Cinsel Yaşam İsteklenince meme ucunun renginin değişmesi normal mi? Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 İsteklenince meme uçlarımın rengi değişiyor normal mi? İsteklenince meme ucunun renginin değişmesi normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Mümkündür 0 0 Yorumla
luckyprenses Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Belirginleşirde renk değiştirdiğini ilk kez duyuyorum 9 2 Yorumla İndeepth +1 yıl Belirginleşince de daha hassas olur sinirler devreye girer. Yorumla İST34MLT44 +1 yıl @luckyprensesKanbasinci etkisinden seninkiler de baya belirgin uçlarını Yorumla
Cennetegidenyolcu Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Tabii ki normal sormak Bilmek istediğin şeyler varsa her konuda bilgin var detaylı yardımcı olabilirim sormak istediğim bir şey var mı 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Isteklenince göğüsler büyüyor uçları diklesiyor ondan kaynaklı olarak hafif renk değişimi olabilir. İlişkide hırpalanirsa renk değişimi artar 0 0 Yorumla
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eğer dikkatli incelersen zaten renginin hiç sabit olmadığını göreceksin regli dönemi koyulaşıyor, hamile kadınlards da aynı şekilde koyulaşır ve büyür 0 0 Yorumla
anatolian_Mongol Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bence renginden çok göğüs ucu yuvarlağının Küçük orta Büyük hangi şekilde olduğu önemli 0 0 Yorumla
Demircihakan Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Uwwww kabarması kızarması taş gibi sert olması müthiş 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Meme ucu dikleşir sert renk de değişiklik gösterebilir seninki belki hamilelik den 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kan basincindan oluyordur sertlesir siser normaldir 0 0 Yorumla
Istekli0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı. Bukalemunmusun ki degissin Değişmeyi bilem de uçları sertleşir. 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ton olarak renk değişir, sertleşir ve dikleşir. Bizden iyi bilmen lazım bunu. 0 0 Yorumla
_haydek_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Sertleşir hep :) renk değişimini ilk kez duyuyorum 9 1 Yorumla İST34MLT44 +1 yıl @haydekKan basıncı olduğu için erojen bölgelerin de değişiklik olabilir Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl genelde kabarır ama bazılarında kahverengi rengini alıyor 0 0 Yorumla
maceracigencxxyy8 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sertleşir ve belirginleşir bir tanidigimdan da duymuştum 0 0 Yorumla
doğuataç Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl rengi neden değişiyor ya belirginleşir de renk değişikliği duymadim 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sertleşip dikleşiyor onu biliyorum da 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Normal bazılarında kabarıyor şişiyor 🥵🥵 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Normal hatta sertleşip kabarır bile 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Dolaşım artıyor normal 0 0 Yorumla
gözümKIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl sivirileşmesi ve renk değişmesi normal 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. ateştendir birde dikleşir 0 0 Yorumla
böylebirisii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. Hormonlardan kaynaklıdır 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. ne renk oluyor :D 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hangi renk oluyor meme uçların 0 0 Yorumla
Elnino1789 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Şişip kabaradabilir. 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Renk nasıl değişiyor 0 0 Yorumla
karizma14 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Mümkündür
Belirginleşirde renk değiştirdiğini ilk kez duyuyorum
Belirginleşince de daha hassas olur sinirler devreye girer.
@luckyprenses
Kanbasinci etkisinden seninkiler de baya belirgin uçlarını
Tabii ki normal sormak Bilmek istediğin şeyler varsa her konuda bilgin var detaylı yardımcı olabilirim sormak istediğim bir şey var mı
Isteklenince göğüsler büyüyor uçları diklesiyor ondan kaynaklı olarak hafif renk değişimi olabilir. İlişkide hırpalanirsa renk değişimi artar
Eğer dikkatli incelersen zaten renginin hiç sabit olmadığını göreceksin regli dönemi koyulaşıyor, hamile kadınlards da aynı şekilde koyulaşır ve büyür
Bence renginden çok göğüs ucu yuvarlağının Küçük orta Büyük hangi şekilde olduğu önemli
Uwwww kabarması kızarması taş gibi sert olması müthiş
Meme ucu dikleşir sert renk de değişiklik gösterebilir seninki belki hamilelik den
Kan basincindan oluyordur sertlesir siser normaldir
Bukalemunmusun ki degissin
Değişmeyi bilem de uçları sertleşir.
Ton olarak renk değişir, sertleşir ve dikleşir. Bizden iyi bilmen lazım bunu.
Sertleşir hep :) renk değişimini ilk kez duyuyorum
@haydek
Kan basıncı olduğu için erojen bölgelerin de değişiklik olabilir
genelde kabarır ama bazılarında kahverengi rengini alıyor
Sertleşir ve belirginleşir bir tanidigimdan da duymuştum
rengi neden değişiyor ya belirginleşir de renk değişikliği duymadim
Üşüyünce oluyor benimkilerde 😅
Sertleşip dikleşiyor onu biliyorum da
Normal bazılarında kabarıyor şişiyor 🥵🥵
Normal hatta sertleşip kabarır bile
Dolaşım artıyor normal
sivirileşmesi ve renk değişmesi normal