Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru bilgi doğru kaynaktan alınır. Öyle google da iki arama yaparak bu konular hakkında hüküm verilmez.
Bu ümmete mahsus olarak bazı hasletler vardır. Kalbine gelen düşünceyi açığa vurup eyleme geçirmedikçe günah yoktur.
Ancak bu düşünce nefsin ve şeytanın vesvesesi şeklinde olursa onu kalben reddeder ve inkar eder iş biter
Fakat kendi istek ve arzusu ile kendi zorlaması ile kalbinin birşeyi kasdetmesi hayal etmesi düşünmesi bununla da cinsel fanteziler meydana getirmesi, evli bir kadını hayal edip boşalması, ya da başkaca müstehcen hayaller ile rahatlaması mahsurdan uzak değildir kişinin maneviyatını bozar harama yaklaştırır ve bu da günah olur.
ama elbette bu hayal mastürbasyon ile birleşse bile asla bir zina değildir bu sebeple zina işleyene verilen ceza verilmez ona verilen günah buna yazılmaz
Bir hadisi şerifte ilk bakış lehine ikinci bakış aleyhine buyurulmuştur. Yani kalbin kasdı olmaksızın bir haramo görmek günah değildir ama ikinci üçüncü bakışlar kasıtlar günahtır
04 Yorumla- +1 yıl
Bakıştan bahseden kim? Hayalde bekar bir erkeği hayal etmekten bahsediyorum ayrıca hangi siteye girsem çoğu aynı şeyi yazıyordu gittim oldukça bilindik bir yerden de baktım. Yine aynı şey günah değil zinaya sürmediği sürece. Hayır zaten zina yapmıyorum. Düşünceler fiile dönmediği sürece günah değildir. Hadi bb
Cevap sahibi+1 yılBakış sonraki açıklama önce okudugunu anla. Kalbin kasdını anlatmak istiyor orada. Günah işlemiş olursun kalbinle her türlü pisliği hayal et sonra günah mı
Cevap sahibi+1 yılAyrıca rezil bir şekilde bir erkekle seks hayalinden bahsediyorsun şimei bekar bir erkeği hayalden bahsediyorsun
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Müslümansan ve o erkek senin nikahlı eşin değilse bile isteye karşı cinsle seks yaptığını düşünmek doğru bir davranış değil bence günah. Ama istemeden aklına geliyorsa günah olduğunu düşünmüyorum. Gerçi bu dünyada o kadar çok günah işliyoruz ki Allah affetsin diyorum. Kul hakkı yemeyelim de, çünkü kul hakkı büyük günah ve Allah affetmiyor, o kişi affetmeli. 😎
010 Yorumla- +1 yıl
Araştırdım canım. Madem bana inanmayıp bir de üstüne araştırmadan yorum yapma dedin ya, bu çok kaba oldu. Beni kırdın.
Ben sana birkaç kaynak göstereyim oku ve kendin karar ver.
fetvameclisi.com/.../sehvetli-seyler-hayal-etmek-gunah-mi
https://islamansiklopedisi.org.tr/istimna
dinisualler.com/.../
Kararı senin vermen daha doğru olur. Herkese de güvenme. Kendine iyi bak. Allah’a emanet ol. 😊🌸🍃
- +1 yıl
Şimdi sözler köşkün de baktım. Cümle aynen şöyle kopyaliyorum
Cinsel şeyler hayal etmek ve hayali ilişki günah olmaz, ancak bu tür hayaller mümine yakışmaz ve zaman içinde caiz olmayan fiillere sapmasına da sebep olabilir. Bu tür hayallerden kurtulmak için bir yandan güzel şeyleri hayal etmeye çalışmalı. - +1 yıl
"Hayalden geçen kötü şeylerden dolayı günah işlemiş olmayız. Bir kimsenin karşı cinsi sadece hayal etmesi, zina işlemek gibi değildir. Ancak bu düşünceler hem hayal nimetini yanlış yerde kullanmamıza hem de başka yanlışlara düşmemize neden olabilir, düşüncesiyle dikkatli olmak gerektiğini düşünüyoruz. En azından zaman ve hayal israfı vardır."
+1 yılYorumlarına bittim :) düşünmek hayır değil ama akışkanlık haline getirmemek gibi ince bir çizgi var sonra gerçeğini istemeye başlama durumun olabilir ve mümkün olduğunca net bir kişilik getirme aklına işini gör çok yükseldiğinde ve bitir hemen
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı. tam olarak günah diyemeyiz ama hani olmasa iyi olur denilebilir dini olarak herhangi bi günah boyutu olduğunu düşünmüyorum sonuçta istem dışı hayal bu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır değil bende bir kadın ile seks yaptığımı düşünüyorum sürekli
00 Yorumla - +1 yıl
Ben araştırdım.
Hayalden geçen kötü şeylerden dolayı günah işlemiş olmayız. Bir kimsenin karşı cinsi sadece hayal etmesi, zina işlemek gibi değildir. Ancak bu düşünceler hem hayal nimetini yanlış yerde kullanmamıza hem de başka yanlışlara düşmemize neden olabilir, düşüncesiyle dikkatli olmak gerektiğini düşünüyoruz. En azından zaman ve hayal israfı vardır.
Hayırlı günler
+1 yılYoo neden yanlış olsun ki birbirimiz için yaratılmışız.
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. yoo neden yanlış olsun ki.. sonuçta düşüceye set konamaz...
00 Yorumla
+1 yılAllah herkesi bu tabiatla yaratmış eylemde yapmıyorsan düşüncesi normal. Hayal kurmakta sorun yok.
00 Yorumla
+1 yılDüşünmek neden yanlış olsun ki ben her saat düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGünah değil. Düşünceleri frenleyemiyoruz, frenliyoruzda bir yere kadar. Elimizde değil.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılHayır asla değil her erkek düşünüyorsa her kadında düşünebilir
00 Yorumla
+1 yılDüşünmek değil de düşünerek mastürbasyon günah oluyo sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet günah, ama zina yapmaktansa ihtiyacını gidermek için birini düşünüp bosalman daha eftal
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZina büyük günah, diğeri küçük günahlardan, düşünsene, başkasını düşünerek bosaliyorsun, nasıl günah olmaz bu
Cevap sahibi+1 yılBunun günah olmayacağını düşünerek yapanlar değilde, ben bilinçsiz oluyorum yani😅
Cevap sahibi+1 yılGünah olması için fiile dökmeye gerek yok diyorum bende, ffile dokersen günahı büyük, dokmezsen küçük günah
Cevap sahibi+1 yılYaşın daha çok küçük, ogreniceksin googlde yazan herşeyin doğru olmadığını
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sürekli kadınlarla seks yaptığımı düşünüyorum. Napiyim çok istek var ve bekarım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseksi bırak seni istediğin her yerine kadar yaladığını düşün sevişmek seksten daha mükemmel
10 YorumlaYanlis oldugunu sanmioeum
20 Yorumla
+1 yılYoo normal hoşlanıyosan gayet normal
02 Yorumla- +1 yıl
Bilemiyorum kanka hiç düşünmedim
+1 yılYoksa nasıl mastürbasyon yapacaksın?
02 Yorumla- +1 yıl
Yine sıkıntı olacağını sanmıyorum cünklü bir eylem yok ki. Ne hayaller kuruluyor.
+1 yılmastürbasyon yaparken bende öyle yaparım
00 YorumlaYanlış değil erkekte kizla zihinsel düşünür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. hayal ettikce canın ister
00 YorumlaDüşünce sadece sıkıntı yok 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmakta düşünmekte neden yanlış olsun
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMüslümanım fakat yasal haklarımı bilen biriyim. Anayasal hakkım var fikir, vicdan hürriyetim var. Konuşup konuşmayacağımı size sormuycam. Beğenmiyorsun zaten görüşümü kaldırırsın. Ben sana zina yap demedim? Yapmakta düşünmekte neden yanlış olsun dedim. Bunu evli olarakta yapabilirsin demek bu. Öte yandan bir müslüman olarak dini vecibelerinin tamamını yerine getiriyor musun? burada bana yorum yapma hakkı tanımıyorsun? Dini soracak olan Allah. Siz değilsiniz!
Cevap sahibi+1 yılSana her b*ku yap demedim. Toksik bir karakter olduğunu anladığım için gizliye aldım. İsteyen istediğini yapar bunu söyledim sadece. Sen cinsel ihtiyacın olduğunu biliyor ve kabul ediyorsun. Hayalini kurup mastürbasyon yapıyorsun buraya gelip soru açıyorsun. İnsanlardan onay mı bekliyorsun o zaman. Madem bu kadar fetva verecek yetkiye sahipsin.
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılO an kendini iyi hissediyorsan senin için doğrudur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Düşümceleride sansürlersek ohoo 😁
00 YorumlaNeden günah olsunki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu herkeste dönem dönem olan bir şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılNeden yanlış olsun
00 Yorumla Yok be ablacım
00 Yorumla
+1 yılDüşünme ile ereksiyon oluyorum normal mi
00 Yorumla
+1 yılsexting yap onun yerine
00 YorumlaYok ya ne gunahi
00 YorumlaYoooo değil hayal sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen nasıl mastürbasyon yapıyorsun ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDini olarak yanlış ama libidon yüksekse normal
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZinaya iten herkes günah galiba , ayrıca kötü, ayıp şeyler düşünmek de yanlış dinde
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon yapmıyorsun sanki, bunu mu takıyorsun
Cevap sahibi+1 yılGenel olarak yanlış dedim bende
Cevap sahibi+1 yılNeden bu kadar taktın ki
Cevap sahibi+1 yılTamam bende yanlış diyorum kafan mı güzel
Cevap sahibi+1 yılLa şimdi ağzının ortasına yapıştıracam fotodaki gibi ağzını tutacan he
Gizli Üye(18-24)+1 yıldeğil bence
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar