- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, çiftlerden biri için hersey yolunda gibi görülebilir fakat diğeri için öyle olmayabilir , diğer taraf bunu yansitmazsa herseyin yolunda olduğunu düşünen kişinin bundan haberi olmaz. Erkek dünyası sizden farklı ki bunu biliyorsunuz fakat bildiklerinizden ötesi var. Bunlardan çok azını ifade etmeye çalışayım. Bir erkek iliklerine kadar ve defalarca orgazmı yaşamış olduğu bir anda fiziksel olarak cinsel ilişki yaşama durumu veya isteği tam elverişli olmasa bile beyin cinselligi düşünmeye devam devam eder. Bununla birlikte nefsini terbiye edememiş erkekler, erkeğin tesettürü göz kapaklarıdır ifadesini kendilerine yerlestirememis erkekler maalesef eşinin dışında kadın faktörüne yönelik olarak devamlı olarak egilimlidir. Esasen egilimlidir durumu çok sığ kalır. Öyleki sadece gördüklerimiz değil gördüğümüzün ötelerine geçer düşünce ve hissiyatlar. Erkeğin fıtratı daha çok ilgilenmek, kadının fıtratı ise daha çok ilgilenilmek üzere olduğu için, nefsi iradesi sağlam olmayan erkekler için gördükleri ile tahrik olmaları en sık yaşanan durumdur. Bununla birlikte bir çok insanın yanlış anladığı bir durum varki, tahrik olmak ereksiyon olmak demek değildir. Düşünsel etkilenme durumudur tahrik. Örnek olayda meydana gelen tahrik durumu ise bir anda gerçekleşen bir durum değildir. Olay akabinde eşinin sertlesmeyi görmüş olması veya belkide hissetmiş olması , isyerinde esiyle çok yakın ve temas hâli olabilecek düzeyde yakın çalıştıklarını gösterir. Bununla birlikte , Öncesinde belki eşiyle arasında özel muhabbetler veya temaslar gerçekleşmiş olup , erkek düşünsel olarak harekete geçmiş olduğu için veya erkek çevresindeki kadınları düşünür ve hayal eder durumda olduğu ve fırsat kolladığı için zaten hormonal olarak aktif durumdadır ki bu görüntü karşısında ki, o kalçaları görürken muhtemel kendine küçük dokunuşlar gerçekleştirmiş olması ile sertleşmiş ve düşünmeye devam ettiği için bir süre sertliği devam etmiştir. Bu olayın perdesi seninde düşündüğün gibi tek değil, ama perdeler senin düşündüğünle sınırlıda olmayabilir. Tamamen görüş sağlanması için basbasa bir ortam olmalı. Böyle ise durumun daha ilerisi mevcuttur. Böyle değilse tuvalete giderken gerçekleşmesi için kadının kıyafet degistiyor olması gerekli ki , bu durumda en azından iç çamaşırı üzerinde olur. Hadi var diyelim bu tahrik olmaya ve olmak isteyen erkek için ereksiyona engel mi hayır değil. Öyle ki erkeğin tahrik olması en kapalı kıyafette bile en küçük detaylar için bile geçerli olabilen bir durum. Yukarıda saydiklarim değilse şayet, bu yanlışlıkla görme değil ya kadın bilerek göstermiştir ya da karşılıklı bir iletişim söz konusudur bu konuda. Sadece ilk perde.
07 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle soruya hoş geldiniz. Emek verip uzunca yazmışsınız. Çok teşekkür ederim.
Ne kadar haklı yazmışsınız. Erkeğin tesettürü göz kapaklarıdır kaidesini benimsememiş erkekler çok çabuk düşerler böyle şeylere. Her daim aç ve doyumsuz oluyorlar.
Şunu anlıyorum. Kadın ne yaparsa yapsın ne kadar eşini mutlu edecek kadar maharetli olursa olsun yine erkek bildiğini yapacak ve eşinden başka kadınlara karşı zayıf kalacaktır.
Bu ne hazin bir düşüncedir. Hissiyattır anlatamam..
Zaten güvenim kalmamıştı. Bu soru benim sağlamamı yaptı. - +1 yıl
Nezaketli karşılamanız ve uzun da olsa emek verip okuduğunuz için ben size çok teşekkür ederim. Aç ve doyumsuz olan , beden, ruh akıl ve mantık değildir. Nefs ve şeytan fitrat gereği kadına eğilimi olan erkeği zaaf noktasından vuruyor esasen meselenin özü budur. Esasen bahsettiğiniz şekilde olan kadınlar kocalarının nazarında tahmin edemeyeceğiniz kadar çok kıymetlidir. Buradan yola çıkarak , erkek özünde aldatma meyli olan değildir. Doyumsuzlugu ve açlığı diyen tabir ettiğimiz kısma dair bütün enerji ve sevgisini helaliyle gidermelidirki , onun helali olmayı kabul edip kendisine hayatını adamış kadını en iyi şekilde mutlu etsin ve ona sadık kalabilsin. Fıtratı gereği kadın erkeğe her zaman cazibe merkezi oluyor. Hani bu zamanla ilişki monotonlasiyor diyorlarya işte bu ifade bizim özümüze ait değildir. Uzun yıllardır şeytanla bir olmuş toplumun edeb unsurunu parçalamak isteyenlerin içimize yerleştirdiği bir sürü sözden biridir ki , bilinç altı cümlesidir. Bu gibi ifadeler çok sıradan gibi gelip altında insanı aldatmalara yönlendiren bir mesaj yatıyor ve ne kadar çok kullanılırsa bu ifade bireyin başka kişilerle birlikte olma düşüncesi her geçen gün artarak normallesiyor. Kısaca o ifade tamamen bir yalandan ibaret. 1. Böyle bir durum hangi açıdan bakarsak bakalım mümkün değil, çünkü erkek kendinde olduğu sürece yenilenen enerji ve isteği ile karısına karşı istek duyar. Lakin , nefs ve şeytan bunu kullanır. Erkek nefsiyle mücadele verirken , şeytan ne diyor biliyor musunuz? En bakılmayacak hatta cinsel yaşamı geride kalmış kadının bile kucağına oturur , kadına erkeği baktırırım diyor. İşte ne şiddetli bir tehlike ve mücadele gerektiren bir durum erkek için.
- +1 yıl
Eğer monotonluk mevzu gerçek olsaydı veya mesele güzellik , gençlik tazelik , vb durumlar olsaydı 35 yaşındaki bir erkek 50 55 yaşındaki bir kadından etkilenmezdi değil mi? Gerçek olsaydı, insanlar uzun dönem evli kalmaz atıyorum her evlilik 10 veya en fazla 20 yılda her evlilik biterdi. Bir yazar şunu yazmıştı, evlilik çocuksuz devam eder ama cinsellik olmadan devam etmez. Bunlarla birlikte , günümüzde insanlığı öyle bir hâle getirdiler ki , erkeğin bakışlarını istenilmeyen durumlara götürecek aşırılık söz konusu. Eve hırsız girmiş , herkes ev sahibine birsey söylüyor, en sonunda ev sahibi , bu hırsızın hiç mi suçu yok diyor. Buradan da bir pay çıkarmanızı umid ederim. Bir yandan toplumu inanç ve kültür değerlerinden uzaklaştırırlarken, diğer yandan da bu değerlere ilişkin eğitimlerin
- +1 yıl
@Sakaryalim Bu birazda erkekle kadının yapısının farkından. Bide erkeğin sadakatıni bu göstermez. Herkes aynı değil sonuçta. İnançlada alakalı yetişme tarzıylada.
- +1 yıl
Önünü kestilerki operasyonları başarılı olabilsin. Yetersizlik içinde birseyler öğrenen veya ogrenemeden yetişen bir çok insan var ve bu insanların yetiştirdikleri bireyler olarak bir çoğumuz hayattayız bu durum neticesinde ne oldu biliyor musunuz , ebeveynlerin doldurması gereken manevi dünyayı, bize düşman olanlar yükledi. Tam olarak burada belirli şekilde gayretli olan ailelerden yetişenler hayatlarına eksiklerle olsada mümkün mertebe doğru yön tayini ile ilerledi. Hangimiz tam ız hangimiz eksik değiliz. Nefs ve şeytan erkeği en çok cinsellikten vurur. Peki ya kadınlar? Sizin fıtratınız duygu ağırlıklı ve sahiplenilme ilgi görme sevilen taraf olma şeklinde olduğu için. Sizin sevdiğiniz erkeğin dışında kalan erkeklerin vasıflarının Sizin için önemi olmaz ve meylinizde olmaz. Allah ömür boyu helaline ilgisi sevgisi devam etsin diye erkeği bu fıtratta yaratmış ve kendini tüm tehlikelerden korusun diye , nefse çok ağır gelen bir sorumluluk vermiştir. İşte bu sorumluluk erkeğin tesettürü göz kapaklarıdir ifadesidir. Bu ne demek içinde bulunduğun koşullar ve karşılaştığın kadınlar ne durumda olursa olsun , Kesinlikle ve kesinlikle helalin olmayan birine bakmayacaksın bakarsan da nazarının harama yönelik olmasından kendini koruyacaksın emrini vermiştir. Erkeklerin bir çoğunun içinde bulunduğu bu durum karşısında senin yaptığın sağlama seni , helaline giden yoldan uzak tutmasın. Bilmemek ayrı , uygulamamak ayrı. Nice insan var ki, kurtulmakta istiyor. ya da bir çok erkek tövbeye ulaşmış. Allah dilediğine hidayeti Nasib eder ama bunun zamanını ve sebebini hiç birimiz bilemeyiz.
- +1 yıl
Bu sebeple insanın yapacağı yanlışları hesabını sormakta , ona hidayeti verecek olanda yalnız Allah tır. Erkekler böyle diyerek kendimizi hepten yaniltmayalim. Allah dünyada evliliği emretmiştir. Siz yaşamınızı ve dualarınızı temiz ve devamlı tutarsanız , selamet içinde bir ilerleyiş muhakkak olacaktır ki, dünyada hersey insan için olduğu gibi evlilik nimeti de insan içindir. Bu nimetten kendinizi mahrum etmemenizi, negatif durumlar içinde dua ve tevekkül etmenizi Haddim olmayarak tavsiye ederim.
- +1 yıl
Zaten güvenim kalmamıştı derken , birtakım durumlar mı yaşadınız?
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yaşlarındalar bilmiyorum ama özellikle 18-25'de doyum tabiri yok gibi bir şey, 25-30 1 tık azalış olur. Sonra 2-3 tık diye gider bu aşağı yukarı kadınlarda da aynı anladığım kadarıyla. Erkeklerin mekanizma biraz farklı bazen ufak tefek şeye de ereksiyon olacağı tutabiliyor. Hatta bazen hiç cinselliğin c'sini düşünmeden de ereksiyon olabiliyor. Bu duruma bu açıdan bakmamak gerek. Demek ki sağlığı çok yerinde, beslenmesi doğal ağırlıklı, sigarası yok, alkolü yok ya da çok az var. Daha sevinmesi lazım. Özel sektörde evlileri aynı ortamda çalıştırmayan çok iş yeri var, kamuda da nadiren var. Bu tür ufak şeyler büyüyebiliyor ondan öyle karar alıyorlar. Merak etmesin belli yaştan sonra isteği illa azalacak. Bir de şu doyma olayı yemekte çok tıka basa yesen bile çok aşırı hoşuna giden bir yiyecek olunca özellikle tatlı yiyorsun genelde. Bir de cinsellik yaptıkça aklında kalıyor, aklına geliyor gece yiyiştiğin bu sefer yine tahrik, ereksiyon oluyor. Bekarlar nasıl olsa yapma imkanı yok bulamıyoruz diyor kendini soyutluyor aklına gelmiyor çoğu zaman. Beyin de alışıyor biraz.
08 Yorumla- +1 yıl
O değilde öyle bir anlattın ki neresini gördü acaba? En adam akıllı kompleye yakın görebileceği bacak ve göğüsler. Bit de şu var, görme ihtimali ne kadar azsa ani şok etkisi olur, tahrik durumunu aşan yani tahriksizvari ereksiyon olabilir.
- +1 yıl
G. tünü görmüş. Wc ye giderken..
- +1 yıl
Kadının yalan söyleme ihtimali de var ama iyi gidiyor zannediyor da olabilir ve monotonluğu dikkate almıyor da olabilir. Kaç yıllık evlilerse artık. Kadınlar taktiksel yalan da söyleyeniliyor asıl anlatmak istediği yatakta iyi, iyiyizdir onu vurguluyordur.
- +1 yıl
O zaman şok etkisi bu görme ihtimali düşük.
- +1 yıl
Kıyafet neydi acaba? Girmeye başlarken indirmeye mi başlamış? Yoksa üzerünü düzeltip, çekiştirme mi yapmış kıyafette.
- +1 yıl
O kadar detay bilmiyorum.
Sadece bir bayanın kıçını görmüş arkadaşımın eşi.
Doyum yaşamış biri sadece bir g. t gördü diye s. ki kalkmaz.
Ya Ruhu açtır ya gözü.. - +1 yıl
Yani nasıl bir g*tse 😀 bana da biraz garip geliyor açıkcası. Zaten asıl organı görsen tesadüf külot giymese mesela etkilemez. Denizde hiç tahrik olunmuyor, çıplaklar kampında da öyleymiş. Kıyafetler kışkırtıyor daha ziyade. Ksde bir soruda erkeğin biri o taytı ben de giysem ben de seksi olurum dedi haklı aslında.
- +1 yıl
Valla bilemiyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. İlk olarak kadınlar obje değil suje, onları obje görmeyelim demi? ikinci olarak er kişi doyuyor olsa bile, gözüne gelen nü müsait yerleri gördü diye illa o kişiyi istemaz, sevdiceğine arzu depolar belki, kaldı ki daha iyi birliktelik yaşamak için erotik film de izliyor insanlar. Öte yandan o kişiye, o halinden dolayı da arzu duyabilir ama bu yapacağı anlamına gelmez. Bu bana göre, sana göre olan bir şey değil, doğa kanunu. Dinen bile, kadın için erkek için, sakınsa alâ ama sakınmadı, burada sınav onun etkilenmesi değil, etkilenmiş olsa dahi üst beyinin alt beyine hükmedebilip, başkaca şeylerin peşine düşmemesi, iffetini koruması önemli.
00 Yorumla
+1 yılAçık konuşalım..
Bu konuda doyum, tokluk %100 engel olmuyor.. İnsanların sayısal, ahlaki ve toplumsal olarak tek; yapı, hormon ve karakteristik olarak çok eşli olduğu fikrindeyim.. Etkilenmek, tahrik olmak da tecrübeye, doymuş olmaya bakmıyor..
Farklı olan her zaman cazip gelmiştir insanoğluna..00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoymuş olsa bi sonraki gün eşiyle de beraber olmazdı. Sekste doygunluk denen bir kavram olduğunu sanmıyorum. Tahrik olmak fizyolojik bir olay erekte olabilir. Kadınla ilişki yaşamamış neticede. Görmüş ve gördüğü tahrik etmiş. Bu çok insancıl. Birçok kişi p*rno izliyor boşalıyor o zaman ondanda tahrik olmamak mı gerek? Bazı şeyler insancıldır yapacak bir şey yok.
42 Yorumla- +1 yıl
Evet anlar vardır asla doyma olmaz kadinlar rdoyuyirmu asla demi
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet etkilenir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 1- Yatak hayatı kime göre neye göre iyi. Kadına göre iyi olan erkeğe göre yetersiz olabilir.
2- Erkek açısından konunun doymuslukla pek alakası yok aslında. Alışılagelmiş linklerle alakası var. 10 yıldır eşiyle aynı yatağa giren bir erkek tahrik olmayabilir. Ama aynı erkek bir başka kadının sadece degajesini görerek tahrik olabilir. Bu alışkanlık ile alakalı bir durum.
Bu durumu şöyle anlatmak daha mantıklı olur. Bazen çok güzel eşi olan bir erkek eşinden çok daha çirkin bir kadinla aldatır ya. Yuh deriz bu olabilir mi? Hah, burada olan durum tam da budur. Alışkanlıktan dolayı kendi eşi (ne kadar güzel olursa olsun) artık sıradandir erkek için. Yoksa güzellikleri Dünya'da tescilli Adriana Lima, Shakira aldatilmazdi değil mi?
Ama herşeyin özünü şu söz çok iyi açıklıyor aslında. İnsan sahip olduğu herşeyin nanköru, sahip olamadiklarinin ise kolesidir.
Erkek gözündej durum bu. Kadın gözünden bilemiyorum.23 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar açık ve net şekilde anlattığın için teşekkür ederim.
Beni bilenlerden biri olarak cinsellik kategorisinde pek aktif üye olmadığımı iyi bilirsin. O yüzden bu tip konular bana şaşırtıcı geliyor.
Belki erkeğin doğasında vardır bilemiyorum.
Ama ben şuna benzetiyorum.
İnsan susadığı anda su içmek ister. Ve suyu bulduğu an, suyu bulana kadar bidaha aklına gelmez.
Benim görüşüm de bu şekilde.
Eğer gerçekten doymuş bir erkek bu kadar tahrik olamaz diye düşünüyorum - +1 yıl
Evet, seni iyi biliyorum tabii ki. Gerçekten erkek dürtüsünu merak ediyorsun yoksa konu cinsellik değil eminim..
Şimdi senin örneğin üzerinden anlatayım.. insan gerçekten susar ise sadece su ister. Ama şu her daim önünde ise cay ister, kahve ister bazıları işi daha da ileriye götürur viski ister, tekila ister. Ya nasılsa su içiyorum yetsin artık demez. Suyu evde de içer ama viskiyi barda, clubde içmek ister. Bilmem anlatabildim mi? Şu temel ihtiyaç ama yeterli değil. - +1 yıl
Vay anasını. Müthiş 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSelamun aleykum.
Tesettürün ilk indiği hali erkeklerin gözüne inen halidir. Nur 30. Kendisini bilen, Allah'tan korkan adam bakmaz, '' denk geldiği '' durumu hemen bertaraf etmeye kalkar. Fakat, maalesef bedeni kontrolü dışında etkilendiyse, o da '' tam '' sertleşme olmaz, çünkü erkek korkar günaha girmekten. Ama erkek buna izin verir, çekinmeden bakarsa sertleşir de, arzular da, hayal bile eder. '' Bile '' dediğime bakılmasın, çok yaygındır bu durum.
Durum aynen budur, yani meselenin doyuma ulaşıp ulaşmamayla ilgisi yoktur.
Düzenli bir evlilik hayatı olan erkek ise, o tip bir durumda '' minimum '' bedensel olarak etkilenir, bekara göre farkı ancak bu olacaktır. İffet ve haya tektir, evliliği bekarı olmaz o işin.
Evliliği nimet görenlere selam olsun, Allah'ın selameti de üzerlerine olsun, gerçekten evliliğin kıymeti bilinmelidir, anlattığınız durum ise '' asla '' yaşanmamalıdır.
19 Yorumla- +1 yıl
Aleyküm selam..
Tesettürün sadece kadınlara ait değil erkeklere de ait olduğunu anlatmışsınız teşekkür ederim.
Evet, düzenli evliliği olan, gözü dışarda olmayan hiçbir kadın/erkek başkasına bakamaz.
Yanlışlıkla olsa kafasını öteye çevirir. anlık olandan da etkilenmez.
Cevap sahibi+1 yılBekarların bile bakmaya hakkı yoktur, '' denk gelme '' başka olaydır, onda da öyle aleni ve '' tam '' etkilenme asla ama asla olmaz.
Benim hemcinslerimden utandığım, nefret ettiğim, yanımdaki hanımların emniyetinden vallahi korktuğum durumdur bu. Allah, namahreme aç bakanı ıslah etsin.- +1 yıl
Amiiinn inşallah
Cevap sahibi+1 yılGüncellemenizin tam aksine yorum yapıp, o zihniyet ve af edersiniz tiyniyetteki zatlarla aynı ortamda dahî bulunmaya son derece çekindiğimi ifade etmiş olmam, şu an tebessüm etmeme sebebiyet verdi :))
Allah nefsine köle olmuş, ilk inen tesettür ayetinden bibaber hemcinslerimi ıslah eylesin, mümkünse en uzak arkadaşım ve akrabam dahî olmasın inşaAllâh...- +1 yıl
İstisnalar kaideyi bozmaz üzülmeyin.
O tiyniyette olanlar soruda çoğunluk olduğu için böyle bir yorum yazdım.
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah, üzülmek değil husus.
Tek hayıflandığım nokta, çok az arkadaşımın olabilmesidir. Sorsak kendileri "erkek" gibi yaşıyordur ama mevzu burası da değil, genel itibariyle ahir zamanın nefesi hissedilirken artık herkes rahat, edepsiz, soyu yiten ve kökenini gayrimeşru ilişkilerle kaybedenlerden olmuş.
Allah elbette her şeyin hayırlısını versin.
Hayırlı günler.- +1 yıl
Size cevap vermemişim. Şimdi farkettim. Kusura bakmayın.
İyi akşamlar dilerim. :)
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah.
Sizlere de.- +1 yıl
Sağolun 🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u +1 yılYazılan görüşleri okudum da benim yazabileceğim görüşü @perlamare yazmış.
Çok güzel anlatmış, değinmiş herşeye.
Ama ben farklı bir konuya değinmek istiyorum.
Bu erkeklerin işi çok zor gerçekten.
Kendilerini ele veren, kendilerinden bağımsız çalışan organları başa bela : )213 Yorumla- +1 yıl
Hahaha Hiç sorma. Allah onlara hakiketen bir bela vermiş :D
- +1 yıl
Sürekli saklamaya çalışmak zor olsa gerek 😂
- +1 yıl
Maalesef.
Ama ben yine de cinsel manada doyurulan bir erkeğin sadece bir kadının g. tünü gördüğü için penisinin kalkmasını doğru bulmuyorum..
Ya doyurulamıyor ya kendi iradesini kullanamıyor - +1 yıl
Oradaki sorun penis değil aslında.
Belli ki vara yoka kalkıyor bu organ.
Asıl sorun o erkeğin eşinden başka bir kadına karşı gözlerine hakim olamaması.
Gözlerine sıkı yönetim ilan etse kalbi de bunu tastiklese o organ feleğini sapitmayacak.
Demek istediğim bu konu cinsel bir konu değil bence tamamen sadık olmayla alakalı.
Başka kadına bakıp tahrik olmayan erkek tanıyorum ben eşini çok sevdiği için.
Adam sadık.
Kendini dışarıya kapatmış.
Tamamen kişinin dürüstlüğü ile alakalı diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Aynı şeyi bende savunuyorum aslında.
Ama çoğu kendini görmüş olsa gerek her erkek yapar moduna girdi. - +1 yıl
Haha, teşekkür ederim @lotus-patra. Sen bunu yazınca Cem Yılmaz'ın beyni Yok Fikri var videosu geldi aklıma😂😂😂
Acıyin bize 😂 - +1 yıl
@perlamare acımak yok vurun...🤣
- +1 yıl
Acıma acınacak hale düşersin demişler.
Ben acınacak hale düşeceğime sen düş 🤣🤣🤣🤣 - +1 yıl
@Sakaryalim çok mantıklı bir yorumda bulundun 😂
- +1 yıl
Hiç utanma da yok arkadaş 😂
- +1 yıl
Arsız anam arsız 🤣🤣🤣
İşin şakası bir yana iyidir be @perlamare. Severim kendisini 🥰
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok net bir söyleyeyim
Erkek doymaz. Hep daha fazla üreme dürtüsü vardır. Kadınla temel farkımız budur aslında.
Kadın hamile kaldığında dürtüleri azalır. Erkekte böyle bir değişim olmadığı için çoğalma içgüdüsünde azalma olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar doyurulsa da doymaz mı?
- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılHer kes senin baktığın gibi bakmıyor. Aslında çok doğru bir tespitin var. Eksik bir şey kalmamalı eşler arasında. Yoksa bu farklı durumlara sebebiyet vermekte. Aslolan ise tıka basa doyarak yediğin bir yemekten sonra tekrar yeme gereksinimi duymayabilirsin. Fakat bu beden ve zihin doyumsuzluğu.
02 Yorumla- +1 yıl
Nefsi doyurursan çöplüklere gitmez.
Mesele doyurmakta.. - +1 yıl
Yorum yok.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkeklerin yetiştirilir şekli benim oğlun çapkın geleni gideni yapar, bak şeyi bile kalkiyor. O şeyine bütün kızlar kurban olsun diye poh pohlanip büyütülen bir erkek iyice dosyada gözü hep dışarıda olur. Kız yaparsa bacım erkek yaparsa çapkın diye yetiştirilen erkek her frikiği görür ve gol atmak ister. Durum bundan ibaret
012 Yorumla- +1 yıl
Bunu normal bişey değil..
Evliyse ve evliliğinde yeterli doyuma ulaşıyorsa olmamalı.. - +1 yıl
Aynen kabul ediyorumda kabı farklı olanın tadına farklı olur diye bir atasözü var. Olmamalı ama illaki esmerin adı sarışının tadı var gibi laflar dosyada göğüs büyüktür ilgi çeker kalça farklıdır ilgi çeker adamda merak eder. İşte bu durumlar insanları etkiliyor. Yanlış anlamayın bende sizden yanayım ama ülkem erkeklerinin çoğunluğunda bu durumlar söz konusudur
- +1 yıl
Neden artık insanlar eşinden doyyor olsa da harama bakmayı kendine marifet Sayar ki.
Kendini kontrol etmek bu kadar mı zor? - +1 yıl
Sorunun benimle alakası yok. Ben evli bile değilim.
Ama erkeklerin nefsini kontrol edemeyişinin sebebini bir türlü anlamıyorum.
Bu evlisi de aynı bekarı da - +1 yıl
Aynen bu durum hanımlar içinde aynı ama hanımlar arasındada oluyor. Zannederim aileden aldığı eğitim çevrede gördüğüne özenme basın yayın organlarında gördükleri, dizilerde 3-5 kişiyle evleniyor iyi bir şeymiş gibi göstermeye çalışıyorlar, bir sürü sevdiğimiz sanatçılar bunları kendini reklam edercesine evlenip boşanmaları cogu kişileri özendirici etki yaratiyor
- +1 yıl
Tabii ki.
Kadınlar da da çoğaldı aldatmalar özentiler sonucu huzursuzluklar. - +1 yıl
Aynen katılıyorum. Dizilerde aldatan aldatana, tv lerde bir sürü gayrimeşru ilişkileri yapanlar yaptıranları görüyoruz bu konuda kendine hakim olamayanlarda arzularının esiri oluyor. Onu görenlerden ben niye yapmayım diyor durumlar o yönden kötü bu durum yurtlarında dahada beter
- +1 yıl
Allah beterinden korusun. Nefsimize yenilmemeyi nasip etsin. 🤲🤲🤲
- +1 yıl
Selam ve saygılar bizden olsun 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek etkilenir bunun doğumla ya da düzgün bir ilişkiyle alakası yok bu erkeğin kontrol edemediği bir durumdur ayrı ten ve ayrı başka kadinlar arzulayabilir hatta kendi eşinden daha fazla heycan istek duyarlar yapar yapmaz bilemem kişiye göre değişir hele o şekilde görürse hiçbir erkek ereksiyon olmama şansı yok işte kadın erkek farkı bu
00 Yorumla
+1 yılBir erkek bir kadını uygunsuz gördüğünde hemen çaaaatt diye sertleşemez. O uygunsuz görüntüyle ilgili birşeyler hayal ettiyse düşündüyse doğal olarak sertleşebilir. Buradaki sorun o hayali kurmuş olması. Ancak öyle bir hayal kurdu diye hemen linç etmemek lazım adamı. Erkek doğası. Ancak konuyla ilgili fiili bir teşebbüste bulunursa o zaman hesap sorulabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Durum şöyle ki erkek her saniye testosteron ve sperm üretiyor ve en ufak bir şey de etkilenip yükselebiliyor. Sadakat dediğimiz kavrama tartışmıyorum sadece işin bilimsel tarafı bu şekilde bir erkek yalnızca boşaldıktan yarım saat sonrasına kadar cinsellikten soğuktur diğer zamanlarda en ufak etken bizi tetikler.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler gördüğü her şeye erekte olacaksa ohoooo bence o beyefendinin aklında başka şeyler var ki başına böyle bir iş gelmiş. Hayatında biri olan düzenlı bir ilişkisi olan kişinin böyle seyler yaşaması bana pek fizyolojik bir olaymış gibi gelmiyor bilemiyorum. Arka planla başka şeyler işliyordjr beyin
13 Yorumla- +1 yıl
Bende aynı şeyi düşünüyorum.
Artık doymuş olan kişi böyle ufak tefek şeylerden etkilenmez.
Cevap sahibi+1 yılBeyefendi özelinde başka şeyler düşünüyordur. Gün içerisinde herkes herkesi görüyor neticede.
- +1 yıl
Aynen.
Ben doyurulmadığını düşünüyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu sadece karakter ile alakalı bir durum olmayabilir. Erkeğin metabolizması ve inancı ile ilgisi var. Arkadaşınız abartmış olabilir, eşi bakmayi abartmış olabilir.
Ben olsam bunu şöyle değerlendirirdim;
Eşi gördüğünde yüzünü hemen çevirdi ise ve bu sertleşme olduysa bu kişinin metabolizması ile ilgilidir.
Gördü ve bakmaya devam etti ise inanci zayıf ve gözü dışardadır cinselliğe doyup doymamasi burada bir anlam ifade etmez.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani bırak görmeyi konuşmadan bile etkilenen abazalar var bu doyum ya da doyumsuzluk olarak algılamamak gerek bu tamamen karakterle alakalı yoksa Yurtdışında mesela kimin Türk olduğunu çok kolay anlıyorsun sence neden çünkü karaktere yapışmış bu abazalık
00 YorumlaBu ne biçim bi soru başlığı ya doymak nedir istek arzu denir etkilenme denir biz yemekmiyiz tövbe tövbe sadık erkeklerde şey diyor yok ben tokum doydum sağol almıyayim
03 Yorumla- +1 yıl
Soruyu anlamadan sadece kelimelerin yazılışlarından ibaret sanan ergen insan.
Seninle Türkçe üzerine münazara etmek isterdim ama sende o kapasiteyi göremediğim için seni kendinle baş başa bırakıyorum. - +1 yıl
Doyum haz nedir iyi biliyorum soruna bi yorum yapmadım cinsellige hitap şekline takıldım sadece küçüktüm ve her nekadar yaşlılara hürmet saygım olsada gerçekten bazı söyledikleri çok degerliyken bu kelimeye küçüklüğümden beri bi tepkim var kocanı erkeğini hem karnını hem gözünü doyur doyurmassan başka kadınlara giderse suçu kendinde ara neden kadında suç erkegin karakteri bozuktur diyen yoktu ozaman ve gerçekten bu kelimeyi duyunca başka kadının koynundan çıkıp eve geldiğini bilen yengem adama suyunu ısıtır kapıda elinle havluyla beklerdi doyurmam lazimdan başka bi kelime çıkmazdı rahmetli yengemin ağzından
- +1 yıl
Soruyu gerçekten anlamamışsın!
Soruda doyuma ulaşan erkek neden etkilenir diye sordum.
Yani burada kadın tarafından duyurulan mutlu edilen erkek neden yapar bunu. Tok olan biri neden yemek peşine düşer diye sordum.
O kadar cahilsin ki, aslında kadına suç bulmadığımı, mayası bozuk olan erkeğin nasıl aç ve nankör olduğunu belirttiğimi anlamamışsın.
Sadakatle yaşayan, eşiyle mutlu olan bir erkek bu kadar tahrik olamaz diyorum.
Ve sen kendi içinde barındırdığın erkeklere olan kinini saçma yerde kustun.
bence doymamış o zaman o eleman.. dediğiniz doğru belli bir seviyeye ulaşmış kişiler için cinsellik veya uzuvlar o derece etkileyici olmaz.. ki bu tarz kişilerin çoğu demiseksüel olurlar.. evli olmasalar bile.
00 Yorumla
+1 yılEtkilenebilir.
Erkeğin doymuşu olmaz. Edeplisi olur.
Ayrica bir Çin atösözü der ki !
Hayişkini makataşuya 🫠
Yani onun karnı değil, gözü aç.
01 Yorumla- +1 yıl
Size diyor arkadaslar.
- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılDoymuş olmak kolay degil nereye doyuyor çıksın bakiyim karşısına taş bebek bir hatun etkilenmiyor mu palavraya gerek yok
11 Yorumla- +1 yıl
Evliler hiç etkilenmiyor mu saniyorsun ama aldatma yoluna gitmek yanlış istediği kadar evli olsun karşısında taytlı domalan veya frikik veren hatun olsun kalkmiyorsa problem vardır ama eşinin yanında öküz gibi de bakarsa o sıkıntı
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal, büyütülecek bir şey değil. Ereksiyon, erkeklerin kontrolünde olan bir şey değil. Bunun soyup doymamakla ilgisi yok, istemsiz oluyor.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. anlık olmuştur... o tür işlerin peşine düşmediği zaman doymuştur ama göz önündeki herhangi bir şeye bakmayacağı anlamına gelmez...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm olduğu ve yarımsaat içinde tok. Öyle olmasa kimse seviştikten sonra 2. yi 3. yü 4. yü yapmaz
00 Yorumla Demek ki doyumsuz biri. Kadına doymuş bir erkek, her kadından etkilenmez.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan özelini başkasına anlatir mi hiç 😱
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Kadin dogru soylesede baskasindanda etkilenir wrkek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım merhaba,
Erkeklerin tahrik unsurunun yüzde 70'i görseldir...00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılKadın yalan söylüyor hanımefendi işler yolunda gitmiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoymuş olması yanlışlıkla görünce sertleşmeyeceği anlamına gelmez. Tabi en nihayetinde kimsenin hoşuna gitmez bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşöyle analatayım o zaman bakalım ifade edebilecekmiyim. O abi etli dolmaya doymuş ama revaniye aç
05 Yorumla- +1 yıl
Allahım örneklere bak yaa :D :D D
Cevap sahibi+1 yılkolay anlaşılsın diye böyle anlattım:)
Cevap sahibi+1 yılıslama köfteden miy örnek vereyim diyosun:)
- +1 yıl
Yok yok. Bunlar iyiydi :)
Cevap sahibi+1 yılbence de:)))))
+1 yılkaçamak her zaman heyecan vericidir. ama iyi olmamış eşi o kadın hakkında hayallere dalarsa sıkıntı büyük.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKocaman kadınsın actiğin sorunun detayına bak.
00 YorumlaDoymuş erkek diye bisey yok
016 Yorumla- +1 yıl
Neden yok?
- +1 yıl
Nefis açsa dediğin doğru..
- +1 yıl
Nefsi doyurmanın yollarından en önemlisi iradedir.
İradeyi de kontrol etmek insanın elindedir.
Oruçlu olduğunda nasıl dayanıyorsa nefsin, cinsel isteğini de o şekilde bastırabilir. - +1 yıl
Evlenen insanları da görüyoruz.
Mevzu az önce @lotus-patra nın dediği gibi sadakatle alakalı..
Evlenen insan, tüm kadınların/erkeklerin cenaze namazını kılar. Ve eşine baktığı gözle kimseye bakamaz.. - +1 yıl
Bende farklı bişey söylemiyorum..
Kişi, evliliğinde doyum sağladığı halde bu durumlara düşmez. Düşmesini de anlamıyorum. - +1 yıl
Tek suçlu kadın olamaz ki..
Erkek de gelmeyi, karısının onun için uğraşması için çaba göstermeli. Mutlu etmesi mesela - +1 yıl
Valla kalçayla iş bitse gene iyi..
- +1 yıl
Eşim olursa bakarız :)
+1 yılDoymak diye bir şey yok. Helale harama riayet var.
00 Yorumla
+1 yılSorarsan herkes tok, herkesin hayatım tam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler doğası gereği çok eşlidir. Etkilenir
00 YorumlaEşinasıl anlamış baskasının biyerini gördügünü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence ortada yalan var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılEtkilenen de olur etkilenmeyen de
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİş yerinde en fazla nereyi görebilir ki
10 Yorumla Doyumsuz olabilir
00 Yorumla
+1 yılerkekler doymaz ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Etkilenmez
00 Yorumla
+1 yılEvet etkilenir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem