Sevgili olur eş olur vs. Dayanmakta zorlanıyo musun hep dokunmak dokunulmak istiyo musunuz? Kimisi tahrik olmak için dokunur kimisi sevgisini belli etmek için siz neden yaparsınız
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Temas bağımlılığının psikolojik problem olduğunu bilmeyenler sırf trend olunca hayatlarina aldilar neymis temas bağımlılığı bilen var mi
Onu ben de bilmiyom son zamanlarda popülwr oldugu için yazdim. Belki cinsellik icim belki sevgi icin için istiyolardir
0-9 yaş arasi çocukların ebeyvnsiz büyüyen bireylerinde görülen rahatsizlik bu kişilerse pasif kacingaclik ve depresiflik coktur. Tr de saçma bi akimsal hâle gelmiş sekste temas arzulama güdüsünden gelir realist güncel hayatında sıkı pıkı olla durumu hastalik
Yani benim pek sevgilim olmadigi için sevmek sevilmek isterdim belki o yüzden demişimdir. Elimi tutan bırakın el tutmayı halimi hatrimi soran yok. İnsan bunu da ariyo nasip meselesi ne diyim
amaçsızca yapıyorum, farkında bile olmuyorsun genelde
Bu temas ileri düzeyde mi oluyo genelde yüzeysel mi
yüzeysel
Sevgilin olmadigi haldede oluyo mu bu temas etmek isteyip dokundugun veya dokunmak isteyipte dokunamadigin
hayır sadece sevgilime karşı yaşadığım bi durum
Peki genelde sevdigin olsa ilk adımı kimden beklersin o mu sen mi bazı kızlar çekingen olabiliyo
ben çekingen biri değilim ilk adımı da beklemem duygularımdan eminsem direkt açılırım
Vayyy helal olsun öz güvenli kızsın. Peki daha once hic bi erkegi açıldin mi seni seviyorum diye
evet önceki erkek arkadaşıma ben açılmıştım
Peki aranızda hic yakinlasma oldu öpmek dokunmaktan ilerisi olarak
Alınmadin demi
Her insan sevdiğine dokunmak ister doğal bir şey bu
Bazıları baya abartiyo ama hep dokunmak hissetmek istiyor
Senin hoşuna gitmez mi
Tabii gider ama çok abartmasi mesela dışarda yapmasin müsait oldugumuz yerde olsun kimisi cafede sokakta abartiyo
Elini tutması saçını okşaması filan normal bence
Tabii onlar normal ama kimisi vıcık vıcık oluyo onu sevmem. Peki senin kaç sevgilin oldu bu zamana kadar. Hepsini aynı şekikde hissetmemissindir dokunma hissiyati bile aynı degildir
Aynı değil tabii ki öyle diyim sadece
Vaktin varsa yazabilir miyim dm den tabii sorun olmazs
Yazabilirsin
Ben ederiz sıkıntı yok derken bu kadar cıvık bir soru soracağını tahmin edemedim kusura bakma
Birde gülerek soruyorsun dalga geçer gibi ona cevap versem sonraki soracağın soruda belli "nasıl yapıyorsun" 5 günde belli ettim kendini sana samimi değilsin demiştim haklı çıktım
İstemiyorum teşekkürler
Aldıysam aldım tamam ama cidden konuşmak istemiyorum
Sen ne yapışık bir şeysin sana elini veren kolunu kaptırır git da saygısızlık yapmak istemiyorum lütfen susss