Güncellemeler
+1 yıl
2. El adamı alıyorum birde asık olmus karısına kolay mı sanıyorsunuz bende aldatıldım ve bu öfkeyle kafam zaten bozuk evde kalırım psikolojisindeyim şuanda
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O bosanmıs ben bakireyim ve herseyi yasamıs karısıyla bende hayatımı yasarsam ama onada bakireyim demiştim bunu qnlama sansı var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
İlişki yaşamazsan anlamaz. İlişki yaşayacak olursan da kesinlikle önden yaptırmam de. Sadece sevişelüm, oral, anal da olur de.
Ne saçma bir düşünce kabul etmiyorsan ayrıl o zaman yalnış yolda mi bakireliğini yani ilkini başkasina verdi bu adam hayır sen edebinle namusunla yaşasana asıl sen kaybedersin haberin olsun aklını başina al
Erkekler eskisi gibi saf değil artık anlar
Çok içiyorum bende ve bilmediğimi söylesem?
Ya doğrusu ne ise söyle ya da söyleme kimi ilgilendirir ki bu konu senin bedenin senin hayatın bakireliği bu kadar büyütme gözünde değilsin diye sana gelmeyecekse zaten salla gitsin
Karısıyla görüşüyor daha meseleleri var ve sinir oluyorum bitti biticek diyor nasıl güveneyim ki
Bak bu senaryolar genelde sahte çıkıyor haberin olsun boşanma aşamasındayım boşanıyoruz felan yalan yani cansel anlamda farklılık arayanların hikayesidir bu
Karısını sevmese evlenmezdi sevmiş ki evlenmiş gitmiş beraber olmus çocuk beklemişler ben şimdi nereden bilicem evlendiğimde bu kadını görmeyeceğimi zaten akrep burcuyum bir muhatap oldumu ikisinide rezil eder çeker giderim
Davasını gösterdi bizzat gördüm bana kanıtlarıyla geliyor
Bence sen bu hikayenin içinde olma üzülürsün
Çocuk var mı
Ama yinede güvenmiyorum açık açık söylüyorum laf değil icraat istiyorum yoksa hayatıma hiç girme sansın yok diye tamam diyo
Bana yok dedi ama bilmiyorum
Sen bu adama güvenmiyorsun da o zaman ne diye kendini boş yere sıkıntıya strese sokuyorsun evde mi kaldın sanki doğru düzgün pürüzsüz birini bul birleştir hayatını
Aldatıldım evet evde kaldığımı hissediyorum askından köpek olduğum adama dedimki sen evlenirsen canıma kıyarım. Hırsından baskasıyla evkeniesin senin bu kadar sevgin sen Karaktersizsin dedi beni aldatan adam
Ama şimdi bak sen geçmişi silmeden yeni bir adım atmaya niyetleniyorsun eskiye giden eskide kalır biten bitmiştir nasil içine işlediyse söylediklerini unutmamışsın hala ya ömür zaten kısa biraz kendine değer ver ben bir başkası için hayatta kendimi üzmem kafan karışık senin biraz silkelen
Cinsellik istiyordum ondan herseyimi yarım bırakıp baskasıyla mutlu olmasını hırsımdan kendime yediremiyorum çünkü benden ayrılır ayrılmaz yasını tutmadan o varmıs mutluymus zaten ama onunla araları bozulunca artık barısmak için sadakatli gösteriyor kendini bu arada o boğa ben akrep burcuydum bizim ilişki çok farklıydı bir tutku vardı hersey çok içtendi sanıyordum
Yani aldatabiliceği hiç aklımın ucundan geçmezdi bana çok büyük oyun oynadı tepetaklak oldum düştüğüm yerden kalkamıyorum suanda çok acı çekiyorum
Benimde böyle uzatmalı bir sevgilim vardı yıllar önce o boğa burcu bende akrep aradaki şehvetli çekimi iyi bilirim frekans başkaydı 😃
Ama bu kadar güzel aşkın biticeği aklımın ucundan bile geçmezdi o kızda ne buldu bilmiyorum her defasında yüzük takmadan önce bana koşardı şimdi uzak duruyor bana ulasabiliceği her yerden engelledi onun kanına giriyorum zehirlisin diyor benden uzak Dur diyor zaten onu bitirdiğim için şimdi önümü göremiyorum ben kolay kolay birisini sevmem. Sevdimmide bırakmam yapım çok zor ve sinsiliğim pislik bir kız olduğumuda inkar etmiyorum
Tamam acını çek bitsin gitsin ne zamana kadar böyle taşıyacaksın
Bilmiyorum ama özgüveni o kadar zedelediki Şu an sevgiye çok ihtiyacım var ve yediremediğim şeyler var. Sende akrepsin madem beni iyi anlıyorsundur. Şu fizikle düşüremiceğim erkek yok ama kadınlığımı kullanmakta çoğu zaman sıkıcı geliyor aslında ne istediğimi bende bilmiyorum
45 kilo kızım minyonum 24 yasındayım ama 18 gibi görünüyorum beni elinde olsa hangi ilişkimde olursa olsun elinde olsa eve kapatacaklar sorf kadınsılığım yüzünden ve karımsın diyorlar ve hep ciddi ilişki gözüyle bakıyorlar ben ama bunu bile kullanmak istiyorum zayıf erkekleri çekiyorum kendime zeki gördümü bu beni üzer diye kaçarken o boğada ne oldu bilmiyorum o benden daha sinsi ve akıllıydı hiçbir erkeğin diyemiceği bütün lafları saydı yüzüme ve bana hayat dersi verdi
boş ver hayat acı tecrübelerle dolu çocuk değilsin hırs yapma kendine biraz sal kendini oluruna bırak akrepler mantıklı olur kullan onu lütfen
Yeterince mantıklı bir kızım sadece öfkeme ve hırsıma çoğu zaman yenik düşerim ben nasıl mutluysam hayatımı lrgo misali o istediğim yola sokar oynarım buda hayatımın en güzel yönlerinden birisi olsa gerek ama insanlar benle onayınca veya yaptıklarımı görünce beni üzüyorlar onlara üzülüyorum hiç duygusal bir kızda değilimdir
Bence o gidene set çek üstünü çiz gitsin böyle yaşadığın hayattan zevk alamazsın kendini kontrol etmesini bil herkesten önce kendine değer ver hırsına yenilme mantığını kullanınca her zaman kazanan sen olursun giden senden bir gitmiş pir gitmiş dağıtıp bırakmış seni şu an ki izlenim o bundan kendine ders çıkarman lazım adımını değiştir elbet seni sarıp sarmalayan biri çıkacaktır karşına ama önce şu eskiyi eskide bırak
Mideme vuruyor kaç defa acile düştüm evet beni çok iyi anladınız ne kadar kötü desede benimde kalbim vardı 😢
Eminim o hayatından memnun mutlu düzenini kurmuş seni unutmuş sen takıntı haline getirip kendi kendini yiyiyorsun çık o psikolojiden önüne bak biraz akrepler dik durur sende doğrul artık hayat böyle eziyet olur
Unuttuğunu zannetmiyorum ama önüne baktığımdan şüphem yok
E verirsen başkasına anlar tabi 😂
Nikahtan önce dokundurmucam
Ama bakire olmayacaksın doğru mu 🤔
Neden böyle bir şey yapacaksınki
Bakireyim dediysen anlar birşeyler yasarsan
İlk birliktelikte anlayacak elbette
2. el nedir ya böyle görüyorsan ne işin var
Sen çok saf sanıyorsun bu erkekleri hepsi seytan ama güvenme bu kadar
Sadece bakısından bile anlıyorum onları sadece biz kızlar saf masumuz ama beni p. iç gibi ettiler hiç birine güvenmiyorum sözlerine. Birini delirt tamam mı kussun sana öfkesini anlarsın ne demek istediğimi. Mutluyken herkes mükemmel olur
Tatlım ben güveniyorum demedim neyin kafası bu senin seçimlerin yanlış diye herkes aynı olmak zorunda değil
Bakireysen ne yapabilirsin ki
Onden yapma o zaman
Hayır yok
Ne yaptığına bağlı
Anlar
Anlar
Çirkin misin niye evde kalasın
Çirkin değilim akrep burcu kadının çirkin olma sansı yok
At bakalım
Da neden
Evet anlar.
Onunla yapsana