Şimdi diyorlar ki tertemiz kız arıyorsan sen de öyle ol. Doğru doğru da yapacak bir şey yok ne yapayım şimdi, geçmişe mı gideyim? Bir de zaten bakır erkeklere kimsenin baktığı yok, bu nasıl çelişki? Adamlar hayatında hiç sevgilisi olmadığından yakınıyor, kızlar temiz erkek isteseydi onlar boş kalmazdi. Bence kızlar temiz erkek istemiyor, dediğim gibi isteseydi o kadar bakır adam bakır olduğundan yakinmazdi. Bence kızların ferdi rahat rahat seks yapmak için bahane bulmak.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurk erkekleri olarak bu konuda o kadar çok kötüsün ki. 3 sevgilim oldu. Ikisi turk, biri yabanci hollandali. Ilk kez sevgilim olan türk bile bu konuda o kadar cektirdi ki bana. Bir sey yasamak istemedigimi soylememe ragmen israr etmesini geçtim, ilk sevgilim olduguna bir turlu inanmiyordu.
Ikinci turk sevgilime de ben yapmak istemiyorum dedim, bu duruma bir yere kadar sabretti sonra terketti. Yani hem kizlari zorluyorsunuz, bari oral yap, bari yuzeysel seviselim diye zorluyorsunuz sonra temiz istiyorum diye ortalikta geziyorsunuz. Bu nasil bir celiski boyle?
Beraber oldugunuz kizin bedenine ve kararina dahi saygınız yok. Kendinizle o kadar celisiyorsunuz ki bu konuda. Sevgiliyken bir seyler yasayalim diye kizlari zorlayıp, evlenirken sevgilisi bile olmamis kizi isteyeniniz var, birakin bir seyler yasayip yasamamayi, sevgilisi olanı bile istemem triplerine giriyorsunuz o kadar iki yuzlusunuz ki.
Hollandali bir erkekle 2 yil birlikteligim oldu. Denemek amacli ve tepkisini merak ettigimden benim 2 turk sevgilim oldu, onlarla da her seyi yaptım dedim. Sorun degil, herkes bir seyler yaşıyor, bu konulara galiba biraz takintilisin ulken gereği ama benim icin sorun yok ben seni seviyorum dedi. Bana evlenme teklifi etti kabul edemesem de etti. Benim geçmişim umrunda dahi olmadı.
Sonra dogruyu söyledim, aciklama yaptim ve durumlari anlattim kendisine. Tepkini merak ettim ama dogru olan ben kimseyle bir sey yasamadim dedim. Bunu da olgunlukla karsiladi ve benimle ilgili hicbir dusuncesi degismedi.
En basta yapmak istemiyorum dedim adam 2 sene boyunca birak zorlamayi bir kere dokunmadı. Kararima ve bedenime ilk kez saygi duyuldu.
Turk erkeklerinin diger bir enteresan ozelligi bu konularda bir tek turk kizlarina nazının geçiyor olmasi. Turk kizi degil de rus, ukrayna, polonya, kanada, amerika ya da baska bir milletin kizi soz konusu olduysa bakirelik turk erkegi tarafindan bir anda önemsiz oluveriyor.
O yabanci kadinlar daha 12-14 yaslarinda bu işe baslamis olmalari, tonla erkekle yatmis olmalari bir anda bizim tc erkekleri için önemsiz oluveriyor ne hikmetse. Butun zorluklari bizim turk kizlari uzerine.
Turk kizi seks yapamaz, seks yapan hatta sevgilisi dahi olmus turk kizini nikahima almam, cocuklarima anne olamaz diyorlar. Ama niyeyse rus, ukrayna, alman vs olunca f*hiseden farksiz olmayan o kadinlari mideleri cok guzel alıyor yanlarina es yapmaya, cocuklarina anne yapmaya can atar oluyorlar.
Bu kadar da iki yüzlüler ve butun bu artistlikleri sadece turk kizi uzerine kusura bakmayin ama. Gerci hata turk kizlarinda. Boyle erkekleri kendilerine koca, cocuklarina baba yapıyorlar. Vallahi turk erkegi istesem de hepinizden o kadar sogudum ki.
Şu zihniyetiniz, şu iki yuzlulukleriniz, turk kadinina bakis açınız, evlenirsem bakire olsun, sevmesemde olur bana duzenli seks olsun, yemegimi yapsin, arkami toplasın dusunceleriniz. Ben her halti yiyim ama kadin yiyemez pardon turk kadini yiyemez zihniyetiniz o kadar zor ve igrenc ki.
517 Yorumla- +1 yıl
Yazacaklarımın hepsı yazılmıs 👏🏻ozellıkle turk olujca bakırelıge kafayı takan kesımın rus gorunce dıbı dusmesı bunun onemını yıtırmesı en kısa ozet zaten
- +1 yıl
@Disiaslanımben görüşümü niye sildin
- +1 yıl
@Yamahamotocross soru sahıbı ben degılım
- +1 yıl
@Disiaslanımben görüşü soru sahibi silmemiştir bence gizli üye sanırım sildi
Cevap sahibi+1 yıl@Yamahamotocross evet ben sildim. Cok sacma bir yorumdu cunku. Turk kizlari musluman da turk erkekleri degil mi? Islam ve muslumanlik bir tek turk kizlarina mi var? Turk erkekleri olarak zina yapip yapıp, kizlara da bunu zorlayip sonra temiz kiz istemeyezsiniz. Turk kizlari musluman ama diye de bir bahane olamaz. Yorumun sacma ve mantik dışı oldugu icin sildim. Adam akilli yorum yaparsan yorumlarinda silinmez.
- +1 yıl
Aşağıda da bir kızla tartıştım onu da soran silmiş sanırım. Temiz kız isteriz kızlar zaten erkeklerde bakirlik aramıyor bu seni veya başka bir kızı ilgilendirmemeli erkekler gayet de bakire temiz kız isteyebilir
- +1 yıl
Ve evet sevgilisi bile olmamış kız istiyoruz dinimizde kadın erkeğin temas etmesi haram birbirine ama sen madem seks yapmaya karşısın ve bakiresin sevgili niye olup da adamların hayalini yıktın? Adamlar belki seks yapmak için sevgili oluyor?
Cevap sahibi+1 yıl@Yamahamotocross temiz kiz isterken de gidip kizlari cinsellige zorlamayin o zaman. Yukarida dedigim gibi. Beni bir tek turk erkekleri bir seylere zorladi. Boyle seylere zorlayip, boyle seyleri isteyip sonra temiz kiz avina çıkmanız celiskili. Ha ayrica turk erkekleri olarak özguvensiz oldugunuz icin evleneceginiz kadin sizi karsilastirma yapmasin diye istiyorsunuz bunu. Yoksa yatakta yetersiz oldugunuzu anlayamaz. Kendine guvenen takmaz boyle seyleri. Turk erkekleri olarak yataktaki beceriksizliginiz belli. Ister tecruneli olun, ister tecrubesiz. Her turlu iyi degilsiniz zaten. Bu kadar kadin zevk almiyorum, orgazm olmuyorum diyorsa ortada erkekler olaral buyuk sikintilariniz var.
Ne yaparsaniz yapin. Benim sizlerle işim yok zaten. Sadece turk kadinlari sizin elinizde heba oluyor ona üzülüyorum. Ayrica kizlar bakir erkekte istiyor. Musluman diyorsun ya. Muslumanligin yaninda dinin geregini de bilen kizlar yatmis erkek istemezler. Kendi gibi temiz birini isterler. Herkesi ayni kefeye koyma yani. Bu ayette de gecer. Temiz kizlar temiz erkeklere layıktır diye. Senin gibi dusunenler insallah layığını bulur. Ki senin gibi dusunenlere zaten bakireyim diyip diktiren kizlar dusuyor. Ilahi adalet işte. Muslumanliktan bahsettigin icin soyluyorum bunlari. Herkes layığını buluyor bu hayatta bunu unutma.- +1 yıl
Özgüvensizlik değil bu bakire kız isteyen erkekler özgüvenli olanı da var. Bu bakire olmayan kızların kendini avutma şekli işte. Bakire kızları ve bakire kiz isteyen erkekleri ezikliyorsunuz vicdanınızı rahatlatmak için ama türkiye gibi bir yerde bakire değilsen biraz zor evlenirsin anca yabancı erkekler rahat olur bu konuda çünkü gavad oluyor yabancı erkekler. Yok hayır bakire kızlar da bakir erkek isterim diye bir şey demez ben gördüm erkek bakir değil ama kız bakire ve kız benim için daha iyi ben zaten tecrübesizim sen tecrübelisin bu iyi demiş yani biz bakir olmayacağız ama siz bakire olacaksınız bu böyle türkiyede begenmiyorsan hollandalı sevgilinle evlen başka adam seni öpse kıskanmaz rahat rahat her haltı da yersin zaten gavurlar gavad oluyor dediğim gibi
- +1 yıl
Yatakta beceriksiz olsa yattigimiz rus kızları türk erkeklerini beğenemezdi. Rus kızları bizim abazalığimizi seviyor çünkü dünyada en rahata sekse ulaşan ırk ruslar çünkü dış görünüş olarak çok dikkat çekiyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@Yamahamotocross belki bende evlenmek icin sevgili oluyorum? Kizlar evlenmeye hazirdir zaten. Sadece erkekten gelecek adimi bekler. Evlilik siz isteyince oluyor, biz isteyince degil. Ben bu adamla evlenebilirim diye dusunup iletisim kurmamin neyi yanlis? Ne yapmami bekliyorsun? Eskiler gibi evlenecegim kisiyi gormeden, tanismadan, vakit geçirmeden mi evleneyim? Cogumuz boyle evliliklerin evlatlariyiz. Hangimiz mutlu bir ailede büyüdük boyle evliliklerde. Konulari illa cinsellige mi getirmeniz gerekiyor? Elbet evlenecegim, çocuklarımın babasi olacak kisiyi taniyacagim. Bir ömür gecirecegim o adamla. Bu tanışma da gunumuzde sevgili kisminda oluyor. Ki ben 6 ay en fazla 1 yili tanismak icin normal buluyorum. 6 ay ya da en fazla bir yil bu konulara girmemek bu kadar mi zor? cogunuzun evlenesi yok zaten. Oyaladikca oyaliyorsunuz kizlari. Amaciniz sadece cinsellik. 35-40 yasina kadar her halti yiyeyim. Ama evlenecegim kadin citir olsun, bakire olsun. Gercekten çok kötüsün. Iyi gunler arkadasim. Ramazan ramazan beni daha da sinirlendirme, agzimi bozdurma. Konusulacak bir tip degilsin zaten, yorumlarindan belli o. Iyi gunler. Daha da yazip durma. Okumam zaten
- +1 yıl
Kızlar evlenmeye hazır mı ? Ulan 12 13 yaşında başlıyorsunuz sevgili yapmaya amacınız evlilik olsa 18 den önce kimseyle tanışmazdınız
- +1 yıl
O adamla hiç mi temas etmiyorsun hiç mi nude atmıyorsun öpüşüp sevişmiyorsun dinimiz böyle şeyleri yasaklamış öyle evlilik için sevgili oluyorum diye bir olay yok dinde
- +1 yıl
Sevgili olunca ne haltlar yeniyor ben bilmiyor muyum sanki geç o hikayeleri evlilik içinmiş
Soran+1 yılKızlar tecrübeli erkek istiyorsa biz de tecrübesiz kız istiyoruz istediğini yap umrumda değil ama gelip de benim tercihimi ve yaptığımı sorgulama çünkü seni sorgulayan yok.
- +1 yıl
Bakma ya kendisi çok mu düzgün elin gavur hollandalısı buna kezban olsa bakmazdı eminim o adamla her şeyi yaşamışlardır
- +1 yıl
Zina yapmayan kızla işi olmaz gavur adamin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızlar sadece yakııklı zengin biraz serseri yeri geldiğinde s*ktırecek erkek arıyolar 100 de 90 nı böyle yüzde 10 luk kısımda zaten altın değerinde oluyo kapışana gidiyo
00 YorumlaÖn yargılı düşünüyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahahh güldüm ne kadar gercekci acaba
03 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşına kadar evden çıkmayan birisi için az olabilir
Cevap sahibi+1 yılHaklısın kim oo 🤔
Soran+1 yılBen daha 22 yaşındayım bilmiyorum. İnanmayan herhangi bir 30 yaşındaki birey olabilir
+1 yılAmann bul birisini
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım