Doğum yaptım yeni. 49 gün oldu. Eşim akşam bana yaklaşıp aşkım eğer kendini iyi hissediyorsan ben seni çok özledim dedi bende kendimi iyi hissetmiyorum ilişki için dedim o da özür dilerim sen ne zaman hazır hissedersen dedi sizce kırıldı mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Bu cinsellik denen şey sade erkeğe zevk veren bir şey değil neden erkeğe ödül vermek gibi algılanıyor kadınlar zevk almıyor mu bundan ilginç hep erkek isteyen kadın vermeyen ve saçma üzülmüştür adam kafada kuruyodur acaba benden soğuk mu diye romantizm felan yok mu hayatınızda yarın adamın sevdiği yemekleri yapta gönlünü al
03 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi benim durumum için konuşursak ben cinselliği seven birisyim ama yeni doğum yaptım ve şu durumda göğüslerim emzirme sorunu yüzünden yara oldu dikişlerimi aldırdım ama sızları var bu ve benzeri. İkincisi bunda gönül alınacak bir şey yok.
Soran+1 yılZaten anlayışlı olmalı. Ki doğum çok zor bir şey benim birde bebeğim sıkıştı. Bu nedenle tranva bile olabilir.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılLohusalık döneminde cinsellik hem sizin için hem eşiniz için son derece önemli. Sizi anlıyorum ve yargılamıyorum. Eşiniz kırılmış olabilir. Bunu sağlıklı bir diyalogla çözebilirsiniz. Ayrıca unutmayın ki seks sadece penis vajen ilişkisinden ibaret değildir. Penetrasyon olmadan da eşinizle cinsel hayatınıza yeniden başlayabilirsiniz ve başlamalısınız da.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoğum yapmissin evet bir sure zaman geçmiş eşini istemesi nirmal ama sizin dinlenmeniz gerekli bu durumda eşinizin size karsi sabırlı anlayışlı olmasi gerek. Belki iyi oldugunuzu dusunmusturde sormak istemistir diye düşünüyorudur. umarim öyledir ve bu duruma bozulmamistir ^•^
11 Yorumla
Soran+1 yılZorlamaz beni saygılıdır ama belki içten kırıldı bilemem artık
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyim. Bende de var çoxuk. Lohusalık sendromunu bilirim. Ama en azındna el ile boşaltmalıydın
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye tek onun zevki mi önemli ben iyi hissettikten sonra ikimizde zevk alsak daha iyi
- +1 yıl
Tamam öyle olsa daha iyi. Ama adam kaç gündür ilişkiye hasret. Bünyesi istiyor. Belki de senden böyle bi muamele bekliyor. Sen iyileşince yine yaparsınız. Adamın tek sıkımlık kurşunu yok sonuçta
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence ona sürpriz yapın kırılmamıştır ama yine de gönlünü alırsınız
04 Yorumla
Soran+1 yılKendimi iyi hissetmiyorum ki süpriz yapayım
Cevap sahibi+1 yılAğrınız mı var
Soran+1 yılAğrım yok ruh hali olarak iyi hissetmiyorum. Doğum zor geçti. Bebeğin ağlamasına gece uyanmalara yeni alışmaya başladım
Cevap sahibi+1 yılSüreç yorucu olmuş anladığım kadarıyla ama bu süreçte eşinizden destek almanoz beraber durumu aşmanız daha güzel her şeyin rayına oturması açısından
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn azından el veya oral yolla tatmin edebilirdiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye ben onun seks makinesi miyim? Sadece onun zevk almasını sağlayan bir canlı mıyım? Eğer zevk alıncaksa bu ben tamrmen iyleştiğimde karşılıklı olmalı bence.
Cevap sahibi+1 yılHayır tabi ki de. Alakası yok. Ama eşlerin isteği aynı anda olmayabilir. Eşinizde bir problem olduğundan o da sizi böyle tatmin eder. Bunlar gayet doğal şeyler.
Soran+1 yılİstekle alakası yok bunun ben yeni doğum yaptım psikolojik olarak ve bedensel olarak ilişki istemiyorum. Alışmaya çalışnak istiyorum eşimin zevki en son düşünmem gereken şey çok toyum
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Hallolur gider bu tür şeyler. Çocuğunuza da sağlıklı ve huzurlu bir ömür dilerim.
+1 yılKesin p*rno izleyip 31 çekmiştir zavalli
21 Yorumla
Soran+1 yılYanımdan ayrılmadı.
+1 yıl49 gün erken değil kusura bakma
11 Yorumla
Soran+1 yılPardon? 40 gün zaten birliktelik olması dinen ve tıbben yasak. 9 günde benim iyi hissetmem
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sen gerçekten iyi hissetmiyormuydun peki
00 YorumlaYani bir nebze üzülmüştür
00 Yorumla
+1 yılVajinal yapamazsınız ama ona oral yapabilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet 50 gundur adam napiyo
04 Yorumla
Soran+1 yılBen ne yapıyorum? Tek ona mı cinsellik kafaya bak Allah'ım
Cevap sahibi+1 yılSen zaten durumun degisken kac gun boyunca kaniyor vs ama adam artk rica etmis
Soran+1 yılİşte kanıyor.
Cevap sahibi+1 yılBitmeden olmaz
Ben bitti sandim
Kirilmistir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum..
00 Yorumla
+1 yılÜzdün onu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem