- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu aldatmak değil bu arada cinsel içerikli şeyler izleyebilirsin ya da kendi kendine bir şeyler yapabilirsin kendi kendini tatmin ediyor olabilirsin bu normal bir şey cinsellik her zaman sadece seksten ibaret değil insan bazen kendi kendine yalnız kalmak ister.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıleşinle konuştunuz mu bunu? onu rencide etmeden, bana yetmiyorsun demek yerine, "doyamıyorum sana" gibi daha gönlünü hoş edecek tabirlerle durumu biraz açabilirsin. seks oyuncakları alıp daha fazla haz alabilirsiniz mesela ilişkiden. belki seni mastürbasyon yaparken izlemek de isteyebilir, bunlar bir çeşit fantezidir, bunları konuşabilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanla paylas durumu. Mecbur yetecek, nasıl yetmiyor?
Bunun icin evlenmediniz.
013 Yorumla
Soran+1 yılBöyle değildi sonradan böyle oldu maalesef.
Cevap sahibi+1 yılKonusun, halledin probleminizi. Doymuyorum, sana açım deyin
Soran+1 yılOnda isteksizlik var olduğu zamanlar da da kendi kurallari kendi istekleri on sevisme olmasın hemen olsun bitsin derdinde haftada bir kez canı istemesn iki hafyya bile çıkıyor bu kısacık yaşadığımız sey
Soran+1 yılKonuşarak çözemiyorum her konuda benimle inatlasmak istyor. sanki kendi istediğinde zorla bile olsun yapar. ama ben istedgmde onunda istemesi alzim kendi istedigi sekilde
Cevap sahibi+1 yılÇok üzücü..
Kardesim bunu oturup konusun. Öpülmek, keyiflendirilmek istiyorum diye belirtin söz olarak ve beden dili olarak. Ön sevisme olsun güzel bir sekilde, hatta ön sevismede dayanamazsa gelsin bir defa sonra ikinci defa gelir sevisirken. Kadin memnun edilmeli lütfen iletin bunları tek tek
Cevap sahibi+1 yılYa olur mu öyle bencillik...
Bunun için evlenmiyor insanlar
Soran+1 yılO böyle şeyleri konuşmama müsade bile etmiyor ön sevişmeyi sevmiyormus işte ikinci defami pff bir kere den sonra bitiyor ayhhh neyse 🙂
Cevap sahibi+1 yılKilo problemi vs var mı?
Ya da... önceden neydi şimdi neden böyle oldu?
Soran+1 yılÇok uzun yani burdan analtamayacgm seyler de var ama benden kaynaklı değil tabiiki kendi problemleri teşekkür ederim grousurunuz icin
Cevap sahibi+1 yılUmarım çözüm bulursunuz gercekten evlilik büyük bir güzelliktir ama farkında degil insanlar. rica ederim
Cevap sahibi+1 yılEig için tesekkür ederim.
Soran+1 yılRica edermm
Cevap sahibi+1 yılÇözülür insaAllah durumlarınız. Bu bir ihtiyac maalesef, olmasa iyiydi ama öyle.
- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılTroll soru
08 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
- +1 yıl
Aldatmak iki insanın üçüncünun haberi olmadan ilişki yaşamaları olayı. Sen diğeri kim. Elin mi?
Soran+1 yılDiğeri bunu yaparken hayal ettiğim başka bir adam
- +1 yıl
Ha o işin Can içi kısmı, onu dememişsin. evet reelde ilişkiye girmiş kadar aldatirsin. fikirsel olarak iş bitmiş beyinde zaten. Bacak arasında gerek kalmamış.
Soran+1 yılHim tamam görüş için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır olmaz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır neden yanlış olsun ki aldatsan daha mı iyi olucak sayki eşinin yarım bıraktığını tamamlıyorsun sonuçta buna mecbur bırakılmasan zaten böyle birşeye ihtiyaç duymazsın o kendini düşünüyorsa sende kendini düşüneceksin her şey gönlünce olsun inşallah 🌹☘️🌹
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yaşınız genç istekli bir hanım olmanda her erkeğin istediği durum ama adam o tarakta bezi yoksa farkı mastürbasyon ile ya da sexting ile karşılaman normal mastürbasyon da kısa sürede ve keyifli olması için başkalarını düşünmen normal. Elbette kocayı düşünemezsin adam istekli değil bu işi kerhen yapıyor o yüzden hoşuna gideni düşünerek yapman normal herkes aynısını yapıyor sorun değil arzularını bastırmak durumdasın koca iş görmüyorsa böyle devam et
10 YorumlaAslında evliyken mastürbasyon yapmak cok doğru bir şey değil ama cinsel tatminsizlik buna sevkedebiliyor. Daha özgür hayaller kuruyor süreci daha uzum tutuyor ve hayaller fanteziler ekleyince daha yoğun bir boşalma oluyor hatta bazen normal seksten daha fazla zevk alıyor.
Aldatmak olmaz10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSacmaliyosun iyice. Yetmiyosa oturup aglamak yerine kendi isini goruyosun ne var bunda? Hatta daha cok zevk almak icin baska erkekleri hayal etmelisin. Asil o zaman deli gibi irgazm olursun
14 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapıyorum zaten bu yüzden aldatmak mi diye soruyorum aslında eşimi dusnmek istyorum ama olmuyor ve böyle bir kereyle de olup bitmiyor sürekli istyorum eşimle cinsel ilişki yasakeen bu tadı almıyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman esinleykende baska erkekleri hayal edeceksin yavrum. Bak o zaman nasil bisaliyosun. Kendini suclamayi birak b3ncil seni dusunmeyen bi kocan var aldatmiyosun kendi isini gorjyorsun. Bence esinin arkadasi kaynin enisten bunlari dusun daha delirtiici olur
Soran+1 yılİmm tamamdır deniycem
Cevap sahibi+1 yılDene sen istekli bi kadinsin yasak seyler seni senden alir. Hatta kadinda hayal et farkli bi deneyim olur senin icin.
Hayır olmaz hiç alakası yok, masta alışma ama fazla cinsel hayatından zevk almaya çalış.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yapıyorum kocam yokken
Niye aldatma olsun,
Niye böyle düşünüyorsun
162 Yorumla
Soran+1 yılYa çünkü o yettiğini düşünüyor ama sürekli yoğun çalışması eve gelip uyuması istedgm her zmaan olmuyor bende yapınca vicdan azabı çekiyorum iste
Cevap sahibi+1 yılYanlış düşünüyorsun , sende bir insansın
Ne zamandır böyle
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yetmediği için zaten bu durum yaşanıyor erken boşalıyorsa ve penisi kalkmiyorsa ayda yılda bir seks aklına gelirse beceriyorsa kimse kusura bakmasın sanal seks de yaparsın prno da izlersin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmak= partnerin haberi olmadan başka biriyle kırıştırmak.
Elin ile insanı bir mi tutuyon sen anlamadim bu kafayla nasil evlendin sen ya sasiriyorum cidden 🤣
71 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Aldatmak değil bu aldatmak bir erkekle temasın olurdu . Bence kocanın bu konuda gelişmesi icin ilaç kullanabilirsiniz.
10 YorumlaBaşka erkek yapacaksın tabi.. yetmiyorsa ne yapabilirsin ki? yedek partneri olmayan bir tek evli kadın bulamazsın.. senin eksiğin ne?
10 Yorumla
+1 yılbence doğru yoldasın aklına başka bi şeyler gelmesinde ;)
26 Yorumla
Soran+1 yılAklıma baskalari geliyor
- +1 yıl
sana net bişey söyleyim sen kocanı aldatıyosun.. hiç kasmana gerek yok. tentene deymemesi senin aldatmaman için yeterli değildir.. tanımadığın bir erkeği hayal etmen onun seni becermesi gayet aldatmak için yeterlidir. benim yazdığım yorum üstte sana aslında şu mesajı vermekti "sen kötüsün kasma ve kötülüğünü yaşa" ortalama bir insan bencil ve kötüdür zaten. aldatma olmaması için eşinin herşeyi detayına kadar bilmesi ve kabul etmesi lazım.
- +1 yıl
o geliyosa sıkıntı ama sadece boşalmak tatmin amaçlı yaparsan zararsız. ve aldatmak illa seks yapmak değil zihinle bile aldatılabilir. evlilik kutsaldır yapma bence.
Soran+1 yılTabii ki o sırada her kimi düşünuyorsam ona aşık falan değilim bir şey hissetmiyorum asla birlikte olamayacgmzi biliyorum böyle bir şey yapicak biri de değilim sanki kocam dışında birini sadece düşünmek farklı biri olsunda kim olursa olsun düşüncesindeyim ya işte o bana zevk veriyor
Soran+1 yılİşte sonra da esimi dusnmedigim için onunla birlikte oluslarimda. orgazmi yasayamadigim için üzülüyorum haberi bile. yok seviyorumda ama işte bu da çok başka. bir. olay
- +1 yıl
İşin çok zor gerçekten. Aslında evliliğin yarısı cinselliktir geri kalan saygı hoşgörü ve sadakat. yani şu an senin evliliğin yarım aslında. ama kendini tatmin için böyle seyler heyecan vericidir. bence aldatma sayılmaz bu bir ihtiyaç sonuçta. böyle şeyleri herkes yapıyor aslında ama kimse sen gibi cesur şekilde itiraf etmesi zor.
+1 yılAldatmak sayılmaz sonuçta kendini tatmin ediyorsun.
10 YorumlaKanka fantezi işlerine girin. Zamanla ne istediğini anlıcak ve seni doyuracaktır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bende ayniyim. Nekadar bosalsamda inmiyor mubarek. gercektende belediye muslugu yani
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak sayılmaz ama mastürbasyon bağımlısı olabilirsin
10 Yorumla
+1 yılbende de benzer dert var hanıma ayıp oluyor ama yapacak bişey yok :(
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKocan sanırım seni senin parmaklarından kıskanacak değildir.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 685 cevap paylaştı. Bende de tam tersi aslinda eşinde istek yok gibi doyumsuzsun sende benim gibi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. işte buu iştee buuu kadın dediğinn kocasının yanında da yapmalıı azdırmalıı.. kadın gibi kadınn.. dişiliğini çözmüşş kadınn.. yürrü aplaaa..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yorumları okudum başkalarını hayal ediyor muşun yakın çevrende mi bu hayal ettiklerin.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılSahilde oturuyordum canım sıkılıyordu beni iyi güldürdün ya :) sağol
06 Yorumla
Soran+1 yılAaa neden güldün şöyle bende güleyim
Soran+1 yılÇok ihtiyacım var da 😂
- +1 yıl
tek başına kendini tatmin etmekle aldatmayı nasıl düşünebildin? :) bunları nasıl bir araya getirdin :)
Soran+1 yılAma kocamı düşünemiyorum mastürbasyon yaparken başkalarını düşünerek yapıyorum ondan habersiz yapıyorum haberi olsa kavga sebbebi belki daha fazlası
- +1 yıl
bence kocaların her şeyi bilmesine gerek yok :) Zevk aldığın şeyleri düşün ve kendini tatmin et. aldatma falan değil bu :)
Soran+1 yılTamam :) teşekkür ederim :)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın kelime anlami fiziksel ya da ruhsal temas fiziksel ya da ruhsal bir temasın oluyor mu
10 Yorumla
+1 yılOlmaz tatlım rahat ol hatta sen eve birini al yedek bir koca olmadığnda idare et
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Sayılmaz kocacının senin sularını güzelce akıtması lazım
00 Yorumla
+1 yılOlmsz neden olsun zevk bu kendi kendine yaptıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliyken mastürbasyon yapmak sinir bozmuyor mu, seni mastürbasyon yapamayacak hale getirene kadar tatmin etmesini istemiyor musun
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok isterdim ama o benim gibi değil
Cevap sahibi+1 yılSenin istediğin daha işteyken, sana neler yapacağını anlatması, kapıdan girer girmez uygulamaya başlaması olurdu dimi
Soran+1 yıl🤦🏻♀️🤦🏻♀️evett
Cevap sahibi+1 yılŞahsen evli olsam, hatunumun mastürbasyon yapmasına asla izin vermem, sadece tek şartla ellerini oraya götürebilir, o parmaklarını orada iyice ıslatıp, dudaklarıma verip emmemi sağlaması için :p
Cevap sahibi+1 yılBirde şöyle bişey var, kocan seni tatmin edemediği için gözüne çok erkeksi gelmez, aksine başka daha sert erkekler daha çekici gelecektir dimi
Soran+1 yılHiii oyle
Soran+1 yılBurdan anlat mesaj atamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılolmaz ama doğru değil, 1 ay cinsel perhiz yaparak mastürbasyon. dan kurtulabilirsiniz. yoksunluk belirtileriyle iyi şanslar
05 Yorumla
Soran+1 yılYa yok kuetulamiyorum hayir bugün yapmiycam dediğim her gün birden fazla yaparken buluyorum kendimi baş edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılpekala en azından konuya şöyle yaklaşalım: kadinlar erkeklere nazaran düşünsel uyarımdan daha çok etkilenirler. yani görsel uyarımları en azından bir kenara bırakıp kocanızla ilgili kurgular hayal ederken kendinize dokunmanız nispeten sizi vicdanen daha rahat ettirir.
Cevap sahibi+1 yılsilmiş öyle deyince
Soran+1 yılNe yazmıştı ki
Cevap sahibi+1 yılboş ver abla, sana sarkıyordu işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmak olmaz neden aldatma olsun ki...
Yetmiyorsa bi şekilde kendini tatmin ediyorsun işte, ya başka biriyle o açlığı gidermiş olsan...
04 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon yaparken onu hayal etmiyorum bu yuzren böyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılYani mastürbasyon yaparken hangimiz öyle sadece sevgilisini falan düşünüyor ki...
Her zaman daha fazlasını daha iyisini düşünürüz mastürbasyon yaparken, daha çok tatmin olabilmek için
Soran+1 yılİmmm tamam
Cevap sahibi+1 yılKendini suçlama yani, yaptığın gayet normal
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayalinde farklı kişileri kuruyorsan olabilir. dikkat etmelisin.
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte bundan nasıl kurtulucam kocam dışında herkesi düşünüyorum herhalde
Cevap sahibi+1 yılBunlar ünlü ya da yabancı kişilerse sorun olacağını düşünmüyorum ama çevrenden birileri mi?
Cevap sahibi+1 yılÖhömm
Soran+1 yılTabii ki değil cevremde ki yanıdığım insanlar olyor genelllikle akrabalarından eşimin iş arkdaslari gibiii gibiiii
Soran+1 yılAma istesem de eşimi hayal edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki onları hayal etmen arzulaman anlamına geliyor? Genelde onları neden arzuluyorsun?
Cevap sahibi+1 yılorada mısın?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende eşim yok deyince yapıyorum ne var bunda niye aldatma olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorsun ama eşini yinede seviyorsun oylemi
Cevap sahibi+1 yılheralde o başka bu başka
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe şanslı kocalar var mk. Ama kıymetini bilip hakkını vermiyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin yorumunu okurken benim de libidom yukseldi seni hayel ederek yapayim bende senden dolayi kivraniyorum Şu an burada
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum tatmin olamama, sürekli yüksek lbdo olmak vs
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKocan ne kadar zaman içinde yanında olmuyor kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak etme bende öyleyim arada
101 Yorumla- +1 yıl
😇
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılşöyle düşün onu yapmasan aklın karışacak daha farklı düşüncelere kapılacaksın belki de..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Alışkanlık mı yoksa yetmiyor mu kocan?
17 Yorumla
Soran+1 yılKocam yetmediği için alışkanlık oldu artik
Soran+1 yılHergun neredeyse konuşmakla çözülmüyor denendi
Soran+1 yılOluyorda işte bir yandan da rahatsız etmeye başladı sürekli aynı şekilde
Kocanı hayal ederek yaparsan aldatma değil
10 Yorumla
+1 yılfantezi kurucan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvay arkadaş ya. ne kadar azgınsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan mi yetmiyor sana
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok kötü bir hastalık?
10 Yorumla
+1 yılKocanı düşünmüyorsan evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmaya girmez
00 Yorumla
+1 yılAldatıyorsun çok fena
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana troll soru gibi geldi
06 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim gerçek 😬
Cevap sahibi+1 yılNe yani kocanı vajinanla mı aldatıyorsun 😀
Soran+1 yılÖyle değil o yettiğini sanıyor isten her gün gelip uyuyor falan benim istekli olmamdan rahatsız oluyor kendi gibi sanıyor beni bende yaparken onu hayal bile edemiyorum vicdan azabı çekiyorum çoğu zaman bu yüzden yani
Cevap sahibi+1 yılÇekmene gerek yok sonuçta seninde tatmin olman gerek dimi
Cevap sahibi+1 yılÇok mu isteklisin
Cevap sahibi+1 yıl?
+1 yılmuharrem abi şişe soook
00 Yorumla
+1 yılBence çok alıştirma kendini
10 Yorumla
+1 yılBi erkeği deneyip kıyaslayarak
10 Yorumla
+1 yılNeden aldatmak olsun baskasinla yapmıyorsun ya
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. kimi hayal ediyon
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Olmaz saçmalama
10 Yorumlakocan nasıl yetmiyor ya sürekli dışarda miii
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
10 Yorumla
+1 yılS. xting yapıyor musun peki hiç?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bir şey yok
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende öyle yapıyorum
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Alakası bile yok
10 Yorumla
+1 yılAldatma sayılmaz
20 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası