İlki siz oldunuz ve çekingen bir eşiniz var cinsellik yaşanırken gözünü kaçırıyor yüzü kızarıyor ürkek ceylan gibi davranıyor ne yapardınız ne düşünürdünüz
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha çok duygusal olaylara ağırlık vermiştim, sarılıp aşk ile öpmek saçlarını yanaklarını okşamak öpmek, güzel sözler söylemek gibiydi ilk yakınlaşmamızda yaşadıklarımız, ilk yarım saatte. utangaç halleri bence çok hoş ve çok güzel, yaşadığım için net olarak diyebilirim ki ayrı bir heyecan ve haz verir bana kızın o utangaç halleri, bembiş pembiş yanacıklarından öperken, onun kıyafetlerini kendi ellerimle çıkartırken ki utangaç halleri çok hoş oluyor, tamamen soyup yatağa uzattığımda ki o manzara çok hoş görünüyor gözüme çok kışkırtıcı, 1-2 dakika öylece seyrederim hafiften teninde gezdiririm ellerimi, saçlarını okşarım... kendini rahat ve güvende hissetmesi için asla aceleci davranmam, o an kendini bana teslim etmesi çok aşırı heyecan verici oluyor... ben alenen kızın karşısında soyunmamıştım yani penisi direkt göstermek kızı biraz gerebilir düşüncesiyle açmamıştım ama o an resmen çatlıycakmış gibi semsertti aşırı heyecandan... pamuk gibi tenin kucağımda hissetmek apayrı hoş bir duyguydu, ve içine ilk kez girerken ki his bambaşka ve muhteşemdi, o sımmsıcaklığı... o anki hali... nişanlıyken yaşamıştık ama dini nikah yapmıştık bunları yaşadığımızda.. o an bakire bir kız olduğu için kız kız diye yazdım hep yoksa eşimdi yani ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılAcı oldu mu peki
Erkekler Ne Diyor
16
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin hepsi böyle birisiyle evlenmek ister zaten, sayı azaldı bu devirde. Bunu bilmeyen de yok, bile bile ilgi almak için mi soruyorsun?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı. Ben daha edepsiz davranirdim zaten rahatlardi. Yok rahat ol demek sacmalik bence. Göstermek lazim rahatligi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılIşıkları kapatalım karanlık ortamda ısınırız her türlü
00 Yorumla Öyle oldu ilk zamanlarında ve çok hoşuma gidiyordu bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ilki bensem ilk 5-10 dk sonra uçuşa geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarilir yatarak sakinlestiririm helal bee oyle kiza
08 Yorumla
Soran+1 yılCinselliğe devam etmez misin
Cevap sahibi+1 yılHeycani korkusu yatişana kadar zaten ilk ilişkisi olan bir kadin bunu yaşar
Soran+1 yılHiç yatışmazsa o gece
Cevap sahibi+1 yılHangi gece gerdek gecesi mi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılYok öyle yama
Soran+1 yılAnlamadım
Cevap sahibi+1 yılSence kurtulabilir misin bundan belki 1 gun kurtuldun 2. Gun muhakkak olucak
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEkstra bir şey düşünmem. Alışır zamanla.
04 Yorumla
Soran+1 yılYani sıkmaz mı seni o halleri
- +1 yıl
Niye sıksın ki.
Soran+1 yılBilmem sonuçta karı koca olmuşsunuz ve sana tam anlamıyla eş olamıyor
- +1 yıl
Diyorum ya zamanla alışır.
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok daha fazla bağlanırdım sanırım
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılSıkmaz mıydı seni peki böyle çekinmesi
Soran+1 yılAylar geçse de tamamen rahat olamasa yine de
Soran+1 yılAnladım
Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. Peki sen çekingen misin?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hoşuma gider zamanla o da alisir
00 YorumlaKötü bir şey düşünemem... hoş olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılhiç çekilmez öylesi ya 🤢
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlk basta normalde sonrasi degil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sorun olmaz açarım ben onu
00 Yorumla
+1 yılZamanla alışır pantere döner.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHoşuma giderdi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026