Kadını erkeği yok kendini kontrol edemeyen ben dayanamıyorum diyip ilk bulduğu kızın, erkeğin üzerine atlayan kişinin yaptığı mide bulandırıcı. İstekli olursun bu suç değil sağlıklı bir insansan her şekilde istekli olursun ama bunu herkes belli edip orada burada bir yerlerini yayınlayıp ağına düşecek birini ararsan tabikide mantıklı ve doğru olmaz zaten bunun bir adı var herkes de biliyor bunu. bir sınır olmalı ahlaksızlığa gerek yok
14 Yorumla- +1 yıl
Kapak cevapppp👍
- +1 yıl
Haricinde istekli olması kadının erkek için büyük artı bence. Evde doyuma ulaşsınki dılarda bişeyler aramasın
- +1 yıl
Bir karı koca arasında sınır olmaz iki tarafın rızası ile istenen şeyler yapılabilir. Doyum noktasına gelirsek de seven bir birey o işi duygularını katarak yaptığı için iki tarafta memnun olur ama sevmezsen sadece cinsel ihtiyacını giderme olarak görürsen eşini, bir duygu olmazsa tabikide onunla yetinemez gözün hep dışarıda olur çoğu aldatan kişinin sözde sebebi bu değil mi zaten aldatmanın bahanesi olamaz gözü dışarıda olan birini bana olan tavırlarıyla anlarım ve hayatıma bile almadan def ederim. Bence duygusuz olmuyor bu işler sizi bilemem tabi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstekli olmasından kasıt istekli manda gibi önüne gelenle yatmaksa elbette iğrenç bir şey ama istekli olmasından kasıt az, mak arzulamak mastürbasyon yapmak felansa bu niye suç olsun robot değiller heralde Onlarda az, abilen canlılar 😄 ben evlilik dışı ilişkiyi tasvip etmem. Bence evlenemden yapmamalılar bana göre Ama sorun ya önüne gelenle yatmakda veya ilişkisi varken bunu yapmasında
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde suç değil ama ata erkil düşünceye sahip olan ülkelerde suç😄
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Tabi ki, bunun cezası bile var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılToplumda Suç degil gelenekler tabular yüzünden hoş karşılanmıyor. Ama partnerine hoş gelebilir. ya da tabular yüzünden onada ters gelebilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Neden kötü olsun. İnsanı. Ki temel sorun kontrollü olabilmek
00 Yorumlaniye suç olsun ben de onu anlamıyorum erkekler istekli olunca libidosu yüksek istekli kadın istekli olunca or—- deniliyor
00 YorumlaSuç değil
36 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
Tabiki... Ben bu konuda kadınların yanındayım, yanlış anlaşıldım sanırım
- +1 yıl
Kadının istekli olmasından daha güzel ne var erkek için. Ama adam olana, maço sığırlara değil.
- +1 yıl
Bende bu soruyu buna tepki için paylaştım zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılEşine istekli olsun disariya değil
04 Yorumla- +1 yıl
Onu soruyoruz zaten. Bunu yanlış yorumlayan kocalar çok bu ülkede. Sen bugün niye bu kadar azgınsın, bişey mi var lan diyen tipler...
- +1 yıl
Yorumsuzum bunu kocalardan dinlemek lazım neden böyle oluyor diye ben duymadım
- +1 yıl
Bu kadar isyekliyse aldatıyor olabilir korkusu ya da yetememe korkusu. Ben çok duydum..
- +1 yıl
Yetememe korkusu bende de var veya onun yetmemesi ama bunların altında sosyolojik psikolojik sebepler vardır nedensiz bir şey yoktur bence
+1 yılFazla olması kötü.
02 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Cinsel dürtülerini kontrol edemeyen hiçbir insan hoşuma gitmiyor.
+1 yılÇok doğal bence libido sadece erkek yoktur 😊
00 Yorumla
+1 yılSuç değil
21 Yorumla- +1 yıl
Bence de öyle tabii.
Hayır suç değildir.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam