Çoğu kadın arkadan ilişki istemiyor ya da erkek arkadaşı istedi diye yapıyor evet hanımlar srkadan neden sevmiyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin anlattıkların yine iyi
Bazı kadınlar hayır dedikleri zaman eşi kabullendi zannediyor ama öyle değil işte kadına açık açık diyemez kimse sen yapmazsan başkası yapar diye. Adam gidip başkasıyla yaşıyor anal ilişkiyi karısı da ayakta uyuyor işte
13 Yorumla- +1 yıl
Yani evet bunu yaşayanlar var veren kadında çok kadınlar diğer kadınlara kızsın bize degil
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Kadınlar arkadan olmaz diyen bayanlsr kendi cinsinize kızın deli gibi arkadan seven bayanlar var
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkeklerde ve kadinlarda prostatin yeri farklidir.
Erkeklerde prostat opopnun girisinde oldugu icin arkadan yerse zevk aliyor. Bu furum kadinda boyle degildir. Postat gorevi yapan skene bezi denilen yapi vajinada g noktasi denilen yere yakindir yani erkegin arkadan aldigi zevki kadin onden alir. Arkadan ise sadece sacma bir acı hisseder.
Bazi kadinlar yapmak ister cunku kotu seyler yapmais olmanin verdigi garip hissi seven insanlar hep olmustur. Ya
Etisme kosullarina bagli olarak kendine zarar verilmesini kullanilmayi seven kadinlar var mesela arkadan yapilirken "beni oyle bir yap ki bir hafta oturamiim" diyen kiz biliyorum.
Her neyse.
Sonuc olarak arkadan isteyen erkeklerde gizli gaylik vardir. Gay olmaya yatkindirlar.
Kadina zarari cok buyuktur oradaki kaslarin yapisi girise uygun degildir ters peristaltik harekette yapisi bozulur ve bir daha rskisi gobi saglikli olmaz. Akli olan adam istemeyen kadina yapmaz00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir algı yaratıldı maalesef. Yok anal seks yapan kadının kendine saygısı yoktur, yok hak yolu varken bok yolu olmaz, yok dinde haram falan. Saçma sapan sözler cidden hepsi.
00 Yorumla
+1 yılÇok dar olduğu için canları çok acıyor o yüzden ve zevk almadıkları için 😊
03 Yorumla- +1 yıl
Hqklisinda bunu seven kadınlarda var kendi istiyor onlar kadın degilmi
- +1 yıl
Partnerini üzmemek için kabul edenler yani erkeği mutlu olsun diye yoksa onlarda yaptirmazlardi emin ol ki
- +1 yıl
Yok gerçekten sevenler var
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı delik erkeklerde de var onlar birbirine yapsın
13 Yorumla- +1 yıl
Ama canim erkeğin doğası da içine almak yok aynı şey değil bu
- +1 yıl
Kardeşim böyle düşünen kadın tipide var napalim
Gizli Üye(30-35)+1 yılİş egoya gidiyor. Aşağılayıcı bir pozisyon olduğunu düşünüyorlar. Ne alakaysa?
00 YorumlaArkadan ne ya sürtmek de sakınca yok da o yasak cahilmisiniz o kadar da kudurmayin ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. nasıl bir zevk olduğunu yaşamadıkları için yaşayan kadınlar bayılıyor zevkten
00 YorumlaÖnce bi kendinde dene sebebini elbet anlarsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Normal değil çünkü...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyoo ben çok seviyorumm
41 Yorumla- +1 yıl
Bende onu diyorum seven kadınlar var sevmeyen kadınlar düşün bu senin Artin aferim sana
+1 yılPohunu tutamaz
01 Yorumla- +1 yıl
Sacmalama
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam