordur
acaba bu yuzden olabilir mi? özgüveniniz kirilirsa isteginiz de azalabilir mi? evliligimizin ilk aylari ona bir gun « of hemen bitti » demistim ve o gunden sonra benden daha da uzak kaldigini fark ettiydim.. belki de suç bende
Aslında senin tepkin suç olarak değerlendirilemez. Erkek kendinde erken boşalma problemi olduğunu evlilik öncesi de bilir. Bunu evlenmeden önce sana söylemesi gerekirdi. Bu sekilde bir tepkiyi her kadın verir. Yaşadığı kesinlikle ozguven problemidir bir uzmandan yardım almasında fayda var. Ayrıca süreyi uzatmak için geciktiri kremler var. Yine süreyi uzatmak için kalın prezervatif kullanılabilir. Bir de eşin çok heyecanlandigi anlarda temposunu düşürmeli
4 senedir bu durumda olmana rağmen hala kendini suçluyor olman gerçekten takdire layık. Eşin umarım içinde olduğu durumun üstesinden gelir ve birlikte mutlu olursunuz
Bu arada sizin burçlarınız nedir
Alışırsanız cinsellik hayatnız olmaz yani tat vermez
Ulan nelerle uğraşıyorsunuz be.
bu da hayatin bir gerçegi degil mi? sonucta dogal kendine zevk vermek
Doğal olan bir erkeğin san bu zevkleri yaşatması. S*lak bir plastikle olmaz bu işler
ama yapmiyor maalesef zevk alamiyorum tek kendini dusunuyor ve 2dkk da bosaliyor
Madem öyle o yeriyle ne işin var onu açıkla bana.
Klitoral mi alacaksın
bilemedim bende ya
Ya iyi haz veriyorlar diyorlar ama sonra seksten keyif almaz oluyormuşsunuz
Sevgilin mi kötü ya
kötü demeyelim de.. sadece bu konu da iyi degil. yoksa cok seviyorum onu
Sana mı özen göstermiyor? Ne iyi değil? Kısa mj?
biraz kisa ama bu bile sorun degil benim icin. yani erken bosaliyor ve biraz bencil davrandigini dusunuyorum.
Yani düzelebilir konuyu ona aç. Ben de sevgilimi seviyorum ama seksten sıkıldım
Başka oyuncak kulandın mı
Titreşimliler daha çok kullanılıyor
evet bende surekli bunu duyuyorum fakat baska seyler de varmis hic birini denemedim daha
Durex intense var onunla başla hoşuna giderse daha büyüklerden alırsın
Erkek varken ne gerek var
Gerçeği varken oyuncağına gerek var mı
sevgilim iyi yapmiyor ve aldatmak istemedigim icin bunu almayi dusundum.
Bu da aldatmak
hayir sonucta kimse ile yapmiyorum siz nasil 31 cekiyorsaniz bu da oyle bir sey
Aldatmak ruhen ve fiziken yapılan bir eylem oyuncakla da olsa aldatma kendi elinle kendini tatmin etmen aldatmak olmaz ama uvzuna yerlestirdigin şey aldatmak
hayatim boyunca zevk almadim maalesef dedigim gibi pek yapmayi bilmiyor. bunun icin ayrilmak da sacma. ne yapmam gerekiyor o zaman ben hic mi tadamicam orgasmin ne oldugunu
Tercih yapmak zorundasınız ya devam edip tatmin olmayacaksınız ya da ayrilip tatmin olacak birini bulacaksiniz 3 u ihtimal de aladatacaksiniz
aldatmak istemem.. ayrilmak da istemem.. belki zamanla ögrenir.. istekli olur diye umuyorum 😞 tesekkurler
Hayatın gercekleri var anlık bir ruh haliyle yapmadığı şeyi yapabiliyor insanlar
kocan ilkin mi
evet
yalama dışında doyurucu mu süresi sertliği vs
az surdugunu dusunuyorum ben. o bitirdiginde ben hala istekli oluyorum fakat o bitirdikten sonra kalkip gidiyor
bencilleymiş, boşalman oluyor ama doyurucu değil sanırım. en iyisi vibratör ile karşısında yap
hiç orgazm olmamış olman çok eksiklik
şehir neresi
Titreşimli harika
Kolay gelsin
Bakalım ne alcan, 👀
Tek mi yaşıyorsun
Canlı olanı masaj yapsa daha iyi değil mi
Gerçeği varken mi?