1 yılı geçmiştir. İlaclar kullandım doktora çıktım. Bir haftalık ilaclarmis antibiyotik, ağrı kesici vs. Rahatlatiyordu azalmıştı baya geçiyor gibiydi ilaçlar bitti ama hala durumum aynı ilaç bitince.
Geçmiş olsun ama bel soğukluğu değildir büyük ihtimalle ben sağlıkçıyım cinsel münasebet yoksa oluşması imkansız eğer seks oyuncakları falan kullandıysanız bir iht olabilir
Hayır ama sizce ne olabilir zaman zaman yanmam oluyo, akıntım var, bazen erken boşalma ve sertleşme sorunu yaşıyorum. Stres vsnin etkisi olabilir mi. Genelde kışın soğuklarda azıtıyor.
Tahlil vermiştim temiz çıktı. Bel soguklugundan şüphe etmişti ama ona hiç ilişkiye girmedigimi söyledim. Semptomlari sordu size dediklerimi dedim sonra ilaç yazmıştı. İlaclar rahatlatiyordu hareketliliği hissediyordum ama ilaçlar bitince şu an durum yine aynı bende.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İmkansız
Bende bazı semptomlar var birkaç doktor enfeksiyon büyük ihtimalle dedi birkaç kişiye sordum bel soğukluğu dedi. Neyim var benim of
Cinsel bir münasebetin yoksa oluşmaz, cinsel yolla bulaşan bir hastalık zaten semptomların ne zamandır göstermeye başladı
1 yılı geçmiştir. İlaclar kullandım doktora çıktım. Bir haftalık ilaclarmis antibiyotik, ağrı kesici vs. Rahatlatiyordu azalmıştı baya geçiyor gibiydi ilaçlar bitti ama hala durumum aynı ilaç bitince.
Geçmiş olsun ama bel soğukluğu değildir büyük ihtimalle ben sağlıkçıyım cinsel münasebet yoksa oluşması imkansız eğer seks oyuncakları falan kullandıysanız bir iht olabilir
Hayır ama sizce ne olabilir zaman zaman yanmam oluyo, akıntım var, bazen erken boşalma ve sertleşme sorunu yaşıyorum. Stres vsnin etkisi olabilir mi. Genelde kışın soğuklarda azıtıyor.
Bilmiyorum ama doktora bu durumu söylediniz mi böyle bir durumda teşhis koyamaz , ürolojiye gittiniz mi hiç böbreklerle ilgili sorun olabilir
Tahlil vermiştim temiz çıktı. Bel soguklugundan şüphe etmişti ama ona hiç ilişkiye girmedigimi söyledim. Semptomlari sordu size dediklerimi dedim sonra ilaç yazmıştı. İlaclar rahatlatiyordu hareketliliği hissediyordum ama ilaçlar bitince şu an durum yine aynı bende.
Çok geçmiş olsun tekrardan ama bel soğukluğundan korkma başka bir doktora görün bu durumu aynı şekilde belirt bence
Peki ciddi bişey midir sence
Yani artık stresten gerginlikten mi diye düşünmeye bile başladım. Bazen rahatım ama bazen yanmalar vs oluyo
Bilmiyorum ki stres her şeyi tetikler
Bilmiyorum kışın daha çok azıtıyor, bol su içmek rahatlatıyor ama. Neyse sağol zaman ayirdigin için.
Rica ederim ne demek, inşallah kötü bir şeyin yoktur dediğim gibi başka bir doktora görünmende fayda var elinden geldiğince stesten uzak dur
Elimde değil ya dibe battım çok. Hic bu kadar çaresiz bunalmış sıkıntı da hissetmemiştim. 😔
Umarım bu durumu atlatırsın, hakkında hayırlısı
Hayır ilişkiden bulaşır
Olmaz