- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılAtan tutanlar olur ama genelde kadın orgazm olunca birkaç dakika sonra kuruma ve acı başlıyor nadiren 2. Kez oluyor. O yüzden mümkünse aynı anda veya kadından 5dk sonra falan bitmeli olay. Kadın orgazm olacağı zaman bi durup sakinleşmek lazım 15 20dk ideal bence. Ön sevişme sevmem
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben çok uzatmıyorum.
Sağlıklı bir performansım olduğu için ve o an ki partnerim de de kuruma ve yanma oluyorsa 25/30 dkka içerisinde beraber rahatlamaya yönelik onuda hazırlayarak sonlandırıyorum. En fazla ise o sürecte 5 tekrar ile noktalarım
00 Yorumla
+1 yılKomple hepsi en az 1 saat olması şart gibi 45 dakika yalvarma 10 dakika ön sevişme 5 dakika gitti geldi
112 Yorumla- +1 yıl
Yaa süpersin 👍 aynen öyle bir saat en az diyenlerin çoğu vaktinin büyük bölümünü kadıni ikna etmeye ayırdıkları için 😂 onuda ilişkinin sitesine katiyorlar 😂
- +1 yıl
Süresine
- +1 yıl
Evet vaktin çoğu ikna etmeye çalışmakla geçiyor ön sevişme de ordan huylanıyom burdan huylanıyom diye diye uzun sürüyor 😂
- +1 yıl
😂😂 aynen öyle valla çok haklısın
- +1 yıl
Kadınlar ilişkide hem kan verir gibi yatıyor hemde mızmızlanıyor
- +1 yıl
😂😂 hepsi öyle değil dir bence
- +1 yıl
Onlar iliskiden zevk almayan bunu bir görev ya da mecburiyet gibi hisseden kadınlar yapar
- +1 yıl
Hemen bitsin de kalkalım temsili 🤣
- +1 yıl
Oda bizim öküz erkeklerin yüzünden hiç görmemiş gibi dalıyorlar insanı seksten soğutuyorlar 😂😂
- +1 yıl
Öküzluk değilde bencil oluyorlar ve sonuç odaklı oldukları için sadece kendilerini düşünüyorlar oysaki bu senin için bir ihtiyacsa kadın içinde geçerli bir durum bu
- +1 yıl
Tabi canım ben alacağımı aldım diyip arkasını dönüp yatanlar da çok oysaki iki tarafın da hem memnun hemde tatmin olması lazım
- +1 yıl
Hmmm 😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. ön sevişme dahil öpmesi okşaması sulandırması gaza getirmesi soktu su çıkardı sı enaz 45 dk olmalı
011 Yorumla- +1 yıl
Yaa süpersin ne güzel bir anlatım olmuş bu böyle 😂 bizi engin tecrübelerinizle aydinlattiğınız için teşekkürler 🙏 sayenizde çakralarımız açilmıs oldu beyefendi
- +1 yıl
Çok doğru düşünmüşsün millet benim yorumlarimi okumaya zaten meraklılar okusunlarda genç dimalar bir şey öğrensin 😂 hem cakraklari açılır
- +1 yıl
Z kuşağı bu ne zaman ne yapacakları belli olmaz herşeyi açabilirler 😂
- +1 yıl
Rica ederim 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için cinsel ilişki yani seks en az 1 saat sürmelidir.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Nasıl gelip gittiğine göre değişmekle birlikte
Konuya giriş 5 dk
Ön sevisme 20 dk
Gelişme ve sonuç 25-30 dk
Keyif sigarası 5 dk 🤣
Sonraki süreçlerde süreler uzayıp kisalacaktir.
Saygilar🤣118 Yorumla- +1 yıl
Şimdi kadını yalvarma, ikna etme süresi 40 dk desek 😂 ön sevişme 10 dk desek 😂 gittisi geldisi osu busu 5 dk desek 😂 1 saat yeterli olur bence 😂 zaten daha fazla insan haklarına tecavüze girer 😂 söyleyeceklerim bukadardı teşekkürler 🤣
- +1 yıl
😂😂 komedi filmine mi?
- +1 yıl
Macera , korku da olabilir 😂
- +1 yıl
Çok uzun soluklu olursa da dizi olur 😂 arka sokaklar gibi hiç bitmez 😂
- +1 yıl
Siz kalede durun bari gelen penaltıları karşılarsaniz bernd lenom benim 😂😂
- +1 yıl
Yokk bee nerden bilgim olsun internetten baktım da yazdım 😂😂 böylede dürüst ve samimi bir insanım işte 🤣🤣
- +1 yıl
Burdan sorabilirsiniz ben özelden kimseyle konuşmuyorum oyuzden mesaj kutup ilk günden beri kapalıdır sohbetlerimi de hep burdan yapıyorum böylede net ve şeffaf bir insanım işte 😄 çünkü doğallığı ve samimiyeti seviyorum
- +1 yıl
Hımmm burdan sorulacak bir soru değilse kesin bel altı saçma sapan sorular dir
- +1 yıl
Gülüm ben bunun daha önce denemesini yaptım ordan biliyorum çok önemli bir şey sorucam şöyle yapicam böyle yapicam diyorlar tm diyordun mesaj atıyorsun birkaç soru normal sorular oluyor kimsin ne iş yapıyorsun evlimisin cevap veriyorum sonra başlıyor saçma sapan ergen ergen sorulara bende hemen engelliyorum.
- +1 yıl
Bunu birkaç kişide denedim gördüm çünkü ben burayı makara yapmak için kullanıyorum bunu herzaman belirtiyorum zaten bunu söylememe rağmen sorulan soruları bir görsen ergence bir tane aklı başında sorusu yok olsa başımın üstüne her soruya açığım kendime güveniyorum ki burdayim bak profilimi açık kullsniyorum sayfam açık çok net açık ve şeffafim daha ne yapabilirim ki birde şunu öğrendim burada Burdaki bir çok erkekten daha delikanlıyım lafımin arkasındaydım
- +1 yıl
Keşke ne demek istediğimi bir anlayabilsen bana hak verirdin
+1 yılYani 25 dk önsevisme 20 dk oral ve mutlu son en az 40 dakika olmalı sonrası sırtını dönmek yok tekrar mutluluk sevişmesi bı 15 dakika sürmeli bende böyle kimine göre fazla kimine göre az
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂 doğrudur 40 dk kadına yalvarma ikna etme desek 😂 15 dk on sevişme desek 😂 5 dk da geldisi gittisi osu busu desek 😂 toplamda 1 saat yeterli olur 😂 fazlası insan haklarına tecavüze girer 😂😂
- +1 yıl
Ben yalvarmam sadece girişi geldisi 40 dakika 45dk sevisme oral oralsiz olmaz zevke gelmez partnerimi en az 3-4 defa boşaltmam lazimki zevke gelsinki sonra gitti geldi en az 40 dakika
- +1 yıl
Bu engin tecrübelerinizle bizi aydinlattiğınız için teşekkürler beyefendi 😂 sayenizde çakralarımız açilmıs oldu
+1 yılGeldisiyle gittisiyle şusuyla busuyla ön sevişmesiyle 1 saat olmalı😄
12 Yorumla- +1 yıl
Yaa süpersin ne güzel bir anlatım olmuş 😂 bizi engin tecrübelerinizi aydinlattiğınız için teşekkürler beyefendi sayenizde çakralarımız açildi 😂
- +1 yıl
Hahahah sizden de varsa tecrübe paylaşımı bekleriz hanım efendi 😄
+1 yılİlk boşalma erkeklerde çabuk geleceğinden, ben ilk boşalmayı birleşme olunca yapmayı tercih etmiyorum. Partnerim beni oral yaparak, eliyle okşayarak boşaltabilir. 2. ve ilerisi için ise penetrasyonla partnerimi de doyurarak boşalmayı tercih ederim :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. ...
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂 kızda abartmış biraz hayrat mi bu 7/ 24 aksın herşeyin bir doğası var sonuçta
+1 yılGeldisiyle gittisiyle yemesiyle içmesiyle rahat 1 saat.
43 Yorumla- +1 yıl
bence 2
- +1 yıl
Çok ciddi süreler bunlar
- +1 yıl
Ben 4 saat sevdim pardon koydum dün bı saat kurtarmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılBaştan çıkarma hazırlıkları. 25 dk.
Baş ağrısı geçirme süresi 15 dk.
Belirlediği hediyeyi ikna süresi 3 dk.
Zaten süre bitti dön arkayı yat gari :)
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeyle ortalama 45 dk veya 1 saat erkek isterse nefes kontrolü ve farklı düşüncelere odaklanarak süreyi ayarlayabilir ama önemli olan partneri yataktan doymuş ve mutlu kaldırmak
00 Yorumla
+1 yılBu konuda bir sorun yaşıyorum, kısa sürmesin diye totomu yırtıp uzun sürdürmeye odaklandım şimdi de boşalmak bilmiyorum, 30-35 dakikayı geçiyor hatun sıkılıyor yoruluyor. 😂 😂
00 YorumlaKadın: ömür boyu der ama anında ayrılmaya karar verir.
Erkek: evlenmeden üzerinde ne varsa ona göre süre belirleyeceğim der.
İkisi de bu yüzden anlaşamaz.
00 Yorumlaben yemekte yavas sekste daha yavas olanlardanim onumuzdeki nimetin kiymetini bilmeni ve tadini cikarmaliyiz diye dusunuyorum 😅😅😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yıl3-4 dk öncesi erken boşalmaya girer. ama ön sevişmesiz 10dk da boşalması sağlıklı olduğu anlamına geliyor. Bilimsel olarak bunu söylüyorlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl1 kerelik ilişkiyi 1 saat yaklaşık anlaşma detay on sevişme sonra farklı pozisyon denene orgazm boşalma yani
01 Yorumla- +1 yıl
Benim minimum 40 dakika her şey dahil
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ön sevisme ile beraber minimum 1 saat. O da ilk posta ön sevisme dahil 15.20 diyenler erken bosaliyor
00 Yorumla
+1 yıl30 dakika sınırlar içinde 45 dakika hem sınır içi hem sınırlar dışında olmalı 😬
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıl10dk ön sevişme, 15dk oral, 5 dk giriş çıkış, al sana mis gibi 30dk :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılBAŞKASINI BILMEM TERLENENE KADAR BENİMKİ DEVAM EDER
00 Yorumla Süreden ziyade iki tarafın da orgazma ulaşmasıdır önemli olan
00 Yorumla45 dakika ön sevişme 20 dk gitti geldi 1 saat 5 dk 🙂🙂🙂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Acele işte bir saat acelemiz yoksa tadını çıkara çıkara 1,5-2 saat olur
00 YorumlaSağlıklı olması kaç dakika bilmem ama maks 1 saat olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. 30 35 dak suruyor gittisi gdisi on sevismeyle 45 50 yi buluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye ortalaması çok kısa atıp tutmaya gerek yok. Yarım saat kendini tutabilen adam şanslı bence.
00 Yorumla
+1 yılOn sevişme uzun tutulacağından kadını hazırlamak ve orgazm derken 1saat şart
00 Yorumla5 dk gidip geleni buldun mu kaçırma öpte başına koy hemcinslerin 2 dk razı 😎
00 Yorumla
+1 yılMaksimum 2 dk sürmeli gerisi gereksiz insan s. kmeye girer
04 Yorumla- +1 yıl
😂😂 aynen insan haklarına tecavüze girer 😂
- +1 yıl
Cok doğru 😀
- +1 yıl
Hı hııı 🤣😂 herşeyi oldu bittiye getirmek en doğrusu 😂
- +1 yıl
Zaten oyle oluyo genelde ya da benim ustaligim o 😀
+1 yıl30 ila 1saat 30 dakika civarı
13 Yorumla- +1 yıl
Yani 40 dk kadına yalvarma ikna etmesi desek 😂 15 dk ön sevişme desek 😂 5 dk da geldisi gittisi osu busu desek 😂 1 saat yeterli olur bence 😂 zaten fazlası insan haklarina tecavüze girer 😂😂
- +1 yıl
Bence on sevisme 10 dakika 30 dakika kadına oral ki bu en zevkli kısmı gittisi geldisi 15 dakika
Tekrar Bi 15 dakika oral kadına ve Bi 10 dakika daha gitti geldisi ve tekrar sevisme Bi 10 dakika asa yukarı 1 saati geçer
Ki hatun da önemli tabiki - +1 yıl
Bizi engin tecrübelerinizle aydinlattiğınız için teşekkürler beyefendi sayenizde çakralarımız açilmıs oldu 🙈🙈🙈
Kişiden kişiye değişir bu durum 2 tarafa arzuluysa uzun sürer
00 YorumlaÖzel kadın organıyla ilgili bir soru sorucamda sana ulaşamıyorum
00 Yorumla
+1 yıl2 saat olur gitisi geldisi 1 saat olsa
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂 tabiki ilk 40 dk sı kadına yalvarma , ikna etme desek 😂 geriye kalan sürede de 15 dk sevişme 5 dk da gittisi geldisi osu busu desek bence 1 saat yeterli oluyor 😂 fazlası insan haklarına tecavüze girer 😂🤣
- +1 yıl
Ben kadına yalvarmam karşılıklı istek varsa yapilir hemen başlanır
+1 yılHer zaman 10 dk sürerse sıkıntı 😂😂
022 Yorumla- +1 yıl
Bencede 😂😂 geldisiyle gittisi bir olur 😂
- +1 yıl
Yazık olur 😂
- +1 yıl
Kime 🤣 erkeğe mi kadına mi
- +1 yıl
Sence 😂
- +1 yıl
😂😂 fazla uzatmakta insan haklarına tecavüze girer 😂
- +1 yıl
Hep işinize geldiği gibi 😂
- +1 yıl
Hı hııı 🤣 çok mükemmel varlıklar değilmiyiz ama 😂
- +1 yıl
Her zaman 😂😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim çok naziksin 🙏 bak şimdi böyle dedin gönlümü çaldın hınzır şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
Daha bu fragmanın fragmanı 😂😂
- +1 yıl
Dur ozaman hemen patlamış mısırımı kola mi alıp geliyim çok heycanlandım fragmsni böyleyse sonu nasıldır kimbilir 😂😂😂
- +1 yıl
İzlemekle öğrenilmez😂😂
- +1 yıl
Nasıl öğrenilir peki napiyim yani onlayn ders mi alayım sayın hocam 🤣🤣
- +1 yıl
Onlayn bunlayn şunlayn da olmaz anlatılmaz yaşanır 😂😂
- +1 yıl
😂😂 yaşadık say sayın hocam
- +1 yıl
Bizi boş görme diyosun 😂😂
- +1 yıl
Kime nasıl bakarsan öyle görürsün satın hocam sen demekki boş bakıyorsun ki boş görmüşsün 😂 incindimmm 🤣
- +1 yıl
Niyetimiz muhabbet dönsün 😂
- +1 yıl
Başka ne olabilir di zaten hinzir 🤣
- +1 yıl
Dimi dimi 😂😂
- +1 yıl
Aynen öyle surda iki muhabbetin belini kırıyoruz 😂😂
- +1 yıl
Bel önemli 😂
+1 yılSınır koyulmamalı bence gitti yere kadar
00 YorumlaMinimum 1 saat assagisi kurtarmaz:)
00 Yorumla
+1 yılEn az 2 en fazla 8 saat
00 YorumlaSevişirken saate bakmam, anı yaşamak önemli olan.
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişme ile birlikte 1 2 saat
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı. 5 iyidir 5 dk da neler yapılır
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnsevişme dahil mi süreye?
05 Yorumla- +1 yıl
Tabi tabi 40 dk kadına yalvarma ikna etme desek 😂 15 dk da on sevişme
desek 5 dk da geldisi gittisi osu busu desek toplam da 1 saat yeterli olur bence 😂 fazlası insan haklarına tecavüze girer 😂😂 - +1 yıl
Önsevişme 45 dakika olmalı bence hassas bölge çok dil atılacak.
- +1 yıl
Bizi engin tecrübelerinizle aydinlattiğınız için teşekkürler seksi beyefendi 😂 sayende biraz çajralarımız açıldı
- +1 yıl
Çok naziksin. Gülen yüzün hiç solmasın :)
- +1 yıl
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 seksi beyefendi
Gizli Üye(36-45)+1 yıl15 dk yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmin 20 max 4 saat. ortalama 1.5 saat
00 Yorumla
+1 yılYetersiz erkek örneği vermesenız olmaz, 😒😁
018 Yorumla- +1 yıl
Estafurullah gülüm öyle bir niyetim yok mizah olsun diye böyle bir soru sordum sadece eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi
- +1 yıl
Şaka yapıyorum :)) , hep cinsellik de bizi vurursunuz ya şeymizden
Yani işlerden🤪 - +1 yıl
Ki böyle birşeyin saati olmaz insanın ruh hali herzaman bir olnaz bu 10 dk da sürebilir 1 saatte o anki şartlara ruh haline bağlıdır önemli olan o anı yaşamaktır ben böyle bir şey de hiç saate baktığımı hatırlamıyorum ve neden dakika tutuyum bana çok saçma geliyor bu saat bildirilmesi
- +1 yıl
:)) teselli edıyon bi nevi tm masum cevap verıyon da ön sevişme olup, yaşayacak olan bir kız kadın o kdr kısa süre de bitmesini istemez zevk alınması karşılıklı olarak iyidir tabi de yine önem verirsinz
- +1 yıl
Gülüm illaki önemlidir bende diyorum ki insanın her gün ruh hali aynı olmaz yorgun olur , morali bozuk olabilir , o gün libidosu düşük olsbilir , kendini iyi hissetmeye bilir diyorum bu kadın içinde geçerlidir o anki şartlar neyi gerektiriyorsa onu yaşarsın diyorum her gün 10 dk sürse yeter demiyorum zaten farkındaysan
- +1 yıl
Tm pardon 😌☺genel sandım yorumu, dedın evet
Öyle durumlarda haklısın tbi - +1 yıl
Zaman çabuk geçiyor gitgel 10 dk nereye oluyor bi bakmışın yarım saat olmş
- +1 yıl
Sende bakma saate o zaman genç adam 😂
- +1 yıl
O an saate bakamam 😀bakmam ki.
Partnerım bakarsa bilemem.
Bakmadan da anlaşılır hem - +1 yıl
Zaten kadına yalvarması ikna etme süresi 40 dk desek 😂 on sevişme 15 dk desek geldisi gittisi osu busu 5 dk desek 😂 tm işte bir saat yetiyor bence 😂😂 fazlası insan haklarına tecavüze girer 😂😂
- +1 yıl
Sen saate bakmazsan eğer alarm kur 1 saat olunca alarm çalar anlarsın 😂😂 vayyy bere ne ara bir saat gecmis dersin 😂🤣
- +1 yıl
Hiç uğraşamam saatle😄saati bırak bana bak der kız
- +1 yıl
🤣🤣 sen şey de kıza : kızım bak ben senin bildiğin erkeklerden değilim de 🤣 sen beni oduncuda gördünde odun mu sandın dee 😂 senin belini incitirim de 🤣 kızın gözünü korkut biraz 🤣🤣
- +1 yıl
Ne akıllar var snde 🤣🤣oduncuda gördün odın sandın.
Çok da korkmasın bu sefer o erken bitirir 😃 - +1 yıl
Korkunun ecele faydası yok reiss 😂 bixim orada bir laf vardır yiyemeyeceğin yar r@. ğın altına yatma derler 🤣
- +1 yıl
Yok tabı😃bilirim o sözü 🤣
Yalnz çok açıksözlüymüşün 🤣🤣🤣sansürszzz 😃😃 - +1 yıl
Hıı hıı 😂 direk yüzüne dümdük söyledim 🤣 iyi yapmışmıyım 😂
- +1 yıl
Coooh hemde ne iyi🤣🤣dikkate alırız merak etme
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn az 45 dk
04 Yorumla- +1 yıl
😂😂 doğrudur 30 dk kadına yalvarma ikna etme desek 😂 10 dk da on sevişme desek 😂 5 dk da geldisi gittisi osu busu desek 😂 45 dk yeterli olur zaten 😂 fazlası insan haklarına tecavüze girer 😂😂
- +1 yıl
Çok yanılıyorsun 😆
- +1 yıl
Biliyorum reiss 😂 sadece yoruma biraz mizah katmak istedim eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi
- +1 yıl
Kesinlikle
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yıl40 dakika civarı
00 Yorumla
+1 yılGittisi geldisi bize gelişi 10 dk, 😂
00 Yorumla
+1 yıl1 saat :D
00 Yorumla5 saat
00 Yorumla
+1 yılBağırtana kadar 45 dk
00 Yorumla20 dk minimum 😊
00 Yorumla
+1 yılErkek boşalınca ilişki biter mi
01 Yorumla- +1 yıl
Sürekli mastürbasyon yapan sünnetsiz erkek ilk ilişkide başarısız olur mu süre olarak hemen boşalır mi
Min 3 saat
00 Yorumla
+1 yılyarım saat
00 Yorumla
+1 yıl3 dk ideal
00 Yorumla2 dakika 😂
00 Yorumla
+1 yıl15-20 dk
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?