- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılYani demek istiyor ki burada şair cinsellik de hayal ettiğini değil bulduğun cinselliği yapıyorsun yani hayaller ve hayatlar gibi demiş olabilir daha çok. ama bana göre cinsellik İyi bir cinsel ilişkinin hazırlığı ve duygu yoğunlaşması, yatağa girmeden başlar. Çünkü cinsel istek bedende değil zihinde başlar. Kimi zaman küçük bir jest, sevgi sözcükleri ile yazılmış bir mesaj veya sıcak bir bakış, gülümseme yeterli olabilir. Çiftlerin birbirini hissedebilmeleri bu küçük jestler oldukça önemlidir. Cinsellik hayatta ayrı bir yeri olan, kendine özgü bir olgu değildir. Genellikle kişiler sekse sıra dışı anlamlar yükleyerek, onu kutsal veya özel olarak algılar. Oysa cinsellik yaşamın gerçek değerlerinden biridir. Kişinin yaradılışının, davranışlarının ve karakterinin bir parçası olan cinsellik, bu boyutuyla ilişkileri de etkilemektedir. Böyle durumlarda yapılması gereken, sekse odaklanmak ve yaşanılan ilişkilerde cinselliğin kalitesini arttıracak yöntemler aramaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Elbette bu kişiden kişiye eşten eşe değişir. Şayet evliyken esinde ne çıkarsa onunla yetinmek durumundadır. O durumunda sunumlar aynı malzemeyi farklı farklı sunumlerla yersen bıkmadan iştahla o önünden zevk alarak kalkarsın. Ancak wyni sunum aynı malzemeyi ayni şekilde yersek bir süre sonra bıkkınlık olabilir. Bu sunumları çık iyi bir şekilde sunup aynı malzemeyi yiyenler bir ömür götürüyor. Bikanlar çeşitli ebatlarda malzemeye heveslenenlerde evet farklı farklı yemek güzel oluyor ama o farklı malzemelerden hastalık kapıp yemek içmenin tadını kacirabiliyor. Bazam ömür boyu perhiz yaparak kuşu aksesuar gibi taşıyan oluyor. Evet vesitli yemek güzel ama bu durumlarda düşünmek gerekebilir. Bazıları şanslı oluyor duble çıkıyor şansına iki tarafta halinden memnun oluyor o konularda herkese bol şanslar
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılimkanlar içinde mutlu olmak gerektiğini anlatmıştır benceee
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok güzel ve doğru tespit etmişsiniz insan bulduyla yetinmesini ve mutlu olmasını bilmeli gözü yükseklerde ve hayel aleminde olmsmalı çünkü hiç kimse dört dörtlük yaratılmamıştir kimi tanirsan tanı mutlaka bir eksiği ya da kusuru vardı çünkü hiç kimse kusursuz değildir
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
beklentilerini ve hayallerini ne kadar yukarıda tutarsan o kadar az mutlu olursun.. net..
- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısınız
Mevcutla yetin ve mutlu ol demek istiyordur her halde
16 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok doğru tespit gizum yükseklerde olmasın hayel aleminde gezme ve bulduğunla yetinmesini bil anlatmak istediğim şey tam olarak. Buydu seni doğru tespit yaptığın için tebrik ederim.. ve yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
Rica ederim 🙋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKola şişesi kadar diyen erkekten tuzluk kadar bir şey çıkmış ama bahtına razı olmuş bir kadının duygularına tercüman olan bu veciz sözle ona moral vermeye çalışmışsındır.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu çok mümkün olmayabiliyor.
Konu cinsellik, cinsel temasa dayalı birlikteliklerde her daim elindekini yemek mümkün olmayabiliyor hatta sağlığından olmamak için ortamı hızla terketmektr gerekebiliyor.
Biriyle keyifli bir sohnet oldu, fizşksel olarakta hoşlandın ve buluşup başbaşa kaldın. Olaya girerken soyundun vs derken ortalığı cğrğk yumurta kokusundan hallice bir koku sardı...
Bu durumda bulduğunu yemeye kalkarsan miden bulanır ve kusarsın. Kendine gelmen (, psikolojik olarak) birkaç haftayı bulabilir çünkü o yumurta kokusu hala aklındadır ve bu kuşun aayağa kalkıp tekrar uçmasına engeldir..
Sözğn özü, umduğunu bulamamış olsan da sağlığına zarar vermeyecek kadar idare ederse yemek lazım. Her bulduğumuzu yemek bşzş bozabilir
13 Yorumla- +1 yıl
Tm bu konuda çok haklısınız size katılıyorum Burdaki anlatilmak istenen tema şudur: insan bulduğuyla yetinmesini bilmeli gözü yükseklerde olmamali hayel aleminde yaşamamalıdır hiç kimse kusursuz dört dörtlük yaratılmamış tır hepimizin illaki kusurları eksikleri vardir önemli olan o ani yaşamak ve mutlu olmasını yetinmesini bilmektir
- +1 yıl
Aynen öyle anlatmsk istediğim tema buydu olsnla yetinmeyi bilmek ve mutlu olmak
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sevgili yaparsın, sevgiliyle aşk dolu romantik anlar yaşarsın, adam gözünün içine bakar, tam aradığım kişi dersin. Saatler ilerler, alınan alkol kana karışır. Gecenin devamının saten çarşaflar üzerinde geçeceği kesinleşmiştir.
Kıyafetler çıkar, az önce karşında dağ gibi duran cengaverin pipisi 5 buçuk cm'dir. Boyu değil işlevi önemli cümlesi aklına gelir. İçini umut rüzgarı kaplar. (İçini derken kalbini, yoksa vajinayı kaplayacak ölçü bu değil) Her neyse; aksiyon soyun-seviş-giyin totalde 10 dk sürer.
Dolayısıyla; umduğunu değil bulduğunu yersin. Tabi bunun kadın versiyonu da var.
20 Yorumlayok bu atasözünden alıntı, onla benzerlik kurarsam çok ayıp şeyler ortaya çıkar. en iyisimi ben susayım:)
16 Yorumla- +1 yıl
Hayır bee öyle bir şey değil ki
- +1 yıl
Sence ben burada ne anlatmak istemiş olabilirim
- +1 yıl
burada anlatmak istediğim tema şu : insan bulduğuyla yetinmesini bilmeli gözü yükseklerde olmamali hayel aleminde yaşamamalıdır olanla yetinmesini bilmeli ve anı yaşayarak mutlu olmalıdır
- +1 yıl
Beklentilerini ne kadar yüksek tutarsan okadar mutsuz olursun
+1 yılBüyük beklersin küçük çıkar küçük beklersin büyük çıkar demiş
16 Yorumla- +1 yıl
Hayır öyle değil tabiki burada anlatmak istediğim şey şuydu : insan bulduğuyla yetinmesini bilmeli gözü yükseklerde olmamali hayel aleminde yaşamamalıdır olanla yetinmeyi bilmeli ve anı yaşayarak mutlu olmalıdır
- +1 yıl
Şöyle düşün ama şimdi bak yetmiyor istiyorsun daha iyi olsun ama daha kötü gidiyor birinde tamam dersin iki de dersin ama 3 olduğunda elinde ki yetmez insanız biz ne zaman elimizdekinin değerini tam olarak bilmişiz
- +1 yıl
Beklentilerini yüksek tutarsan herzaman mutsuz olursun şunu unutma genç adam insanoğlu ulaşamadığı herşeyin müptelası ulaştığı herşeyin nankörüdür
- +1 yıl
Ulaştığım her şeyin saygısı bende saklı ulaşamadığım her şeyin de yarası bende beklentimizi düşük tuttuğumuz için durumlarımız bunlardan ibaret taş gibi hatun 😂
- +1 yıl
Tm peki öyle diyorsan öyle olsun görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 genç adam eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Seninde eline emeğine sağlık zamanında senden de beklentim vardı ama ertesi gün mesaj atamıyordum neden bir gün boyunca dolu dolu konuşup 😂
+1 yılKim hangi tarafa çekerse iyide yorumlayabilir sin kötüde herkesin kendi bakış açısı farklı bana göre tek ve özel olmalı
13 Yorumla- +1 yıl
Ahmet burada anlatılmak istenen tema şu: insan bulduğuyla yetinmesini ve mutlu olmasını bilmeli gözü yükseklerde olmamali hayel aleminde yaşamamalıdır hiç bir zaman hayel ettiğim birisini bulamazsın çünkü hiç kimse dört dörtlük yaratılmamıştir tanıştığın her insanın illaki eksiği , kusuru olucaktir çünkü hiç kimse kusursuz değildir sahip olduğun şeylerle anı yaşamalı ve mutlu olmasını bilmeli... Söyleyeceklerim bukadardı teşekkürler 🙋
- +1 yıl
Aynen çok haklısın
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkarnımız doyuyor şükür, onu bulamayanlar da var.
16 Yorumla- +1 yıl
İllaki olan var olmayan var olupta vermeyen var 😂🤣
- +1 yıl
verip de tat alamayanlar var, var oğlu var :D
- +1 yıl
Aynen öyle biz bu isin içinden çıkamayız 😂
- +1 yıl
herkes kısmetini yiyor, çok karıştırmamak lazım :D
- +1 yıl
Bencede çokta şaapnamak lazım 😂 sonuçta olan var olmayan var olupta vermeyen var 😂
- +1 yıl
illa banlanalım ldkfsşldfk
- Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılMisafir Umduğunu değil bulduğunu yer. Bulduğun hoşuna gitmesede öyle yiyeceksin ki hiç görmemiş gibi, sanat eseriymis gibi hafif dokunuşlar la ilerleyeceksin
00 Yorumla Bulduğum ile yetiniyorum gerçekten çok şükür ama oda keşke benimleyken farklı şeyler düşünüp konusmasa hayal dünyasıni bu kadar imkansız şeyler ile doldurmasa
01 Yorumla
+1 yılbu konuda ben iyi bir aşcı olmayı seçtim ve her gün farklı spesiyal çıkartmayı seviyorum diyelim :)
00 Yorumla
+1 yılErkek içinde kadın içinde namussusluga bacım serefsizlige sebep aramayın elindeki kadınla kocanla doyabilirsin sexse seks yapmayı biliyorsan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılO soz sapiklar soyler. Yeterki olsun tastan olsun.
Cinsellik asktir. Sevgidir herseydir01 Yorumla- +1 yıl
Ya illaki orası öylede burada anlatılmak istenen tema bu değil
+1 yılDoğru ama, neler hayal edip gitmişsindir ne çıkar, ben bunu yemem de diyemezsin hormonların seni dinlemez o an. 😂
00 Yorumla
+1 yılkime denk gelirsen onunla cinselliği tat demek istemis ünlü düşünür 😀
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır bee 😂 öyle değil
- +1 yıl
tüh 😂😂
+1 yılTen uyumu olmayan cinsellik zaman kaybıdır 🍏
14 Yorumla- +1 yıl
Ten uyumu yoksa O zaman ten renginizi değiştireceksiniz beyefendi 😂😂
- +1 yıl
Renk değiştirmekle olmaz o işler bukalemun muyuz biz 😀
- +1 yıl
🤣🤣 niye bee bukalemun güzel hayvan arizona kertenkelesi 🦎olsan dahamı iyi olucak beyefendi 😂😂
- +1 yıl
Ben sadece şunu bilir şunu söylerim
Yatakta Ten uyumu yoksa way o çiftin Haline 😀😉
Kriterin olmadan bulduğunla yatmak. Baya kötü olay
00 Yorumla
+1 yılHiçbir zaman umduğunu yemez insanlar bu konuda, illaki istemediği şeyleri de yasamak zorunda kalır
00 Yorumla
+1 yılBulduğunu skeceksib nimetin siyahı pembesi olmaz djdj
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen 20 cm hayal edersin, ama hayat karşına bamya çıkartır demek istemiştir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKim denk gelirse ez geç demiş skdkfkvkh
18 Yorumla- +1 yıl
Yok artık daha neler 🤣 otke değil tabiki
- +1 yıl
Ne demiş öyle demiş işte 😂😂😂
- +1 yıl
Bulduğunla yetinmesini bil ve mutlu olmaya bak gözün yuksrklerde olmasın hiç kimse dört dörtlük yaratılmamış tır hayel aleminde gezme ve anı yaşa anlatmak istediğim tema buydu çok bilmiş beyefendi 😂😂
- +1 yıl
Çünkü hangi insanı tanirsan tanı mutlaka bir eksiği kusuru olucaktir hiç kimse hayelindeki insani bulma şansı yoktur çünkü hiç kimse kusursuz değildir
- +1 yıl
Benim kusurum yok bence 😂
- +1 yıl
En büyük kusur kendisini kusursuz zannetmektir zaten
- +1 yıl
Uffffff bu çok iyiydi bak
- +1 yıl
🙋🙋
Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Katiliyorum tamamiyle ☺️ umdugunu beklersen ac kalirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBedeninden mutlu olmayanin avuntusudur olsa olsa
02 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 hayir öyle değil tabiki sizce burada ne anlatmak istemiş olabilirim?
Cevap sahibi+1 yılBana gelen müthiş çekici bedenime gelmesin demek?
+1 yılYani sonuçta karsindakinin ciplak vucuduna ve yatak performansina aşık olmuyosun. Hoşlandığın kisiyle sevişmek buldugunu yemek olur. Zaten kafa olarak anlasiyosan yatakta da anlaşirsin cok detaya takilmamak lazim 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElbise altında cevher var sanırsın ama soyunur bir bakarsın şekilsin vücut vaj*na popo, meme.. Bahtına ne çıkarsa artık...😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmduğum.. Güçlü ve doyurucu bulduğum,🥲 kuş ötmüyor beybisi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. bence cinsellil ne ekersen onu biçersin deyimi ile bağdaştırılabilir bir durumdur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılUmdugunu degil buldugunu kor topal fark etmiyor yani senin icin
00 Yorumla
+1 yılPembe hayal edersin, tünelin ucunda ışık yok demektir 🤣
00 YorumlaKişiye göre değişir umduğunu bulan var bulduğunu yiyen var 😎
00 Yorumla
+1 yılEskidendi o şimdi herkes umduğunu yiyo bulduğunu begenmiyo
02 Yorumla- +1 yıl
Şunu asla unutma ; insanoğlu ulaşamadığı herşeyin müptelası ulaştığı herşeyin nankörüdür ! ...
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılSanırım kapiya geleni geri cevirmeyeceksin mantigiyla soylenen bi soz😅😅
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂 yok artık daha neler öyle bir şey değil tabiki sizce ben burada ne anlatmak istemiş olabilirim
+1 yılAnı yaşa diyor yani
16 Yorumla- +1 yıl
Ona benzer aslında bulduğunda yetinmeyi bil gözün yükseklerde olmasın fazla hayel kurma ve doğaçlama yasa demisiimdir
- +1 yıl
Aynı şey katılıyorum ben de ayırt etmem
- +1 yıl
Çünkü hiç kimse kusursuz dört dörtlük yaratılmamıştir tanıştığım her insanın mutlaka bir kusuru eksikligi olucaktir önemli olan bulduğunla mutlu olmayı bilmek ve anı yaşamaktır insan hiçbir zaman hayelindeki insani bulamaz çünkü hiç kimse kusursuz değildir
- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın bizde kusursuz değiliz o yüzden anı yaşayıp o hazzı duyguyu tatmaya bırakmak lazım kendimizi hep karşı tarafı mutlu edip hemde kendimiz mutlu olmak için çabalamalıyız o an
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim 🙏
Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Evli misin sen 😊
025 Yorumla- +1 yıl
Niye sordun sen mi alacaktin yoksa 😂😂
- +1 yıl
😂😂 vuuu yoksa beni istemeye mi geliceksin evlen benimle 😂😂
- +1 yıl
Yorumlara Bakarak evlenmeyen de ne biliyim 😂😂
- +1 yıl
Yaa insan bunu birden mi söyler hınzır 😂 insan alıştira alıştıra söyler heycanlandım bak görüyor musun 😂 senin karincan olmak istiyorum ama " ca " sı olmadan 😂😂
- +1 yıl
Aşk olsun burası özel degilmi şimdi 🤣
- +1 yıl
Olmazzz 😂 annem yabancılarla konuşma dedi , sizi tanımıyorum çünkü 😂 şeker filan verirlerse sakın alma dedi 😂🤣
- +1 yıl
Gülmeee 😂
- +1 yıl
Sen gülme hep ben gülüyüm 😂😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi
- +1 yıl
Sen istiyor gülmek vericek 100 💲😂😂
- +1 yıl
Hı hııı 😂😂
- +1 yıl
Bana bak aklıma ne geldi yarım akşam seni harfiyat kamyonuyla istemeye geliyim diyorum 😂 hem mahhallede biraz havan olur gelirjenken bir demet çiçekle Kastamonun meşhur çekme helvasından getiriyim diyorum ama annene söyle kadıncağızın haberi olsun " Anne yarın akşam beni istemeye istemeye gelicekler dee 😂 vermezseniz kaçarım dee 😂
- +1 yıl
Niye öyle dedin ki
Önene geleni götür ayırt etme demiş 😂😂❤️
07 Yorumla- +1 yıl
Hayır bee 😂 öyle değil tabiki
- +1 yıl
😂😂 bencede Arif çok fenasınnnn 😂
- +1 yıl
Ya senin canını yiyeremm haaa 😂 şaka yapiyorum Arif eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yok ya tam olarak öyle değil
01 Yorumla- +1 yıl
Ne tam olarak öyle değil ben burada ne anlatmak istedim sizce
Gizli Üye(36-45)+1 yılVardır herkesin gönlünde dudakları güzel, göğüsleri dolgun bir hatun ama yüz alamıyoruz işte:))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılBuldugun herkesle sexyy geceleryasa demis
00 Yorumla
+1 yılŞansına ne çıkarsa onu yapmak
00 YorumlaSevdiğin ile evlenip onunla yaşamaktır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoyuma ihtiyacı olduğunu gösterir.
00 Yorumla Ani yaşa mutlu et mutlu ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz abarti degil mi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı. Ben 22 senedir açım 😪
00 Yorumla
+1 yılYokluktan kudurmuş ak
Engel00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkimi görürsen s2cen yani
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO olaya satilik beden üzerinden bakmış
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır bee ne alakası var öyle degil
Cevap sahibi+1 yılSeçebilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yanlış bir görüş bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek bamya , kadın leğen gibi çıkabilir demek.
00 YorumlaNe bulursan ondiyir galiba
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. Elindekinin kıymetini bilmek gibi bir şey galiba
00 YorumlaVur kaç tekniği 😂😂
05 Yorumla- +1 yıl
Hayır bee 😂😂 oyle değil
- +1 yıl
Ama yanlış anladın 😂 vurup kaçan teknik direktörü 😂😂
- +1 yıl
Gülmeee 😂😂
+1 yılOna sormalı 😁aklıma hoş şeyler gelmıyor
00 Yorumla
+1 yılDoğaçlama olunca daha zevkli oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok haklı bı teşvik 🤣