Genelde biseksüeller hep kadınsı, güzel oluyor. Lezbiyenlerden var mı öyle güzeller?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYönelim tam tersi oluyor. Mesela bir eşcinsel erkek bilgisayar oyunu oynarken kızlarin etiklendigi şeyleri hep seçiyor. Kızlar gibi mesajlar yazıyor. Aynı şekilde eş cinsel bir kız da sürekli erkeksi konuşuyor erkeklerin etkilendiği şeylere yöneliyor. İstisnalar var ama genelde böyle. Tek bilgisayar oyunu üzerinden örnek verdim. Diğer şeyler için de geçerli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yurt dışındayken evli iki kadın görmüştüm. Çocuk bile evlat edinmişlerdi. Hangisi baskındı anlayamadım ama böylesi hal içinde birde çocuk ol ası gerçekten o çocugun geleceği için çok kötü
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılElbette hayır eşcinsellik karşı cinse bürünme eylemi değildir o kişilikle alakalı bir durum bir insan cinsel yönelimi fark etmeksizin maskülen de olabilir feminen de.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılhangisinin dili uzun ise o erkekdir. bazen yılan 🐍 dillileri de mevcut olup, dk larca süren, yiiyişmeler. sürer gider
00 Yorumla
+1 yılGuzelligin cinsel yonelimle ne alakası var hshshhs
09 Yorumla
Soran+1 yılBi alakasi yok da sans iste🤗
- +1 yıl
Aşırı kadınsı ve seksi lezbiyenler oluyor öyle dusunmemelisin bence bu durum çevreyle alakalı tamamen
Soran+1 yılHimmm. Peki onlar kendileri gibi olanlari mi istiyorlar yoksa erkek fatma gibi olanlari mi
- +1 yıl
Erkek fatma ne ya jsjsjsj
Soran+1 yılCanım anladin iste sen 😅
- +1 yıl
Sorunu anlamadım hsjsj
Soran+1 yılKendileri gibi kadınsı olanlardan mi hoşlaniyorlar yoksa erkeksi olanlara mi ilgi duyuyorlar o lezbiyenler?
- +1 yıl
Lezbiyen değilim biseksuelim bilmiyorum
Biseksüel çok tanıdığım oldu ama Lezbiyen 1 kişi tanıyordum o da butchdi
Kendileri gibi olanlardan da hoslandiklari oluyor diğeri de önemli olan hoslanti uyum zevk veya herneyse
Hetero ilişkileri de diğer iliskilerde de feminen ve maskülen taraf olmalı illa diye düşünmüyorum ben
Soran+1 yılBiseksuel misin? Himmmm. Çok var mı biseksüel kizlar?
+1 yılKadınsı ve erkeksi gayler olduğu gibi kadınsı ve erkeksi lezler de vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılButch dediğimiz aktifler kısa saçlı hafif erkeksi oluyor. Pasifler ise uzun saç ve kadınsı
00 Yorumla
+1 yılYoo çok kadınsı lezbiyenlerde var
08 Yorumla
Soran+1 yılŞahit oldunuz birebir o zaman.
- +1 yıl
Evet arkadaşım var öyle
Soran+1 yılAmladim kendisi gibi kadinsi olanlari mi istiyor yoksa erkek gibi olanlari mi?
- +1 yıl
Bu zamana kadar hep kadınsı oldu ama hiç sormadım erkeksi birisiyle olur mu diye
Soran+1 yılHimmmm
- +1 yıl
Neden sordun lez misin sende
Soran+1 yılYok ya.
- +1 yıl
Anladım
+1 yılÇok güzeller var hemde..
00 YorumlaVar tabi
00 Yorumla
+1 yılHayir olmayiz
00 Yorumla
+1 yılVar elbet