Bu devirde artık genelde iki tarafinda çoğu aldatıyor. Bunun yüzünden hiç kendimi üzümem. Sizce f*ck tutsam ne gibi zorluklar yaşarim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılf*ck tutulan bir şey değildir aslında, her iki tarafta bunu ister ve hiçbir duygusak bağ kurulmadan, sadece tatmin amaçlı bir araya gelip, işleri bitincede sorgusuz sualsiz uzaklaşırlar. Bunun tehlikesi, f*ck olarak birliktelik yaşadığın kişinin, duygusal bağ kurması
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılf*ck iyi oluyor benim bi dönem varddı vee gayet güzeldi , denizde oturuyorum ben buradan vardı 18-19 yaşlarında 2 yıl boyunca devam ettti, antalya da da vardı ara sıra giderdim , normal burada KS den çağıran oluyor arada ona gidiyorum.
f*ck iyidir akarı yok kokarı yok, gizlilik olduğu sürece no proplem benim için00 Yorumla
+1 yılFB bizim ülkede zor ya kızlar genellikle bağlanma eğiliminde oluyor. Defalarca sınır çizsen de ikna olmuyorlar, en iyisi cinsellige hayır demeyen uzun süreli ilişki, rahat ve mis
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen iki tarafa da güven duymak çok zor ve yorumlardan okuduğum kadarıyla senin de hiç olmamış. kendin gibi biriyle uzun bir süre konuşup kafana uysa adım atar mısın mesela. f*ck ilişki için kriterlerin neler olur. burcun nedir? sanırım bunu o haz alma duygusundan artık uzak durmak istemediğin için yaşama düşüncesinde. ne kadar ciddisin bu konuda. sevgili yıpratıyor en azından bende öyle oldu. kalp kırıklıkları üzüntüler yerine sadece zevke odaklanılan bir ilişki daha çekici geliyor son bir kaç aydır bana da. senin düşüncelerin ve çekincelerin neler söyler misin?
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsadece beğenme mi... çok acımasızsın bakıyorumda aşk olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların bir kısmı kendini basitlestiriyor. cinsel obje olarak görülmek onlara haz verse de aslında kadın açısından aşağılayıcı bir durum
10 Yorumla Bitirmek istediğinde zorluk yaşayabilirsin tehdit şantaj vb şeyler. Bu tür durumlar hayatınızı zorlayacaksa asla kanıt vermeyin karşı tarafa
10 YorumlaHiç bı Zorluk yaşamazsin Yavrum sadece partnerin karakterine bak zarar verecek biri olmasın
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbirşeyin zorluğunu yaşamazsın. Bağ yok, sorumluluk yok. Özgürsün.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç bişey yaşamazsın hatta bulunmaz Hint kumaşı gibi olursun
10 Yorumlabu devirde en dürüst olanı f. ckbudy bence hiç birbirimizi kandırmaya gerek yok knk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldinsel sebeplerle sorununun olmadığını var sayarak: istemeden de olsa bağlanabilirsin (ki bu seni üzer, oldukca) ve sevgi, sadakat, güven gibi kavramlara karşı hissizleşebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence de sevgili yerine f. uckbuddy daha mantikli zorluk yasayacagini sanmiyorum bakire degilsen guzel deneyimler yasarsin bence. Duzenli bir fb mi istiyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim 🥺
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılDuygu olursa aynı olur belki bakire misin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yani zor değil. Sadece güven gerekiyor iki taraflı.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzgürlük fb de hatta mükemmellik doyum haz
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBedenin ve senin hakettiğin arzu tutku ve zevkleri sorulama yollarını kullanarak yatacak doğru kişiyi bulursan en mükemmelini yaşarsın
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. FB xaha mantıklı en azından basın agrimaz
00 Yorumla
+1 yılTürkçe karşılığı o. rospu denir kullan at misali
00 Yorumla
+1 yılBence en doğrusu..
00 Yorumla
+1 yılSaglam erkek olursa iyi
00 YorumlaPek bi zorluk yasamazsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTutmak ne arkadas :))
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevgilim olsun her şeyim olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili elbette duygu da katar işin içine
00 Yorumla
+1 yılSevgili isterim ben fck falan sevmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFb aldatmaz hic bir zaman fb tutsan daha iyi bence sen ne dusunyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbulaşma f*ck a muck a
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılF. b. olmak ama bulamıyoruz ki
00 Yorumla
+1 yılYerine göre değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fb olmak en güzeli
00 YorumlaOlsada
00 Yorumlaen mantiklisi bence
00 Yorumlaİkisinin de yeri ayrı
00 Yorumlaİkiside olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. f*ck
00 Yorumla