Sosyal medyada fake profillerde konuştuğunuz kişilere ailevi ve kişisel sorunlarınızı anlatıyor musunuz?

Ben bunu yapıyorum. Gerçek hayatta yapmıyorum ama bu sitede veya instagramda fake profillerde konuştuğum bazı insanlara uzun zamandır konuşmuşsam anlatıyorum. Bazen evde kavga etmiş oluyorum o zaman yeni konuştuğum insana da anlatıyorum. Ailemdeki insanların olumsuz özelliklerini onlarla yaşadığım problemleri anlatıyorum. Genelde profilde yüzüm yokken anlatıyorum. Ama arada bazen yüzümü bilen, nerede yaşadığımı bilen ama benle aynı yerde yaşamayan insanlarla da konuştuğum oluyor. Sonra bir pişmanlık hissi oluyor ve konuşmalarımı tek tek siliyorum. Geri alıyorum. Yine p*rno vs izlediğimi, ne tarz p*rno hoşlandığımı, mastürbasyon yapıp yapmadığımı da anlattığım oluyor. Gerçi bunları bana karşımdaki kişi sohbet esnasında soruyor. Sonra içimden bir pişmanlık hissi geliyor. Bunları nasıl içimde tutarım da kimseye anlatmam? Aslında çok kötü şeyler değil her evde olabilecek şeyler ama işte annemle çok kavga ediyorum mesela ama dışarı baktığımda kimsenin ailesinde bir problem yokmuş gibi duruyor. Böyle anlatınca da ailemdaki olumsuz şeyleri başkasına anlatınca da kendimi suçlu hissediyorum. Bunu yaptığım insanlar benim ailemden sosyal çevremden uzakta olan kimseler oluyor.

Sosyal medyada fake profillerde konuştuğunuz kişilere ailevi ve kişisel sorunlarınızı anlatıyor musunuz?