Isterse bakire kadinla isterler istemezse evlenmezler ama diger kadınların iliski yaşaması sizi niye bu kadar rahatsız ediyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu insanların ortası yok mu? Neden insanları iki uç kısma koyuyorlar? Ya çok modern birisindir ya da dinci yobaz. Bekarete önem vermeyenler çok özgürlükçü ve çok modern oluyorken, önem verenler neden dinci dindar yobaz olarak görülüyor? İnsanların mukayese etme şekli neden bu kadar sığ? Ya modern ya da dindar, öyle mi oluyor? Bunun ortası yok mu? Gerçekten bilinmediği için mi? Yoksa bazı otobüslerin kendilerini masumlaştırmak için başkalarına yönelttikleri suçlamalar mı?
Belki de çocuklarına, "Sizi gece kulübü tuvaletinde yaptık" demeyi kendine yediremeyen bir adamdır. Ya da annesiyle nasıl tanıştıklarını. Her neyse.
Diğer kadınlar umurumda değil. Fakat son yıllarda kıtlıktan çıkmış gibi seks, seks, seks diye gezmeleri tuhaf gelmiyor değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa bunu yapanlar genellikle karsi cinse ulaşamayanlar veya keyfe keder birini kafaladiysa da elleşme fazına gecemeyenlerde oluyor. Covid doneminde arabada öpüşen cifte maske bahanesiyle 1500tl kitleyen polis gibi. Normalde kendisi de öpüşme, sevisme yapabilen biri olsa bırak opussunler aman der geçer uyarmaya bile tenezzul etmeden basmis cezayi. Normal hayatinda bunlara erisebilen insanlarin bu yargilamayi yapacagini zannetmiyorum, boomer kafasinda veya sozde dinci parti (after party) uyesi olmadiklari surece
16 Yorumla
Soran+1 yılKatılıorum kesinlikle erkeklerin cinselliğe ulasimi kizlardan daha zor. Kizlar her zaman cinsellik icin erkek bulur ama erkek kolay kolay bulamaz (parali iliskiye girmek haric). Bu yuzden erkekler eksikluk hissetmemek icin kizlarin da cinsellik yasamamasini istiyor ki diger erkeklerden geride hissetmesin
- +1 yıl
Abicim nasıl kabul edebilirsiniz ya nasıl nasılll? İnsan karısının başka biriyle yatmış olmasını nasıl hazmedebilir aklım almıyor. Ha sen yaptıysan o ayrı
Soran+1 yıl@naber_nassın_iyilik bunu takıntılı sekilde düşünmüyor demek ki. Ya da karısının iliskiye girmis olmasını onun kirlenmesi olarak görmüyor
- +1 yıl
Evlilik öncesi kadının da erkeğinde cinsellik yaşamasına karşı olduğum için siz beni bende sizi anlayamam farklı düşünüyoruz çünkü
- +1 yıl
@naber_nassın_iyilik bilader herkes evlenecek diye bir şey mi var? Bu bir. Zaten sadece bir imza, kafanızda büyüttüğün kadar büyük bir sey değil önemli olan kadınınla kuracağın hayat, yasayacaklarin. Ha kadinin iliskiye girmesine bakirelik açısından bakmiyorum da kadınlar ilişki yaşadıkça duygusal doğalari, psikolojileri etkilendiği için uzun sureli ilişkide sağlıkli işler cikaramazlar bu gerçek, bu yuzden de uzun süreli ilişki dusunursem bunu göz önünde zaten bulundururum, bunun yanında cinselik yasamasiyla alakasi yok geçmiş iliskilerinin travmatikligiyle alakalı son soylediklerim. Her neyse cok sey var da kadın dogasini bastan sona anlatamam gidip kendin ogrenip tecrube etmen lazım yoksa böyle toplumun koşullandırmalarıyla hayatini kendine zindan edersin
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDini açıdan zina boyutu söz konusu ve bu beni rahatsız eder. Bunun haricinde de başka bir erkekle evlilik dışı yatıp da en özelini onunla paylaşmış birisiyle evlenmek istemem. Bakire isteyenlerin çoğu aslında daha duygusal tipler zira cinselliği sadece birkaç dakikalık zevk eylemi olarak bakmayıp çok yoğun bir paylaşım olarak görmekteler. Bu yoğun paylaşımı yapacağı kişiyi de başkasıyla olmayanlardan seçmek isterler.
20 Yorumla
+1 yılBenim konuştuğum bi kız bana bakire olmadığını itiraf etti uzatmamak için bitirdim. İsteyen kabul edebilir ama karıma başka birinin dokunduğu hissini düşünmek beni bitirir içten içe ben kaldıramam
12 Yorumla
Soran+1 yılSwn bakir misin
- +1 yıl
Evet?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
+1 yılOnlar genelde pipileri küçük tipsiz ereksiyon problemi olan performansları düşük kısacası kiyaslanmaktan ölesiye korkan ezik tipler.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÒnceki dönemlerde DNA testi diye bir şey yoktu. Erkekler evlendiğinde kendi çocugu olduğundan emin olmak istiyordu. Evrimsel süreçte böyle kodlandık. O yüzden kadının gecmişi erkek için bir garanti. Kadın geçmisiyle, erkek geleceğiyle değerli.
048 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ama bir yandan da erkeklerin cinselliğe ulaşmasının sıkıntılı olmasindan dolayi bende tüm erkekler cinsellige parasız sekilde dogal haliyle ulaşabiliyor olsaydı erkekler bu kadar takmazdı bu konuyu. Erkeklerin sevgili yapması bile kizlardan daha zor
Cevap sahibi+1 yılEvet erkeklerin ulaşması kadına göre daha zor. Ama sordugun sorunun bu konuyla bir alakası yok. Kolay ulaşması için teşvik etmesi gerekirdi dimi evlenmeden birileriyle olmayı, òylece kolay ulaşmış olurdu? Kendin diyorsun öyle kızlarla evlenmek istemiyorlar diye.
Soran+1 yılTesvik etseler bile her erkek yine de cinsellige ulasamaz ki. Erkeklerin bi kismi birsürü kizla iliskiye girer bi kismi kimseyle giremez. Ayni sevgililik gibi. Hoc sevgilisi olmamis kiz olmamasina ragmen hic sevgilisi olmamis birsuru erkek var
Cevap sahibi+1 yılEvet doğru ama evlenirken hiç sevgilisi olmamıs kız istemelerinin bu konuyla bir alakası yok. Ben de bir çok kızın ilki oldum, evlenirken yine ilki olacağım birisiyle evlenmek isterim. Hiç sevgilisi olmamış adam da òyle birisini ister.
Soran+1 yılBen ic gududen bahsediyorum. Ona bakarsan Şu an dna testi var. olmayan zamanlardaki ic gududen dolayi bakireyle evlenmek istemek yine sacma kalırdı. Ayni mantikla kizlarin cinsellik konusunda ozgurlesmesi erkekler arası rekabeti arttiracagi icin kadinlara o.. pu ya da kaşar diyerek kadınların cinselliklerini bastırmış oluyorlar.
Cevap sahibi+1 yılOff arkadaş kadınların cinselligi kolay sunması evliliklerin azalmasına da sbeep oldu. Kadınların evlenmeden önce 2 erkekle birlikte olması evlendiğinde boşanma oranını %35lere çıkarıyor. Erkek sahiplenir, döllediği yumurtanın daha önceden döllenmiş olmasını istemez. Sen de içgüdülerle yasıyorsun. Neden birilerinin s. kip gectiği kızı cocuklarımın annesi yapayım ki?
Cevap sahibi+1 yılMadem özgür yaşamak istiyorsun, git yaşa. Istediğinle yat kalk. Kimse sana karısmıyor, is evlenmeye gelince erkekler istemiyor diye de öfke kusma. Kadın da erkek de bir seyler talep ediyor. Kadınlar da kendilerinden uzun boylu erkek istiyorlar mesela. Gayet normal bir durum dimi? Bu da iç güdüyle alakalı durum.1.50lik erkek de erkektir. Calısıp eve bakabilir dimi?
Soran+1 yılDuzgun konus normal sekilde tartışıyoruz surda yapamayacaksan da sus öf möf diye kapris yapma. Evlenip evlenmeyecegin kisiyi secmekte zaten özgürsün. Döllenmiş yumurta zaten döllenilemez. 1 tane yumurta yok kadında birsürü var.
Cevap sahibi+1 yılDaha önceden döllenmiş rahim demek istedim. Giriş olmuş dimi?
Soran+1 yılE ben de bunun sebebinin erkekler arası rekabetin artmamasi icin erkekler tarafından bu kadar dillendirildigini söyledim. Döllenmiş rahminin olması kadinin baska adamdan cocugunun olmayacagi ya da saglikli olmayacağı anlamina gelmiyor çünkü
Cevap sahibi+1 yılSiz kadınsınız biz erkeğiz, siz hic sevgilisi olmamıs erkeklere cekim duymuyorsunuz. Erkek için empati yapamazsınız. Erkeklerin istediği seyler basittir zaten. Zeka, sadakat, güzellik ve genclik. Kadınların istediği uzun boy, statü, para, kas, bilgi, kültür, zihinsel güç, zeka gibi bir sürü özellik. Ben hic bir kadına 1.90 istediği icin "sen 1.90 mısın' demiyorum. Siz de erkeklere demeyin temiz kız istediği için.
Cevap sahibi+1 yılErkekler arası rekabet her zaman var. Kadınlar arası da olduğu için. Cok alakasız seyler konusuyorsunuz, anlayamazsınız zaten. Erkek olmanız gerekiyor.
Soran+1 yılO yuzden mi 190 isteyen 150lilere o kadar yillardır laf ediliyor? 190 erkegin dengi 175-180 kızdır zaten. 190 isteyen kiza 190 misin demiyorum demen cok saçma🤣
Cevap sahibi+1 yılSon olarak dipnot;
Cinsellik testosteron hormonuyla doğru orantılı. Dısarıdan takviye alsanız bile bir erkek kadsr cinselliği isteyen taraf olamazsınız. Erkekle kadını cinsel konuda kıyaslamak gereksiz. Cinsellik erkek için zor dayanılabilecek bir durum. Kadının bòyle bir derdi yok.50 yaşındaki bir erkek 20 yaşındaki kızdan daha fazla cinsellik ister. Istediginizle yatabilirsiniz, sonucunda istenmeyen olunca da öfkelenmeyin.
Soran+1 yılErkek olmamız gerekmiyor sen ana fikri anlamayiz saldiriyorsun. Bu arada ben öfke falan kusmuyorum ben kendim de bakireyim zaten ve bir erkeğin bakire olan ya da olmayan bir kizla evlenmek istemesiyle bir sorunum yok ama bunun sebebinin erkekler arası rekabeti dizginlemek için bir toplumsal utandırma taktigi olduğunu düşünmüyorum. Kadınlar cinselligi sadece evlenecegi adamla yasasa erkekler arasi fark cok belli olmaz ama kadinlar istedikleri erkeklerle cinsellik yasarsa erkekler arasindaki fark daha da açılır. Her kız erkek bulur ama her erkek kiz bulamaz. Erkekler arasindaki rekabet bu yüzden daha fazla
Cevap sahibi+1 yılNeden 190 isteyen kız daha aşagıda olursa kabul ediliyor? Neden aynı diyemiyorsun. Ya da neden bu sitede "sevgilim ilkokul mezunu ben üniversite" diye rahatsız olan kızlar varken erkekler bunları sormuyor? Iki tarafın da beklentileri farklı kızlar. Kafanızı kuma gömmeyin, magarada yasamıyorsanız her yerde görürsünüz bunu. Istediginizle yatın bak.
He ben de yatıyorum kabul eden cok kız var, problem etmiyorlar. Evlenmeyi istemiyorum da zaten, çocuk düsüncem yok. Cinsellik de kolay geliyor. Ee neden evleneyim?
Cevap sahibi+1 yılBakire isteme mitinin bu dediklerinle alakası yok. Ben yasayabiliyorum diyorum, ama yine de kimseyle olmamıs bir kız isterim. Yüksek deger kız odur benim gözümde. Yani senin tezin cürüyor. Neden anlamıyorsun?
Şu sonradan damlayan kusmuk tam bir beyinsiz.
Soran+1 yılErkekler kızlardan daha uzun olduğu icin. 175 kiz, erkek olarak doğsa 190 olurdu zaten. Bu yüzden denkler. 190 isteyen kiza sen 190 misin diye sormuyprum demek bu noktada sacma oluyor. Ama 190 isteyen 150ye sorabiliyorsun dogal olarak cunku o erkek olarak doğsaydı 165 falan olurdu
Cevap sahibi+1 yılDemek ki neymiş? Aynı degilmişiz. Fiziki özellikler güdülere, beyine yansımadı mı sanıyorsunuz? Sen bakire olduğun halde tecrübesiz bir erkeğe cekim duymayacaksın. O erkekler seni tavlayamayacak zaten.
Soran+1 yılBen de sana yukarıda dedim ki (dna testiyle ilgili verdiğin örneğe) o zaman simdiki zamanda dna testi de var erkekler bakirelige simdiki zaman takilmazdi. Yani kosullara bagli bir sey degil bu diyorum. Evet sen 100 tane kizla yatmış olabilirsin ama ic gudusel olarak erkekler arasi rekabeti tetiklemesin diye kizlarin cinsellik yaşamasını kasarlik olarak görebilirsin. Ayni sekilde kadinin doğurduğu cocugunun kendi çocuğu olduguna dna testiyle emin olan adam yine de babaliga emin olma ic güdüsüyle bakire kadin isteyebilir.
Soran+1 yılEsitiz diyen yok ki. Ben esitizden bahsetmedim zaten. Benim tum eski sevgililerim bakirdi bu arada. Hatta birinin ilk sevgilisiydim. En cok sevdiğim de oydu.
Cevap sahibi+1 yılEvrimsel psikoloji diye bir sey duydun mu? Yıllarca böyle kodlandık dedim ben sana. Su an Dna olsa da gecmisten gelen bir güdü diyorum. Güdüler zamanla azalır ama kaybolmaz. Yüzyıllar boyunca gelen bir sürecte yerlesti bunlar.30 yılda insan doğası mı degişir? Valla pes. Iyi geceler.
Soran+1 yılAaaa saka misin ya ben de onu diyorum ya zaten sana. Okudugunu anlamiyor musun? Sen 100 tane kizla da yatsan icgudulerden dolayi erkekler arasi rekabeti tetiklemesin diye kizlarin cinsellik yasamasini kasarlik olarak görüyorsun diyorum. Saka misin🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılRekabetle alakası yok. Erkek her zaman rekabet içinde. Iste de okulda da. Doğası rekabet üzerine zaten. Her yerde rekabet içinde. Utandırma uyguladıgı falan yok. Kadın işi utandırmak. Bakire kalan kızları utandıran milyonlarca kız var."hala bakire misin geri kafalı mısın" diye. Bak az önceki de "cahil yobaz" diye yaftaladı. Sen kimseyle birlikte olmadıysan koru kendini. Dmden bile kac kisi hakaret etti. Bakire olmayanların bakire olanları utandırma sebebi bile içten içe hata yaptıklarını bilmeleri. Rakip azaltma iç güdüsüyle yapıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılSen merak edip, analiz etmek icin sormussun. Genelde bu soruyu kendini kullandırtan kızlar soruyor. Tercih edilmeyen oldukları icin öfkeleniyorlar. Bakirelik isteyen erkeğe de "yobaz geri kafalı potansiyel katil" falan diye yapıstırıyorlar hemen.
Soran+1 yılBakireyim bu zamana kadar hicbir kiz beni bu konuyla ilgili utandırmadı. Rekabetle alakasi var cunku farkı daha da gözler onune seriyor. Şu an Kizlar iliski yasamasa erkekler diyor ki "en azindan sevgili olsa da iliski yasamiyorlar " ama kizlar rahat rahat cinsellik yasasalar yasayamayan erkekler iyice öfke duyacak çünkü fark daha da gözle görünüyor olacak
Cevap sahibi+1 yılBunda haklısın, incel diyoruz o erkeklere. Kendileri yatamadıgı için sinirleniyorlar. Namus güzele özgü bir kavram. Çirkinin namuslu olması secenek değil mecburiyettir. Ben bakire olanın toplum saglıgı icin koruması taraftarıyım. Kimseye de öfkelendigim yok, kisisel olarak deger vermem. Iyi bir insan olabilir ama iyi bir eş adayı degildir benim icin.
Cevap sahibi+1 yılSenin sorunun şu; O erkeklerle, ulaşabilen ama bekaret isteyen erkekleri aynı yere koyuyorsun. O erkekler her kadına öfke kusuyor.
Soran+1 yılNamus güzele özgü bir kavram. Çirkinin namuslu olması secenek değil mecburiyettir derken ne dediğini açar misin
Cevap sahibi+1 yıl200 kglik bir kız "benim hiç sevgilim olmadı' diye kendisini övemez. Veya hiç sevgilisi olmamış erkek bunu gurur kaynagı yapamaz. Kimse onlara bakmadığı için olmamıştır aksine.
Soran+1 yılUlaşabilen ama bekaret isteyen erkeklerin de motivasyonunun o olduğunu söylüyorum işte aynı zamanda o dedigin babalik-dna durumu. ki genelde bakire isteyen erkekler kendileri de bakir ya da az deneyimli oluyorlar cok deneyimli erkekler bakireligi o kadar takmıyor. Hele ünlü camiasina futbolculara falan bak. Esleri dunya guzeli ama bakire olduklarini hic sanmıyorum. O yuzden genelde ulaşamayanlar buna takıntılı zaten. (Istisnalar vardır)
Soran+1 yılO konuda katılıyorum guzele talip cokken kendi rizasiyla engel oluyor. Digerine talip yok. Dolayisiyla aynı olamaz
Cevap sahibi+1 yılÜnlü camiyasında bakire kadın bulamazlar ki. Sen kesimlere göre tüm erkekleri falan degerlendiriyorsun. Istatistikler böyle işlemez. İzmir 'de bakire kız oranıyla Batman'da bakire kız oranı aynı mıdır sence? İzmir 'deki mecburen o kızlara yönelir. Sanat sepet tayfası halkı yansıtmaz. Evet dedigin gibi bakire birisi olmazsa seversem ben dr sorun etmem. Gecmisini kıskanmak anlamsız ama ilk tercihim bakireden yana olurdu.
Soran+1 yılHayir ben sunu diyorum erkekler bakirelige cok onem veriyor olsa idi her kiza ulasma imkani olan bir futbolcu bakireden yana kullanirdi seçimini ama bunu umursamiyorlar. Erkeklerin ilk önem verdiği sey güzelliktir. Güzel kıza ne olursa olsun katlanıyorlar. Güzel kızlar da erkekleri topac gibi çeviriyor. Bence herkesin standartlari olmalı. Arzularına da dur diyebilmeli. Bizi hayvanlardan ayiran bu. Evet kadinin güzelliği erkekler icin cezbedicidir ama sağlıklı bir iliski icin güzelliğe biat etmek o erkegi yipratır o yuzden daha ortalama güzelliki kizlarla mutlu olmayı bilmeliler. Ayni sekilde kizlar da en iyi erkegin takildigi kiz olmak yerine arzularini kontrol altina alip kendi dengindeki erkegin prensesi olmayı secmeliler.( Eğer amac uzun iliski evlilikse )
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle bòyle haklısın, güzellik gecmisten önce geliyor. Çekim duymadıgı bir bakire de degersizdir zaten. Ama güzel olup 10 erkekle yatmıs bir kız da tercih edilmez. Saglıklı iliskilerin yolu doyum hissetmektir zaten.
Soran+1 yılGüzel kizlara o kadar talep var ki kız ortalama erkege sadik kalmayı bi gereksinim olarak görmüyor. Ortalama erkekler kendi denkleri olan ortalama kizlara bakmalı bence
Cevap sahibi+1 yılElinde degil ki, erkek güzeli ister. Dediginde haklısın ama bu işler mantıkla yürümüyor. Güdüyle tamamen. Amigdalayla ciftleşme kararı veriyoruz, dedigin seyleri ayarlayan yer korteks.
Soran+1 yılArzu elinde degil ama seçim elinde. Insan kendini kontrol edebildigi kadar güçlüdür. Yoksa hayvanlardan farkimiz yok. Kararlar korteks ile verilir. Dürtüler ayrı.
Cevap sahibi+1 yılEvet ama arzu duymadıgımız birisiyle de olamayız işte.
Cevap sahibi+1 yılEreksiyon olmayacaksam bir kıza, nasıl birlikte olup cocuk yapabilirim? Sen ıslanmayacaksan nasıl birliktelik yasayabilirsin?
Soran+1 yılStandardini aşağı cekersen olursun. Ayrica erkekler cinsellik konusunda nerdeyse her kadina arzu duyarlar. Kadinlara kendinizi koruyun iliski yasamayin dizginleyin diyorsanız erkekler icin de secimlerinizi tamamen arzuyla vermeyin diye tavsiyeler verebilmeniz gerekir. Cifte standarda gerek yok. Zira her erkege yetecek kadar güzel kadin yok. Açıkçası bir erkek bana cok guzel olmadigim icin deger vermiyorsa ya da az deger veriyorsa ben neden o erkege saygi duyayim? Ben de onun çıkarlarına comak sokarım. Kısaca= sağlıksız toplum.
Cevap sahibi+1 yılTamam bunda da haklısın ama cok daha güzellerine erişebilen bir erkek azıyla yetinmez. Yetinmesi icin òne cıkan özellikler gerekli. Feminenlik, aşcılık, cinsellik, sadakat, zeka, kültür gibi.10-6 lık bir kızda bunlar varsa, karakteri iyiyse, yardımseverse 10-10 luk kıza tercih ederim. Toplumu degistirmek imkansız zaten. Kendimizi bilsek, düzenlesek yeter. Benzer düsüncelerde bir kıza rastladıgıma çok şasırdım. Iyi geceler, insallah iyi birisiyle olursun.
Soran+1 yılErismekten kasıt önemli. Şu an güzel bir kız ortalama bir erkekle erkeğin ona gösterdiği ilgi icin onla takilmayi tercih edebiliyor. Ya da sırf eglence icin de takılabiliyor. Güzel kizlarla sağlıklı iliskiler kurabiliyorsa zaten şikayet edeceği bir durum da yok. Ama güzel kizlardan surekli darbe yemis birisi sonra bana gelip elimizdeki yetiniyoruz ayağı çekiyorsa (direkt soylemese bile davranışlarıyla belli edebilir) asla saygı duymam ona açıkçası. Ortalama yakisikliliktaki erkek kendinin farkinda olup ortalama guzellikteki kizi basinin tacı yapıyorsa ben de o erkeği başımın tacı yaparım. Ben çok guzel degilim ama cirkin de degilim. Ortayim yani. Zamaninda güzel kizlardan surekli darbe yemis ortalama ya da ortalama altı erkeklere sans vermiyorum açıkçası. Tamam 1 darbe yersin sonra akıllanır kendi dengine dönersin ama samar oglanina dönmüş birini de ben cocugumun babasi yapmam. Ayni sekilde sürekli yakisikli erkek pesinde kosan ama guzel olmayan kızlar da aynı. Insan 1 kere darbe yiyince biraz akillanmali.
Cevap sahibi+1 yılEvet yapma zaten öyle seyler. Benim de sòyledigim sey bu tamamen, ben de gecmisindeki s.. kilmis terk edilmis bir kızı istemem işte. Beni gercekten istedigi icin degil mecbur kaldıgı icin istiyordur, o erkekler icin de sen öyle olursun. Asıl konu bu. Cok uzadı.
Soran+1 yılSadece cinsellik olarak degil duygusal olarak da surekli baska erkekler tarafından manipule edilmiş 1 kere yara alinca akillanmamis arzularinin kölesi olmuş kıza da pas vermemek gerekiyor zaten. Aynen iyi geceler artık kaçtım
Cevap sahibi+1 yılIyi geceler. Alpha Widow diyoruz o kızlara.
Ya olan olmuş biten bitmiş. Geçmişi irdelemek sadece zarar verir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtmiyor etmedi de. Benden önce ki hayatı onu ilgilendirir, ondan önce ki hayatımda beni ilgilendirir. Dürüst ve net ise.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendileri yapamadıkları, kadınlar yüzlerine bakmadıkları için
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle düşünüyorum ne yalan söliyim. Tum erkekler cinsellige parasız sekilde dogal haliyle ulaşabiliyor olsaydı erkekler bu kadar takmazdı bu konuyu
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle. Baskılanan ve ulaşılamayan cinsellik ve sonuçları.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOzguvensiz ve karsilastirilmaktan korkan kucuk pipili erkekler rahatsiz olur buyuk bir kitlesel psikolojik peoblem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. kimseyi ilgilendirmez zaten sanırım kendilerinin eline geçmediğinden rahatsız oluyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılValla ben yırtılmış sağlam olsun evkenirim kalbi iyi olsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Beni etmiyor. Kadinlarda yasasin
00 YorumlaKendini onun yerine koyuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimle yaşamıyor ise banane
00 Yorumla
+1 yıletmiyor kardeş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Yoo ben değilim
00 Yorumla
+1 yılYo etmiyo
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler neden kadınların evlenmeden önce ilişki yaşamasından bu kadar rahatsız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler