- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYurtdışında yaşıyorum çok gördüm bu arada Hatay yazın şöyle bir şey görmüştüm çocukları vardı dolaştırıyorlardı asla karşı değilim olabilir hiç kimsenin hayatına karışamam insanlık olayına bakıyorum daha çok yönelimlere değil okulda çünkü bir çok gay ve biseksüel arkadaşım var normal yani çok tatlı insanlar bence
11 Yorumla
Soran+1 yılHangi ülkede yaşıyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıldışarıda rahat olmak ne demek yolda birbirnizimi skcksiniz kapalı kapılar ardında ne yaparsanız yapın dışarıda tabiki tepki çekersiniz kimse size karışsın istemiyorsanız ya hollandaya gidin ya da yaşadığınız toplumun ahlak değerlerini hiçe saymaya kalkmayın özel hayatınızsa size özeldir bize değil gidin evde dürtükleyin birbirinizi
09 Yorumla
Soran+1 yılAhlak bekçisi misiniz?
Cevap sahibi+1 yıltoplum ahlakı denen bir şey vardır
Soran+1 yılNedense sadece bize var... Neyse
Cevap sahibi+1 yılsadece size değil sana öyle geliyor ben kimsenin yaşadığı ilişkiye ya da tercihine karışamam bu kimsenin haddine değil benim söylemek istediğim şey farklıydı ama sen farklı yorumladın dediğin gibi neyse
Soran+1 yılSen parkta el ele sevgili görünce kızan dayılardan değil misin
Cevap sahibi+1 yılne alakası var lan ben Marmaris'te yaşıyorum gece parkta gündüz denizde seks yapmış adamım sokak ortasında öpüşmüş adamım ben sana toplum olarak eşcinseller bir noktaya kadar kabul görüyor ama alenen umuma açık yerde sevgili gibi davranırlarsa toplum bunu kaldırmaz o kadar rahat bir toplum değiliz diyorum
Soran+1 yılLan ne ya çok kabasin
Cevap sahibi+1 yılbuna mı takıldın
+1 yılkadıköyde falan tek tük gördüm en azından kadıköy beşiktaş şişli gibi yerlerde rahat takılın
15 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul da yaşamiyoruz
- +1 yıl
nerdesiniz
Soran+1 yılKonya
- +1 yıl
kardeş Konya'da okudum 4 sene, orada normal kız erkek sarmaş dolaş çift gördüler mi sopayla dövüyorlar, aman diyim dikkat edin.
Soran+1 yılEvet işte bende o yüzden korkuyorum ama sevgilim bişey olmaz sen merak etme diyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapalı kapılar ardında ne istiyorsanız yapın dışarda kimse sizin durumunuzu bilmek zorunda değil (not: sadece gay ya da lezler için değil bütün çiftler için yazıyorum)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama işte sevgilim elimi falan tutmak istiyor izin vermiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlanya'da yaşıyorum ve yaşadığım sitede evli çiftler var.. gay, lezbiyen çiftler var. gayet rahatlar..
11 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya ne güzelmiş
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılyaşadığınız semte ve şehre göre değişir. İstanbul'da çok gördüm.
10 Yorumla
+1 yılLisede yan sınıfta gay bir çift vardı. Sadece onları gördüm. üniversitede görmedim henüz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal İsa sallayanlar oluyo istediğimi yaparım yaşarım diye. Bak gerçekte öyle olmuyormuş. Sen de biliyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet çekiniyorum yani dışarda biri bişey diyecek diye
Cevap sahibi+1 yılÇoluk çocuk aklı karışmasın diye onlar da haklı özentilik yaygınlaştı malum
Soran+1 yılGörünce ozenirler mi
Cevap sahibi+1 yılHayır sadece akılları karışır. Bu da iyi bişey değil. Özentilik sizin yaptığınız
Soran+1 yılYapmayalım o zaman
+1 yılBenim yaşadığım semtten sağ çıkmazlar
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende bundan korkuyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİstanbul da gördüm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLezbiyen gördüm ama g.. y görmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen denk gelmedim biseksüelim ayrıca
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
+1 yılGörmedim (Konya)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yanımda yiyiştiler bende merakla izledim
00 Yorumla
Detaylı bilgi