Ben beyaz ve düşük omuzlu crop tarzı üstleri altına dantelli beyaz çamaşırla çok seksi buluyorum. Hoşuna gider mi bilmem ama denenebilir. Karşı tarafın zevkine göre de değişir tangadır külotlu çoraptır vs vs
Askılı elbise tarzı mı Yoksa sütyen külot takım mı Sütyen tanga takım mı Cici bici bişey mi Yoksa dantel mi Sütyen destekli mi tercih etsem desteksiz mi Saten mi cotton mu Renk siyah beyaz kırmızı bordo mu Çorap jartiyer kullansam mı kullanmasam mı Tül toka nasıl olur Gibi gibii.. 😂
Evet ya gerçekten kendimiz ne istiyorsak o oluyor 😁 kendimize ne yakışıyorsa nasıl seksi buluyorsak.
Sevgilim 2 hafta önce iç çamaşırı görmüş vitrinde onu sana alıcam dedi. Hayır ya sakın ben dokunmadan alamam dedim. Oysa zevkine güvenmiyorum iadesi de yok 😂 ne gerek var şimdi masrafa 😝
Yakışmazsa kendimi rezil eder miyim hiç. Sürekli onu giymemin hayalini kurar adam 😂
@Costantinnn yok yok merak edilecek artık bişey yok 2 ay sonra eski halime dönerim o zaman daha iddialı olacağımı düşünüyorum 😁 malum mevsim kış yedik yedik 😝
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben beyaz ve düşük omuzlu crop tarzı üstleri altına dantelli beyaz çamaşırla çok seksi buluyorum. Hoşuna gider mi bilmem ama denenebilir. Karşı tarafın zevkine göre de değişir tangadır külotlu çoraptır vs vs
Evli misin
@cadıavlayan hayır tabii ki 😅 böyle vızır vızır yazdığıma bakma hayatımda öpüşmedim bile ben sjajahkssjsp
Tanışmak isterim seninle, nerde yaşıyorsun
@cadıavlayan ben tanışmak istemem teşekkürler
Yaş kaç senin
@cadıavlayan tanışmak istemediğimi söyledim ısrar niye?
Nolur yani yüz versen kıyamet mi kopar.
@cadıavlayan yaşın biraz daha büyük olsa olabilirdi de çoluk çocukla uğraşamam be kuzum.
Yaş 26 gerçi ben yurtdışında yaşıyorum sen türkiyede misin
Çocuk dediğin senden Çocuk yapar.
@cadıavlayan yüz vermeyince kuduran özgüvensiz bir velet daha. İyi ki dme gelmemişim. Hadi defol şimdi burdan.
Özgüvensizlik değil gereksiz yere karşındaki küçük görmen beni sinirlendirdi ayrıca hakaret etmeden de konuşabilirdik.
Ben saten kalça altında biten geceleiklerin üzerine tanımıyorum seksilik konusunda, ama bodysuitler ve babydoll lerde gayet seksi
Daha düşünme aşamasındayım 2 aydır karar vermeye çalışıyorum 🥴
2 aydır neyini dusunuyosun kızz
2 ayda ne karar vermedi be😄
Haha aynı şeyi söylemisiz
Askılı elbise tarzı mı
Yoksa sütyen külot takım mı
Sütyen tanga takım mı
Cici bici bişey mi
Yoksa dantel mi
Sütyen destekli mi tercih etsem desteksiz mi
Saten mi cotton mu
Renk siyah beyaz kırmızı bordo mu
Çorap jartiyer kullansam mı kullanmasam mı
Tül toka nasıl olur
Gibi gibii.. 😂
Ne giyersen giy 5 dk ya cikarcaksin
@Costantinnn bilmem ben kıyafetle daha çok seviyorum 😁
Peki karışindaki ne diyor bu duruma 😄
@Costantinnn değişiyor
Erkekler de daha dişini fırçalamıyor hahahahha
Ne değişiyor karşındaki mi düşüncesi mi?
@Costantinnn kadınlar giydiklerinden kendileri de etkileniyor sizle alakası yok 😁😁
Bn hep derim çoğu kadın kendini çıplak ya da seksi ayna karşısında seyretmeyi sev😄
Evet ya gerçekten kendimiz ne istiyorsak o oluyor 😁 kendimize ne yakışıyorsa nasıl seksi buluyorsak.
Sevgilim 2 hafta önce iç çamaşırı görmüş vitrinde onu sana alıcam dedi. Hayır ya sakın ben dokunmadan alamam dedim. Oysa zevkine güvenmiyorum iadesi de yok 😂 ne gerek var şimdi masrafa 😝
Yakışmazsa kendimi rezil eder miyim hiç. Sürekli onu giymemin hayalini kurar adam 😂
@Costantinnn kesinlikle öyle bazen diyorum ki özenerek yaratılmışım 😁
Böyle diyince insan merak ediyor seni şimdi 😄
Ne tercih edersin birde dışardada seksi giyinip milleti tahrik etmek hoşuna gider mi
@Costantinnn yok yok merak edilecek artık bişey yok 2 ay sonra eski halime dönerim o zaman daha iddialı olacağımı düşünüyorum 😁 malum mevsim kış yedik yedik 😝
Bir baksaydik ya valla merak ettim hafif kilo iyidir 😄yemek salçalı kadin kalçalı
@Costantinnn dizüstü çorap ve mini etek şu ara farklı renklerde dışarda fink atıyorum 😂
İnsanın iştahını kabartıyorsun var mı öyle bir halin gözlerimiz bayram etsin
@Costantinnn sevgilim var 😂 maalesef seni memnun edemem
Bni memnun etme zaten gözlerimle bu gerçekligi görmek istedim sokakdan geçen herhangi biri gibi 😄
Kırmızı veya siyah jartiyer takımı İç çamaşırları saten olsun efendim.
Hiç gerek yok duştan çıkınca üstüne bornoz at yatağa yaklaş iki elinle bi sağa bi sola ac okus bokuss deyip ac ve dal
Seytan kiyafeti mini etek kanada akesesuari wuhhuuu 😈
Sevgilimin giydiği her giysi benim için seksidir :)
File çorap kısa etek seksi bir üst
Ay evde giyilir mi ki bu
Nerde giyilir lekiy😄
Güzel bir jartiyer olabilir mesela..
Bence güvenlik görevlisi üniforması
Evde hiç bir şey giymemek
Ciplaklik
Jartiyer
Neler var elinde
Dantel agirlikli jartiyer
Bence 5 ya da 10 den ince çoraplar.
Hemşire