12:30 tan 1:30 a kadar , bazen üçe kadar aralıksız hiç çıkmadan neden çevrimiçi olursunuz, sexting muhabbeti felan mı? Eski sevgilim hep gece çevrimiçi. Üstelik bide iki gün öncede bana naber yazmışti. Hani sevgilisi yok Ozaman değil mi? Neden çevirimci olursunz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Niye her gece WP de olan sexting yapmak zorunda :D arkadaşıyla konuşuyodur ne biliyim birine yürüyodur falan :D
12.30dan 2 ye kadar çevrimiçi, bide iki gün önce de bana naber yazmışti. Sevgilisi olsa yazmazdi
Manita vardır veya sohbet ettiği birisi vardır arada bende çok uzun süre kalırım normal bir arkadaşım ile sohbet ediyor olurum
Azmis yazmis sizde cok anlam katiyorsunuz ya, erkekleri anlamak bu kadar zor olmamali aw
Bana gece yazmadı, akşam yazmışti, naber diye. Ne alaka bende anlamadım
Kardeş kanki biz erkekler tehlikeliyiz karda yürürüz izimizi belli etmeyiz
Telegram varken ne whatsappı yaa 😄😄
Evet tahmin ettiğin gibi o tür muhabbet...
eski sevgilim sürekli 12.30dan 2 ye kadar çevrimiçi, bide iki gün önce de bana naber yazmışti. Sevgilisi olsa yazmazdi
sevgilisi değilse de sanaldan tanıştığı biridir. seninle yapamadığı muhabbeti onunla yapıyordur. bira, etraflıca düşün.
sen sexting yaptın mı?
Wp geçecek kadar Samimi oldu ise eve de atar.
siz ve şu eski takıntınız.
seks konusması
Ciddi misin, eski sevgilim sürekli 12.30dan 2 ye kadar çevrimiçi, bide iki gün önce de bana naber yazmışti. Sevgilisi olsa yazmazdi
sektıng sevgılı dısındada yapar ya da ogun yetmedı ya da konusamadılar azmıstı senı denedı
Bana gece yazmadı, akşam yazmışti, naber diye. Ne alaka bende anlamadım
olabılır canım bende yazıcak bırılerını arıyorum
Neden
mesajdan yazınca nedenını baska bısey demeden anlıcak hak vereceksın
olabilir
Can sıkıntısı
Kızla konuşmak için
Her şeyde kız değil agalar ilede konuşuyor geceleri valla yeri gelir 2 saat dair çevrim içi kalır sohbet ederim
Senin için seversin ya sen